- 11 Ağustos 2014
- 2.840
- 1.342
- 42
-
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #13.761
ilki normalmi olmuştu cnmBnde dusukten sonra deniyorum 1 yili gecti hala yok bakalim ins yumurtaciklarm kaliteli guzel olur catircatir catlrlar :)
Gebe olan arkadaslarimada insallh bebeklerinizi sag salim kucaginiza alirsininz :)
3 ay nasıl anlamadın ya yani doğrumu anladım gebeyken adetmi gördünEvet cnm normal oldu ama adet goruyrdum geveligimi farkedemefim ,
3 ay biterken evde kanamam basladi 4 gun surdu 5 gun dusuk yptim hamile oldugumu bilseydm onlemimi alirdim artik her ay testler yapiyrum nolur ne olmaz dye
Evet cnm ustune gorme dedikleri olay oldu yani her adet kanama gunumde adet gibi oldum o siralarfa adetimi bkledigim icin 4 gun kanamam oldu 4. Gunun gecesi bel agrilarim siddetlendi esimi sabah ise gnderdim yatayip derken parca fistu icimden hastanede dusuk dendi hcg dusuyrdu zaten benm annemde bende ustune gormus 5 ay kadar sonra kesilmis3 ay nasıl anlamadın ya yani doğrumu anladım gebeyken adetmi gördün
Ben alti aydır korunmuyordum hiç gebe kalmadım doktor kistlerin var ama sorun yapma demişti bir ay klomen kullandim yumurta oluştu çatladı ama gebelik oluşmadı bende madem adetlerim her ay düzenli oluyo düzenli yumurtlamada oluyor diye düşündüm kist var zaten klomen kullanip gebe kalmayınca yinee kist artıyordu bende cinsel perhize dikkat ettim sonra ovulasyon gunune ve tabiki iki aylik araliksiz soğan kürüne hiç doktora gitmedimcanım ya:)kaç aydır deniyorsun sen klome ile mi oldu
ayy senınkı baya baya bellı benım kı bundan bıraz daha soluk canım ınsallah dua edelım bırbırımızeDryice inş sende gebesindir Eki Görüntüle 1280556
gorunuyor cnm ins gebesin sonucu alir almaz yaz mutlaka bekliorumayy senınkı baya baya bellı benım kı bundan bıraz daha soluk canım ınsallah dua edelım bırbırımıze
Canım senin testte de hafif kirmizi çizgi var ama bence umutsuzluğa kapılma ben benimkinin erken döllenme olduğunu düşünüyorum yani yumurtlama tarihinin öncesindende döllenmiş olabilir her insanın vücudundaki hcg değeri ayni değildir ve bu test sadece hcg testi benim içime seninkide pozitif çıkacak doğuyorayy senınkı baya baya bellı benım kı bundan bıraz daha soluk canım ınsallah dua edelım bırbırımıze
OHHHHHHH OHHHHHH MAŞALLAH BU GECE İKİMİZE DE UYKU YOK :))KIZLAAAAAAAAAAAAAAAAARRR HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMM :))))))))))))
evvveeeeeeeeeeeeeeeett yaaaaaaaaaa cok mutluyuzzzzzz ıkımızın de aynı gun olurmuş doğum :)))) oyy yaa elım ayagım tıtrıyo halaOHHHHHHH OHHHHHH MAŞALLAH BU GECE İKİMİZE DE UYKU YOK :))
SENİN İÇİN POZİTİF ÇIKACAK DEMİŞTİM YANILMADIM
BEKLE BİZİ TEMMUZ/2015 ANNE ADAYLARI FORUMU)
yuppiii cok sevindim masallah canim allah korusun sjzi hissetmistim tadini cikar dikkat et kendine bizede dua et olur muKIZLAAAAAAAAAAAAAAAAARRR HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMM :))))))))))))
DAHA 15-20 GUNLUKMUS SAGOL BİTANEM DUALARIM SIZLE. HEP EDIYORUM OGRENDIGIM ANDA AKLIMA GELDINIZ ZATEN ILK SIZE DUA ETTIM INAN.yuppiii cok sevindim masallah canim allah korusun sjzi hissetmistim tadini cikar dikkat et kendine bizede dua et olur mu
18sedacim degerin kac cikti
Canim benim inanmazsin ama sanki ben hamileyim o kadar cok sevindimki ne olursun gozunu seveyim dikkat et agir kaldirma esinle cinsel iliskiye girme.insallah daha guzel haberlerini duyariz.butun gelismeler bize haber ver bu arada ne olursun bizede dua et.Allahim sagsalim kucagina alnayi nasip etsin
benim soğan kürünü ikinci yapışım bu tavsiye ederim ama çocuk için olmasa bile mutlaka yapmak gerek birçok derde deva oluyor ikinci kullanışımda daha çok akıntı olmuştu ben belirtilerime bakınca erken yumurtlama dönemi geçirdiğimi düşündüm ilişki gününü akıntı durumuna göre ayarladım diyebilirim belki soğan kürü sayesinde yumurta sayısı normalden daha fazla oldu dolayısıyla akıntıda fazla olduEger sabredemiyorsan sana tavsiyem testini al sabah ilk idrarla yap.ben onu bile bekleyemiyom dusun.test aliyom sabah ilk idrarla yapmak icin dayanamiyom alir almaz yapiyom mesala bugun yine alacam ama sabah yapacam biliyom cikmaz.bu adetm biraz az oldu ilacta kullanmistim buyuk bi ihtimal ondan sogan suyu baslayacam yarin test yapayim emin olayimda oyle basliyim dedim