- 11 Ağustos 2014
- 2.840
- 1.342
- 42
-
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #13.801
yumurtala testide aldım daha gelmedi ama canım inş bizimde yüzümüz gülecek inanaıyorum buna canım sedanın yazdıklarına bende çok duygulandım kalbiniz öyle güzel ki onun ve senin tanımasamd aayzdıkalrınızdan anladım inş güzel bir bebişi olacak onun/bizim:)Bu guzel bi haber bir gun arayla iliskiye girin yumurtladiginda spermler hazir bi sekilde beklesinler zaten yumurta cok yasamiyor ömrü cok kisa 24 saat
Insallah canim.MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLERyumurtala testide aldım daha gelmedi ama canım inş bizimde yüzümüz gülecek inanaıyorum buna canım sedanın yazdıklarına bende çok duygulandım kalbiniz öyle güzel ki onun ve senin tanımasamd aayzdıkalrınızdan anladım inş güzel bir bebişi olacak onun/bizim:)
burada sizinki gibi mucize denilebilecek örnekler gördüğümüzde oldu.Özellikle tedaviye ara verdiği dönemde eskisi gibi kafaya takmayıp rahat olunan dönemde gebe kalanları gördük bu da stresin bizi ne kadar çok etkilediğini gösteriyo sizin adınıza çok sevindim rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin
evet gittim doktora kan tahlilim 216.1'den 594.1'e çıktı.henüz ultrasyonda görünmez dedi.haftaya tekrar gidecem.dua edin sizlerde...Amin canim ne yaptin dun tahlil yapacaktin yaptinmi
ayyy canım benım ya kıyamam sen de kalcaksın sadece bıraz daha sabır uzme nolur kendını.Inanmazsin belki ama sevincimden şu anda agliyorum.kendim hamile kalmisim gibi cok sevindim
çalışmaları aksatma belgıncım :) bu ay güzel haberlerınızı beklıyorum :)Bu guzel bi haber bir gun arayla iliskiye girin yumurtladiginda spermler hazir bi sekilde beklesinler zaten yumurta cok yasamiyor ömrü cok kisa 24 saat
Cok guzel hadi gozun aydin insallah kalp atislarinida gorursunuz.amin çok sağol.Ra
evet gittim doktora kan tahlilim 216.1'den 594.1'e çıktı.henüz ultrasyonda görünmez dedi.haftaya tekrar gidecem.dua edin sizlerde...
Insallah canim.Yuce rabbim en iyisini bilir.zaten sabretmeyi ogrendigimizde Allahim verecek insallahayyy canım benım ya kıyamam sen de kalcaksın sadece bıraz daha sabır uzme nolur kendını.
canım benım ıgneden 3 gun sonra basladı gogus ucu agrısı 1 gun gecer gıbı oldu ama sonra hep devam ettı su an da cok daha ağrılı. ve hamıleyım. bence gogusler en erken gebelık belırtısıgöğüslerim çok hassastı sütyen ble takamıyodum ama iğnenin etkisiyymiş sanırım şimdi gecti tüm hassasiyet iğnen etkisi geçti heralde
canm benmde çok ağrıdı sütyen bile takamadım acıyodu bugün iğnenin 12 günü olsu ağrı falan kalmadı olmadı yanicanım benım ıgneden 3 gun sonra basladı gogus ucu agrısı 1 gun gecer gıbı oldu ama sonra hep devam ettı su an da cok daha ağrılı. ve hamıleyım. bence gogusler en erken gebelık belırtısı
nıye umıdını kesıyosun canım ya adetın geldı mı hem bellı olmaz kı herkeste belırtı farklı olur. mesela bak hep idrarda koyuluk koku olur derler ne bılıyım ıste kasıkta sureklı batma,mide bulantısı , bel ağrısı bunlar ben de olmadı. hala daha yok yanı. ben de kendımı cok uzdum belırtım yok heralde olmadı dıye defalarca ağladım ama melegımı de bosu bosuna üzmüşüm. belirti pek aramamaya bak canım adet gununu bekle ve sakın olmaya çalıs canım.canm benmde çok ağrıdı sütyen bile takamadım acıyodu bugün iğnenin 12 günü olsu ağrı falan kalmadı olmadı yani
Cnm bende gecen hafta pazartesi 6 da igneyi oldum sali gunu 2 gibi catladi yani 24 saat bile gecmemisti vurundugunda yumuttann kc mm idi bide bazilarinin agrivesigi yuksek oluyor hissetmiyor yumurtlamqyiarkadaşlar cuma günü çatlama iğnesi oldum 36 saat sonra ilişki dedi doktorum fakat ben de çatladığına dair hiç bir belirti yok ne akıntım var ne kasık ağrısı böyle olan var mı
canım 11 günümde 10 mm di 14 günümde 17 mm olmuş yarın sabah iğneni yaptır çatlatalım dedi doktorum ama iğnemi vurdurmadan önceki gece akıntım oldu çok uzayan bi akıntı değildi cuma sabahı iğnemi oldum cumartesi ilişki dedi fakat ben şuan ne kasık ağrısı hissediyorum nede akıntım var acaba iğneden önce mi çatladı kafam allak bullak olduCnm bende gecen hafta pazartesi 6 da igneyi oldum sali gunu 2 gibi catladi yani 24 saat bile gecmemisti vurundugunda yumuttann kc mm idi bide bazilarinin agrivesigi yuksek oluyor hissetmiyor yumurtlamqyi
ben varımmmm canım benım de hıc agrım olmadı iğneden sonraarkadaşlar cuma günü çatlama iğnesi oldum 36 saat sonra ilişki dedi doktorum fakat ben de çatladığına dair hiç bir belirti yok ne akıntım var ne kasık ağrısı böyle olan var mı
canım sen ne zaman oldun iğneniben varımmmm canım benım de hıc agrım olmadı iğneden sonra
Yok cnm cunartesi 20 mm olmustur o 23 e kadar buyuyebilio sen hissetmemissindir cnm zamaninda catlamistir o bunlari dusunme simdi sen yapman gerekeni yap bereket Allah tan canimcanım 11 günümde 10 mm di 14 günümde 17 mm olmuş yarın sabah iğneni yaptır çatlatalım dedi doktorum ama iğnemi vurdurmadan önceki gece akıntım oldu çok uzayan bi akıntı değildi cuma sabahı iğnemi oldum cumartesi ilişki dedi fakat ben şuan ne kasık ağrısı hissediyorum nede akıntım var acaba iğneden önce mi çatladı kafam allak bullak oldu
10 ekim de oldum canım ve benım de 14.gunumde 17mm di 15 . gunde 18 -19 mm olmustr dedı doktor 1 tane yumurtam vardı zaten iğneyı vurdu. şimdi de melegım benımle :)canım sen ne zaman oldun iğneni
inş canım çok teşekkür ederim kaç aydır bekliyoruz nazlı bebiş gelmediYok cnm cunartesi 20 mm olmustur o 23 e kadar buyuyebilio sen hissetmemissindir cnm zamaninda catlamistir o bunlari dusunme simdi sen yapman gerekeni yap bereket Allah tan canim