- 11 Ağustos 2014
- 2.840
- 1.342
- 42
-
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #13.641
dr gel demişti gitmeycem canım dediğim gibi normal yolla olsun istiyorum bikaç ay deneyeceğim olmazsa gideceğimBu ay tedavin varmi
se4n devam edeceksin klomen ilk miydi seninBu ay tedavin varmi
3-4 ay bitkisel kurler dusunuyorum.sen bu ay dusundugun bi kur varmidr gel demişti gitmeycem canım dediğim gibi normal yolla olsun istiyorum bikaç ay deneyeceğim olmazsa gideceğim
Devam etmiyecem cok sikinti yasadim birazda korkuyorum bu klomen yuzunden benim bir arkadasimin yumurtaligi alindi bur arkadasimdada kist oldugu icin 5 gun hastanede yatti.benimde kasik agrilarim oldu cok korktum hastanelik olacam diye bu yuzden sogan suyuna basliyacam olan kistler ne varsa temizlensin insallahse4n devam edeceksin klomen ilk miydi senin
benimde rahim inceldi çok ağrım oldu bu ay gebelik dedim olmadı neden ağrıdı bilmiyorum ama dr lar zaten çogu klomen önermiyorDevam etmiyecem cok sikinti yasadim birazda korkuyorum bu klomen yuzunden benim bir arkadasimin yumurtaligi alindi bur arkadasimdada kist oldugu icin 5 gun hastanede yatti.benimde kasik agrilarim oldu cok korktum hastanelik olacam diye bu yuzden sogan suyuna basliyacam olan kistler ne varsa temizlensin insallah
ben dün başladım bal tarçın çörek otu çokta kötü tadı 12 gün yiyeceğim .bugünde incir havuç yapacağım oda 21 gün inş faydası olur incir kürü 2 aylık zaten bat 18 dimi senle aynı olduk:)diğer ay beraber bekleyelim inşş mutlu bitsin3-4 ay bitkisel kurler dusunuyorum.sen bu ay dusundugun bi kur varmi
Ben 25 gunde bi oluyom bu yuzden 11 kasimben dün başladım bal tarçın çörek otu çokta kötü tadı 12 gün yiyeceğim .bugünde incir havuç yapacağım oda 21 gün inş faydası olur incir kürü 2 aylık zaten bat 18 dimi senle aynı olduk:)diğer ay beraber bekleyelim inşş mutlu bitsin
Hadi ya tadini bende merak ediyorun ama ben bu sogan suyu sonraki 2 ay incir ve havuc kuru 4.ayda bal tarcin kuruben dün başladım bal tarçın çörek otu çokta kötü tadı 12 gün yiyeceğim .bugünde incir havuç yapacağım oda 21 gün inş faydası olur incir kürü 2 aylık zaten bat 18 dimi senle aynı olduk:)diğer ay beraber bekleyelim inşş mutlu bitsin
Niye agriyor cunku kucuk olan yumurtalarda buyuyor kist yapiyor bak benim yumurtam sagda buyumustu simdi sol kasigim agriyor buyuk bi ihtimal solda kucuk yumurta vardi onu buyuttu.3.cu agri kesiciyi icecemki normalde birden fazla icmem.insallah bu kadarlikla kalirda dahada buyumez sogan suyuylada eriyip gider insallahbenimde rahim inceldi çok ağrım oldu bu ay gebelik dedim olmadı neden ağrıdı bilmiyorum ama dr lar zaten çogu klomen önermiyor
hee anladım canımm gerek yok o zaman..Ben klomen kullanırken çok kasık ağrım oluyodu hatta eşime dedim hissediyorum yumurtalarım rafadan oldu diyeo kadar ağrının üstüne doktora gittiğimde de iğne bile vermedi gelişmiş ve catlamaya başlamış yumurtalarin dedi
hım güzel ben sabrdemiyorum okadar:))Hadi ya tadini bende merak ediyorun ama ben bu sogan suyu sonraki 2 ay incir ve havuc kuru 4.ayda bal tarcin kuru
hıımm ..teşekkür ediyoruumm 3. gün başlatmasının bi sebebi var mı ilk defa mı kullanıyorsun canım..can
canım ben de bu ay klomen kullandım adetin 3. günü başladım sabah akşam olmak üzere 10 -12 günleri arası kontrole gel ve gelmeden bir gün önce ilişki dedi doktor demekki farklı uygulamalar oluyor istersen imkanın varsa bi doktoruna sor
Sabretmeyi bende bilmiyorum ama ogrenecem insallah.hım güzel ben sabrdemiyorum okadar:))
aynen canımSabretmeyi bende bilmiyorum ama ogrenecem insallah.
Ya minecim benim adetimin 2.gunu cok yogun olur bugun cok az oldu nerdeyse kesildikesilecek acaba rahim duvarimi inceldi.inceldigi zaman kanama az olur diye biliyom sen ne durumdsinaynen canım
evet canım ben ilk kez kullandım gerçi bugün yumurta kontrolüne gittim 11 günümde 10 mm iki tane olmuş çok üzgünümhıımm ..teşekkür ediyoruumm 3. gün başlatmasının bi sebebi var mı ilk defa mı kullanıyorsun canım..
canım benim 11. günde ne kadar olmalı bilmiyorumda..dr ne dedii..evet canım ben ilk kez kullandım gerçi bugün yumurta kontrolüne gittim 11 günümde 10 mm iki tane olmuş çok üzgünüm
canım küçük 14. günü tekrar gel bakalım dedicanım benim 11. günde ne kadar olmalı bilmiyorumda..dr ne dedii..
sen üzülme beni dr 12. gün çağırdıı..sen 14. gün bekle inşALLAH BÜYÜYECEK..canım küçük 14. günü tekrar gel bakalım dedi