çok tşkrler ...inşallah rabbim sizlerede en kısa zamanda nasip eder.sadece denediğim,mekkeden gelen dum(Ebu leheb hurması.)çok sert ceviz gibi,cekiçle kırdık.zor kırılıyor.içinde küçük mermer taşı gibi bişiyde çıktı.onuda kırdık.sonra bütün parçaları toplayıp 5lt suda 5dk.kaynatıp süzdüm.süzülenleri sakladım.suyunuda aç karnına sabah 1 bardak akşam 1 bardak 5 gün boyunca içtim.(bardak su bardağı)aslında 1 bardak eşim 1 bardak ben 5 gün boyunca 5lt suyu birlikte içmeliydik.fakat eşim içmedi.inat etti. :) 5gün üzerine tekrar 5 lt suya yine o süzülen parçaları atıp 5 dk.kaynattıp.5 gün boyunca içtim.böylece 40 gün buna devam ediliyor.bundan tam 4 tane ceviz büyüklüğünde oluyor.yalnız ben 10 gün devam ettim .ve diğer 2 tanesini başkasına verdim.baş dönmesi yaptı.o yüzden devam edemedim.sonrasında kendime çok dikkat ettim.ayaklarımı sıcak tutdum.mevsiminde incir tükettim.ve bol bol dua edip kuran okudum.sizlerede dua ediyorum.
çok teşrkkür ederim.tabiiki ediyorum.Rabbim inşallah sizlerede nasip eder en kısa zamanda.şu duaları okuyun 4 cuma 1000 kere YA EVVEL,çocuğu olmayanlar için bu dua.Düşük ihtimali için eşlerinizle beraber YA MÜBDİ 99 kere okuyup parmağınızla karnınızın etrafında dolaştırın.Ayrıca 707 kere YA VARİS okursa ALLAH'izniyle hayırlı evlat sahibi olurmuş.ayrıca Meryem suresi okununca da...özellikle ba