Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Canim benim inanmazsin ama sanki ben hamileyim o kadar cok sevindimki ne olursun gozunu seveyim dikkat et agir kaldirma esinle cinsel iliskiye girme.insallah daha guzel haberlerini duyariz.butun gelismeler bize haber ver bu arada ne olursun bizede dua et.Allahim sagsalim kucagina alnayi nasip etsin
ayy canım yaa sağolasın. dıkkat edicem artık.pazartesı doktoruma gidicem artık bakalım ne dıcek. kalp atıslarını ne zaman duyabılıyoruz acaba ?

Eger sabredemiyorsan sana tavsiyem testini al sabah ilk idrarla yap.ben onu bile bekleyemiyom dusun.test aliyom sabah ilk idrarla yapmak icin dayanamiyom alir almaz yapiyom mesala bugun yine alacam ama sabah yapacam biliyom cikmaz.bu adetm biraz az oldu ilacta kullanmistim buyuk bi ihtimal ondan sogan suyu baslayacam yarin test yapayim emin olayimda oyle basliyim dedim
benim soğan kürünü ikinci yapışım bu tavsiye ederim ama çocuk için olmasa bile mutlaka yapmak gerek birçok derde deva oluyor ikinci kullanışımda daha çok akıntı olmuştu ben belirtilerime bakınca erken yumurtlama dönemi geçirdiğimi düşündüm ilişki gününü akıntı durumuna göre ayarladım diyebilirim belki soğan kürü sayesinde yumurta sayısı normalden daha fazla oldu dolayısıyla akıntıda fazla oldu
İkidebir test almayada utanıyorum bu kez fazladan alacam her durumda sabrederim ama bu konuda yapamam akşam bi tane sabah bi test yapacam galiba ??[/QUOTE]
Canim ben sogankurunu yarin baslamayi dusunuyorum sen nasil ictin ne zaman basladin kac gun ictin 2ay ustuste icen varmis sen oylemi yaptin yoksa bir aymi ictin.bu arada ictigin aymi hamile oldugunu ogrendin

Tmm canim kese gozukmezse uzulme ama tamammi daha cok kucuktur gozukmeye bilir.buyuk bi ihtimal kan testinin tekrari olur artis olacakmi bakikacak
ınsallah gozukur bıde onlar ıcın kaygılancaz hamıle kalıyoruz hala acaba mı dıyoruz ne zor ya off korktum şimdi

Ben soğan kürünü saraçoğlunun dediği gibi yapmadım çalışıyorum o şekilde çok zor oluyo yani sabah akşam olmadı şöyle yaptım adetin son gününden itibaren15 gün boyunca bir orta boy soğanı doğradım kaynattım diğer tariflerdeki gibi dörde bölmedim piyazlık gibi ince ince doğradım soğan zarı suyla daha iyi kaynaştı öyle koyu renkli kür oldu altını kapattıktan sonrada çay gibi beş dk demlenmesini bekledim her akşam yemekten önce aynı saatte içine birkaç damlada limon damlattım kokusunu aldı ılıkken hatta biraz sıcakken içtim daha sonra bir hafta kadar ara verdim sonra adet gununne kadar tekrar devam ettim ikinci ayda aynı şekilde yaptım fakat art arda iki ay yapmadım araya iki ay gibi bi zaman girdi ilk ay kür bittikten sonra kontrole gittiğimde doktor sağ yumurtalığında halen kist var ama rahim duvarın çok güzel kalınlığı çok iyi demişti bu kontrolden iki ay sonra yaptığım ikinci kürden sonrada çift pozitifi gördüm zaten yani ilk yaptığımda rahim duvarı kalınlığı düzeldı normalleşti ikincisindede gebelik oldu diyebilirim burada en önemli olan istikrarli olmak her zaman yapmak araya bir gün bile koymamak

