Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

hemen hemn 1 sene olcak canım. 25 yaşındayım daha ılk klomen kullanısım. onun oncesınde 5 ay kadar diaformın kullandım hala kullanıyorum. sen ?

BEN 30 YASINDAYIM 3,5 YILLIK EVLİYİM 16 AY SNR TÜM CABALARA RAĞMEN HAMİLE KALABİLDİM 8 HAFTALIK KÜRTAJ OLDUM KESEDEN DÜŞTÜ BEBEĞİM SONRA 1 SENE KORUNDUM İSTEMEDİM ZOR ATLATTIM SİMDİ 1 SENEYİ GECTİ İSTEYELİ TIK YOK GERÇİ İKİ DEFA ÇİFT CİZGİYİ GÖRDÜM YİNE TESTLERDE AMA ADET GÜNÜ DÖKÜLDÜLER YASININ GENC OLAMASINA SEVİNDİM OLUR MERAKLANMA CANIM BANA GÖRE DAHA SANSLISIN BEN HAYIT SUYU VE O AY BİR KERE MAYDONOZ SÜT BUHARINA OTURDUM VE TOPU TOPU 3 İLİŞKİYLE HAMİLE KALDIM:)GERCİ HAPI VARMIS SİMDİ ONU YENİ DUYDUM VE HEMEN ALDIM AGNUCOSTON BEN BU AY ONUDA İÇİYORUM İNŞALLAH DEDİĞİN GİBİDİR BEBİŞLERİMİZ GELİRLER BİZDE BURDA PAYLASIRIZ BENİMDE ADETE 2/3 GÜN KALA BASLARDI MEME ACISI BUAY COK ÖNCEDEN BASLADI BİDE ŞİŞTİLER

ADAÇAYI YAĞI TAMPONU BİDE MAYDONOZ SÜT BUHARI YAPTIM bunlar ne işe yarıyor? ve nasıl yapılıyor?

benım de aynen canım gogıs acısı 3-4 kala baslardı. ama benımkı de cok onceden basladı ve hala gecmedı. ben de buna cok güvenıyorum ya. süt buharı ve maydonoz buharı nasıl oluyor ve klomen kullanırken yapılabılıyo mu. cunku maydonoz dusuge sebep oluyomuş. ben su anda maydonoz bıle yemıyorum. ınsallah burdan duyururz herkese umut olur. cunku ben de su anda klomenle hamıle kalanları duydukca umutlanıyorum

ADAÇAYI YAĞI TAMPONU BİDE MAYDONOZ SÜT BUHARI YAPTIM bunlar ne işe yarıyor? ve nasıl yapılıyor?
ikiside tüplere açmak için ...kanallardan geçişi rahatlatmak için... adaçayı yağını adetimin 5,gününden itibaren geçe yatmadan önce tampona 3/4damla döküp vajinama koydum sabah çıkardım ilişkiye girdiğimiz günler koymadım sadece adetin 10,gününe kadar yapabildiğim kadar yaptım .....maydonoz süt buharıda; ilişkiye girmeden önce 1 kg sütün içine bi demet maydonuzu koyup kaynatıyosun sonra bi kovaya koyup yada çömeşebileceğiniz bişeye belinize çarşaf sarıp oturyoruz ben 20 dkk falan oturabildim vajinaya değnmiyecek arkadaşlar sadece buharını alabileceğiniz sekilde...sonra soğumadan hemen ilişki.. zaten adetin 12. gününe kadar yapabiliyosun onun için düşük olayı falan olmuyor onuda 2kere yapabildim bu ay bakalım kısmet .....maydonoız süt buharı zaten intihap falan varsa söküyor....

valla ben allah ne verdiğse yapıyorum yapılır heralde neolcakki ...maydonoz konusuna gelince bende öle yemiyorum içmiyorum suyunu sadece buharına oturuyoruz tabi diğer zamanlarda yapılsa neyse ama 12. gününe kadar yapılıyor

anladım canım. ınsallah şifan olur. emeklerımız boşa cıkmasın tek.

zaten sıraya koydum adet olursam klomeni progestanı bırakıyom agnucostana devam hayıt otu hapına yani sonra preseed jel ovulasyon testini alıcam maydonoz süt buharınıda yapıcam onada devam bakalaımm program bu bende b planımı yapmak zorunda kalmamm inşallahhh allahhhhım duy sesimiziiiiiiiiiiiiiiiii benide arkadaslarımıda daha fazla aratmaaa

kızlar günaydın 4 gün kala kan testi yaptırmıştım 2,39 çıktı 16 sı bat günümdü hiç değişmezdi ama olmadım halen klomen gecikme yapıyormu böyle olan var mı aranızda dr yumurta çatladı demişti kist olmuş olamaz değil mi

Ben divine ye basladim... kist varsa eritsin diye...adetim bir gun sürmüştü klomenden kaynakliymis butun adet duzenini bozuyormus...artik umidim kasim ya da aralik...hatta büyük ihtimal aralik esmin tedavisi de bitiyor o zamana kadsr çünkü

canım klomen normalde gecikme yapıyor ama inş sen hamilesindir

Yok kistin olmaz catladiysa.ilaclar geciktirebiliyor ama hamilede olabilirsin benim adet gunum bugun hic belirtim yok bakakim ne zaman olacak

benimde yok sanmama canım ilaç geciktirdi malesef
Ama bi sikintida yok.25 gunu olurum birkac kere 3-4 gun gecikmelerim olmustu ama sikintili oluyordu.simdi sanki adetin biterde bi rahatlarsinya oyleyim bide ben progestan kullandim bu ilac zaten rahmi kalinlastiriyor biraz zor sökülür

Tatlım divine nasıl bısey? Regli mi olduruyor, eritme olayı nasıl oloo. Evet kuzu butun duzenı bozuyor klomen, gecıktırıyor ve kısaltıyor...

ii akşamlar kızlar bende bu ay klomene başladım 2 ay önce de kullanmıştım ama işe olmadı..bu ay nasip olur inş ALALH......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…