- 25 Ağustos 2014
- 68
- 28
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #13.701
slm. yeniyim aranızda.yaşınızdan dolayı ümitsiz oluşunuz beni üzdü.size kendimden bahsetmek istiyorum.45 yaşındayım.4 yıllık evliyim.2 düşük yaptım.2.düşüğümde kürtajı yapan doktorum.tedavisiz hamile kaldığımı duyunca şaşırdı ve büyük mucize ve bundan sonra benim için oldukça ümitsiz vaka olduğunu söyledi.tabiiki çok üzüldüm.fakat çabuk toparladım kendimi.Dedimki kendi kendime RABBİM den ümit kesilmez.şubatın 14 de klomen tedavisine başladım,adetin 3.günü,5 gün yuttum.sonra kontrole gittim.çatlatma iğnesi ile ovalasyon oldu.fakat gebelik oluşmadı.doktorum tedavi başından beri tüp bebek önerdi.zaman kaybetmemek için.fakat ben doğal yolla olma tarafındaydım.sonra iğne tedavisine başladım.yine hamilelik olmadı.ümidimi kaybetmedim.3 ay tedaviye devam ettim.en son aşılama dedi doktorum.aşılamadada ümitlenmememi belirtti.bu ara ara verdim maddi durumdan.5 ay üzerine kendiliğimden hamile kaldım şükürler olsun rabbime.ilk testi hcg ile kendim yaptım.2. çizgi silik çıktı.ertesi günü doktoruma gittim kan ve idrar tahlili istedi ve sonuç pozitif çok yeni bir hamilelik dedi.cuma günü yani ekim ayının 24 de kontrole çağırdı.netlik kazansın diye tekrar tahlil olucam.yaptıklarım.beslenmeme dikkat ettim.sarı,beyaz leblebi,badem,fıstık,kabak çekirdeği,doğal incir mevsiminde yedim.ve bol bol dua ettim.beş vakit namazımı kılıp.üzülme,RABBİMDEN ümidine kesme dualarını ihmal etme.inşallah sizlerede en kısa zamanda hamilelik nasip olur.kib
burada sizinki gibi mucize denilebilecek örnekler gördüğümüzde oldu.Özellikle tedaviye ara verdiği dönemde eskisi gibi kafaya takmayıp rahat olunan dönemde gebe kalanları gördük bu da stresin bizi ne kadar çok etkilediğini gösteriyo sizin adınıza çok sevindim rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin