Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

se4n devam edeceksin klomen ilk miydi senin
Devam etmiyecem cok sikinti yasadim birazda korkuyorum bu klomen yuzunden benim bir arkadasimin yumurtaligi alindi bur arkadasimdada kist oldugu icin 5 gun hastanede yatti.benimde kasik agrilarim oldu cok korktum hastanelik olacam diye bu yuzden sogan suyuna basliyacam olan kistler ne varsa temizlensin insallah

Devam etmiyecem cok sikinti yasadim birazda korkuyorum bu klomen yuzunden benim bir arkadasimin yumurtaligi alindi bur arkadasimdada kist oldugu icin 5 gun hastanede yatti.benimde kasik agrilarim oldu cok korktum hastanelik olacam diye bu yuzden sogan suyuna basliyacam olan kistler ne varsa temizlensin insallah
benimde rahim inceldi çok ağrım oldu bu ay gebelik dedim olmadı neden ağrıdı bilmiyorum ama dr lar zaten çogu klomen önermiyor

3-4 ay bitkisel kurler dusunuyorum.sen bu ay dusundugun bi kur varmi
ben dün başladım bal tarçın çörek otu çokta kötü tadı 12 gün yiyeceğim .bugünde incir havuç yapacağım oda 21 gün inş faydası olur incir kürü 2 aylık zaten bat 18 dimi senle aynı olduk:)diğer ay beraber bekleyelim inşş mutlu bitsin:KK68:

ben dün başladım bal tarçın çörek otu çokta kötü tadı 12 gün yiyeceğim .bugünde incir havuç yapacağım oda 21 gün inş faydası olur incir kürü 2 aylık zaten bat 18 dimi senle aynı olduk:)diğer ay beraber bekleyelim inşş mutlu bitsin:KK68:
Ben 25 gunde bi oluyom bu yuzden 11 kasim

Hadi ya tadini bende merak ediyorun ama ben bu sogan suyu sonraki 2 ay incir ve havuc kuru 4.ayda bal tarcin kuru

benimde rahim inceldi çok ağrım oldu bu ay gebelik dedim olmadı neden ağrıdı bilmiyorum ama dr lar zaten çogu klomen önermiyor
Niye agriyor cunku kucuk olan yumurtalarda buyuyor kist yapiyor bak benim yumurtam sagda buyumustu simdi sol kasigim agriyor buyuk bi ihtimal solda kucuk yumurta vardi onu buyuttu.3.cu agri kesiciyi icecemki normalde birden fazla icmem.insallah bu kadarlikla kalirda dahada buyumez sogan suyuylada eriyip gider insallah

Ben klomen kullanırken çok kasık ağrım oluyodu hatta eşime dedim hissediyorum yumurtalarım rafadan oldu diye :KK71::KK71: o kadar ağrının üstüne doktora gittiğimde de iğne bile vermedi gelişmiş ve catlamaya başlamış yumurtalarin dedi
hee anladım canımm gerek yok o zaman..

can

canım ben de bu ay klomen kullandım adetin 3. günü başladım sabah akşam olmak üzere 10 -12 günleri arası kontrole gel ve gelmeden bir gün önce ilişki dedi doktor demekki farklı uygulamalar oluyor istersen imkanın varsa bi doktoruna sor
hıımm ..teşekkür ediyoruumm 3. gün başlatmasının bi sebebi var mı ilk defa mı kullanıyorsun canım..

bugün klomende 2. günüm ve göğüslerim ve kasıklarım özellikle sağ tarafta ağrı var bazen batıp batıp geçiyor. ALLAH ım hayırlısıyla gönderir inşallah bu ay bebişleri de çektiğimize değer.

X