Oncelikle cok tesekkur ederim Allah razi olsun bilgilendirdigin icin.insallah saglikl bir sekilde bebisini kucagina alirsin.ben bu ay asilama yaptirdim tutmadi.senin sansli tarafin hamile kalabiliyorsun ben hic kalmadim.esimin sperm hareketleri yavas.bende sorun yok.tek sorun yasim.biraz zamana birakmayi dusunuyorum.bu ay sogan kuru bir dahaki ay incir kuruyle havuc kuru yapmayi dusunuyorum.sen kur falan denedinmi.
çok tşkrler ...inşallah rabbim sizlerede en kısa zamanda nasip eder.sadece denediğim,mekkeden gelen dum(Ebu leheb hurması.)çok sert ceviz gibi,cekiçle kırdık.zor kırılıyor.içinde küçük mermer taşı gibi bişiyde çıktı.onuda kırdık.sonra bütün parçaları toplayıp 5lt suda 5dk.kaynatıp süzdüm.süzülenleri sakladım.suyunuda aç karnına sabah 1 bardak akşam 1 bardak 5 gün boyunca içtim.(bardak su bardağı)aslında 1 bardak eşim 1 bardak ben 5 gün boyunca 5lt suyu birlikte içmeliydik.fakat eşim içmedi.inat etti. :) 5gün üzerine tekrar 5 lt suya yine o süzülen parçaları atıp 5 dk.kaynattıp.5 gün boyunca içtim.böylece 40 gün buna devam ediliyor.bundan tam 4 tane ceviz büyüklüğünde oluyor.yalnız ben 10 gün devam ettim .ve diğer 2 tanesini başkasına verdim.baş dönmesi yaptı.o yüzden devam edemedim.sonrasında kendime çok dikkat ettim.ayaklarımı sıcak tutdum.mevsiminde incir tükettim.ve bol bol dua edip kuran okudum.sizlerede dua ediyorum.
CANIM RABBİM HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNANCIN ZAFERİ İŞTE BENDE ÇOK ISRARLA DUA EDİYORUM UĞRAŞIYORUM 2 YILDIR BİR KAYBIM VAR EŞİM KENDİ HALİNE BIRAK DİYOR KLOMEN İKİ KEZ KULLANDIM İLKİ GEBELİKTİ 2.DE OLMADI ARTIK NORMAL YOLLLA DENEYECEĞİM BİKAÇ AY İNSANI YIPRATIYOR BU SÜREÇ BİZLEREDE DUA ET İNŞ SAĞ SALİM SAĞLIKLI BEBBİŞİN OLUR
çok teşrkkür ederim.tabiiki ediyorum.Rabbim inşallah sizlerede nasip eder en kısa zamanda.şu duaları okuyun 4 cuma 1000 kere YA EVVEL,çocuğu olmayanlar için bu dua.Düşük ihtimali için eşlerinizle beraber YA MÜBDİ 99 kere okuyup parmağınızla karnınızın etrafında dolaştırın.Ayrıca 707 kere YA VARİS okursa ALLAH'izniyle hayırlı evlat sahibi olurmuş.ayrıca Meryem suresi okununca da...özellikle ba
burada sizinki gibi mucize denilebilecek örnekler gördüğümüzde oldu.Özellikle tedaviye ara verdiği dönemde eskisi gibi kafaya takmayıp rahat olunan dönemde gebe kalanları gördük bu da stresin bizi ne kadar çok etkilediğini gösteriyo sizin adınıza çok sevindim rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin

Ben soğan kürünü saraçoğlunun dediği gibi yapmadım çalışıyorum o şekilde çok zor oluyo yani sabah akşam olmadı şöyle yaptım adetin son gününden itibaren15 gün boyunca bir orta boy soğanı doğradım kaynattım diğer tariflerdeki gibi dörde bölmedim piyazlık gibi ince ince doğradım soğan zarı suyla daha iyi kaynaştı öyle koyu renkli kür oldu altını kapattıktan sonrada çay gibi beş dk demlenmesini bekledim her akşam yemekten önce aynı saatte içine birkaç damlada limon damlattım kokusunu aldı ılıkken hatta biraz sıcakken içtim daha sonra bir hafta kadar ara verdim sonra adet gununne kadar tekrar devam ettim ikinci ayda aynı şekilde yaptım fakat art arda iki ay yapmadım araya iki ay gibi bi zaman girdi ilk ay kür bittikten sonra kontrole gittiğimde doktor sağ yumurtalığında halen kist var ama rahim duvarın çok güzel kalınlığı çok iyi demişti bu kontrolden iki ay sonra yaptığım ikinci kürden sonrada çift pozitifi gördüm zaten yani ilk yaptığımda rahim duvarı kalınlığı düzeldı normalleşti ikincisindede gebelik oldu diyebilirim burada en önemli olan istikrarli olmak her zaman yapmak araya bir gün bile koymamak
Benim arkadasimda sadece sabahlari iciyor cok akintim olmaya baskadi herhalde etki ediyor diyor.bende bugun basladim adetimin 7.ci gunu 2 gun oldu biteli.bu ay iceyimde bi bakalim bur dahaki ayda icebilirim

çok tşkrler ...inşallah rabbim sizlerede en kısa zamanda nasip eder.sadece denediğim,mekkeden gelen dum(Ebu leheb hurması.)çok sert ceviz gibi,cekiçle kırdık.zor kırılıyor.içinde küçük mermer taşı gibi bişiyde çıktı.onuda kırdık.sonra bütün parçaları toplayıp 5lt suda 5dk.kaynatıp süzdüm.süzülenleri sakladım.suyunuda aç karnına sabah 1 bardak akşam 1 bardak 5 gün boyunca içtim.(bardak su bardağı)aslında 1 bardak eşim 1 bardak ben 5 gün boyunca 5lt suyu birlikte içmeliydik.fakat eşim içmedi.inat etti. :) 5gün üzerine tekrar 5 lt suya yine o süzülen parçaları atıp 5 dk.kaynattıp.5 gün boyunca içtim.böylece 40 gün buna devam ediliyor.bundan tam 4 tane ceviz büyüklüğünde oluyor.yalnız ben 10 gün devam ettim .ve diğer 2 tanesini başkasına verdim.baş dönmesi yaptı.o yüzden devam edemedim.sonrasında kendime çok dikkat ettim.ayaklarımı sıcak tutdum.mevsiminde incir tükettim.ve bol bol dua edip kuran okudum.sizlerede dua ediyorum.

çok teşrkkür ederim.tabiiki ediyorum.Rabbim inşallah sizlerede nasip eder en kısa zamanda.şu duaları okuyun 4 cuma 1000 kere YA EVVEL,çocuğu olmayanlar için bu dua.Düşük ihtimali için eşlerinizle beraber YA MÜBDİ 99 kere okuyup parmağınızla karnınızın etrafında dolaştırın.Ayrıca 707 kere YA VARİS okursa ALLAH'izniyle hayırlı evlat sahibi olurmuş.ayrıca Meryem suresi okununca da...özellikle ba
Amin canim ne yaptin dun tahlil yapacaktin yaptinmi

belgincim ya benim akıntım baya fazla 8.gün yumurtlamam yakın mı sence 14.gün yumurtluyordum bu ay kürden mi nedir arttı çokda ağrıyo büyoyo inş

günaydın kızlar güzel hafta sonları olsun yeni hamişler nasılsınız güne hamile uyanmak çok güzel dimi:KK45:
ıyıyım canım süper bısey . uyandım hala ruya gıbı gelıyo hemn mutfaga kostum. eşim sonuç kagıdına yazılar yazmıs işe giderken buzdolabına asmış o kadar mutlu oldum kı. habire bakıyorum ona hala ınanamıyorum ya sankı ruya gıbı. :)

sedacım ayağını iyi sür arkandan gelelim bizde:KK49:
canım ınanır mısın akşamdan berı sızlere dua edıyorum aksam eşim vardı yanımda. ben habıre yazıyorum merak ettı geldı aa dıyo burdakı arkadasların da cok sevınmişler ALLAH onlara da nasip etsın dedı. hep aklımdasınız gelişmelerı mutlaka haber edın merak ederım

canım ınanır mısın akşamdan berı sızlere dua edıyorum aksam eşim vardı yanımda. ben habıre yazıyorum merak ettı geldı aa dıyo burdakı arkadasların da cok sevınmişler ALLAH onlara da nasip etsın dedı. hep aklımdasınız gelişmelerı mutlaka haber edın merak ederım
Inanmazsin belki ama sevincimden şu anda agliyorum.kendim hamile kalmisim gibi cok sevindim

belgincim ya benim akıntım baya fazla 8.gün yumurtlamam yakın mı sence 14.gün yumurtluyordum bu ay kürden mi nedir arttı çokda ağrıyo büyoyo inş
Bu guzel bi haber bir gun arayla iliskiye girin yumurtladiginda spermler hazir bi sekilde beklesinler zaten yumurta cok yasamiyor ömrü cok kisa 24 saat

X