Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Bende cok icmiyorum kalkayimda iceyim.o kurude yapabilirsin aslinda ilk sogan kuru yapip iyice temizlemek lazim.yada sabah sogan suyu aksam baska bir kur mu yapsak
ben şöyle yapmayı düşünüyorum

SABAH

Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu
  • 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
  • 10 çay kaşığı toz tarçın
  • 10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 - 2 saat sonra yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

ÖĞLEN

YarımLitre(2,5 bardak) kaynayan klorsuzSuyuniçine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmiDakikaağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.

Bu kürün uygulama şekli:

Kuru incir kürü, iki kez yirmibirGünuygulanırveher yirmibir gün tamamlandığızamanyedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.
Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.
Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğukSualtında yıkadıktan sonra ilave edin.
yumurta çatlama zamanına yakın havuç ekleyeceğim.
Kuru İncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:
Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.

AKŞAM

Osmanlı macunu
Malzemeler:
2 çay k. keçiboynuzu
2 çay k. ödül kahır
1 çay k. ısırgan tohumu
1 çay k. toz zencefil
1 çay k. soğan tohumu
2 çay k. sahlep
1 çay k. kebabe
1 çay k. tere tohumu
1 çay k. kimyon
1 çay k. günlük sakızı
1 çay k. karanfil
1 çay k. havuç tohumu
1 çay k. kereviz tohumu
1 çay k. tarçın
1 çay k. kırmızı gingseng
1 çay k. hardal tohumu
1 çay k. kişniş
1 çay k. siyah turp tohumu
1 çay k. çakşır kökü
3 çay k. ermiş tozu
30 gr. arısütü
750 gr. bal
Yapılışı:
Tüm malzemeler ölçülerinde tam olarak hazırlanmalıdır. Bir havanın içinde bütük baharatlar iyice dövülür ve toz haline getirilir. Bu baharatlara bal ilave edilir.adetliyken yenmiyor .sabah akşam eşinle beraber aç karnına 1 tatlı kaşığı yencek.

Eşim keçiboynuzu pekmezi sbah akşam yemeye devam edecek.

OSMANLI MACUNUndan vazgeçtim üncir kürü yapacağım akşamları adet bitene kadar. sonra macun geçecek yerine.

Kızlar Bilginize ihtiyacım var klomen kullandıktan sonra doktor yumurtan çatlamis diyip iğne vermemisdi bana ve o gün ilişki demişti şimdi geçen perşembe şimdi 1 hafta oldu ama sağ ve sol kasigima sırayla şiddetli ağrılar giriyo içimde bişeyler şişiyo gibi oluyo iki kasikda birden böyle ağrı olmasi normal mi
normal canım. benımde oyle olmustu. klomen yumurtalıkları uyarıyor yumurtan catlamıs zaten. kist ihtimali yok demek.
ınsallah dollenmıstır de yerlesme agrısıdır

devam edeceğim çünkü bu ilk tedavi ayımdı ara vermiycem üzerine ilave edicem kendim incir kürü yapıcam eşime keçiboynuzu pekmezi ve ovulasyon testi almayı düşünüyorum ayrıca osmanlı macunu yaptırıp onu kullanmayı düşünüyorum eşime ve kendime. soğan kürünü araştırıcam ne için hangi zamanda kullanılıyor gerekirse onu da yapıcam dalıcam yani bu ay.
ibrahım saracolu ıncır kuru ve sogan kurunu aynı anda yapmayın dıyor dıkkat et

@DoraNorara persa33 persa33 sagolun cevaplariniz icin kizlar ama umutlanmamak elde degil biran önce zaman gecsede test yapsam diye catliyorum :KK16: bu arada herkese hayırlı cumalar dualarimizda birbirimizi unutmayalım :KK5:

Hayırlı cumalar kızlar. Bende pazartesi günü klomene başladım. Dün doktora gittim doktor 12.5mm büyüdüğünü söyledi. Ve ovitrelle diye bir iğne yazdı onu araştırdım. Yumurta 17 ile 20mm bütüklüğüne geldiğinde çatlıyormuş. Benimki dün 12.5mm di iğne ile inşallah 17-20 mm boyuna ulaşırda tek atışta şampiyon olurum. Umarım senin içinde işine yarar. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin.

Kızlar biriniz Dupbaston kullanmılsınız. Bende kullandım 4 ay boyunca. Doktor değiştirmek zorunda kaldm ve yeni doktorum dedi ki Dupbaston ile boşuna kendini oyalamışsın dedi. Ve klomen ve ovitrelle iğnesini verdi iğneyide salı günü vurulacam. Hayırlısı rabbimden

Butun doktorlar klomen veriyor...bende gittim hersey normal bekle dedi..bekliyorum ama tık yok klomeni kendimjn alip kullansak zarari olurmu birde nasil kullaniliyor

Butun doktorlar klomen veriyor...bende gittim hersey normal bekle dedi..bekliyorum ama tık yok klomeni kendimjn alip kullansak zarari olurmu birde nasil kullaniliyor
klomen oyle basıt bır ılac degıl canım. evet drlar hep onu verıyor ama cıddı takıp edilmesi gerek bir ilaç yumurta asırı buyurse kistle ugrasırsın ameliyata kadar gider al basına belayı

Erken yapmıssın canım ama. ben de cok sabırsızım ama sırf bu yuzden moralım bozulmasın dıye yapmıyorum günün 1 gün barı gecsın öle yap. ben 1 gun gecınce yapıcam. test pozıtıf olursa hemn kana gidicem ınsallah tabı :) sen de belirti var mı canım hıc ya

Erken yapmıssın canım ama. ben de cok sabırsızım ama sırf bu yuzden moralım bozulmasın dıye yapmıyorum günün 1 gün barı gecsın öle yap. ben 1 gun gecınce yapıcam. test pozıtıf olursa hemn kana gidicem ınsallah tabı :) sen de belirti var mı canım hıc ya
VAR CANIM BENİM BU AY 2. AYIM KLOMENDE AYRICA PROGESTRON DEKORT DİE Bİ AİLAÇ DAHA VERDİ DR.FAKAT İLK AY KLOMEN KULLANIMINDA AŞIRI HİSSETİM KASIKLARIMDA BATMALAR SANCILAR Bİ GİTTİM 4 YUMURTA OLUSTU 20MM CİVARINDA HEPSİ İĞNE FALAN OLDUM AMA ADETE YAKIN GEÇTİ BU AY İSE İLAÇLARIMI KULLANIRKEN YOK FAKAT SON Bİ HAFTADIR KASIK BEL AĞRISI KASIKLARIMDA BATMA BİŞEYLER YÜRÜYOR SANKİ ÖZELLİKLE ÇOK BEL AĞRISI ÇEKTİM ARA ARA YİNE KASIKLARIMDA BATMALAR OLUYOR AMA BEN ARTIK İNANMIYORUM GERÇİ BU AY ADAÇAYI YAĞI TAMPONU BİDE MAYDONOZ SÜT BUHARI YAPTIM BİRAZ ÜMİTLİİYİM AMA BİLEMİYORUM YİNEDE BEKLİCE GÖRÜCEZ ÇOK ZOR BEKLEMEK:KK43:HAKKIMIZDA HAYIRLISI SENDE BELİRTİLER NASIL

benım de gogus uclarım acıyor. kasıklarımda cok cok hafıf arada ağrı oluyo bel ağrım yok ama. bılmıyorum canım ya ınsallah meleklerımız gelmıstır annelerıne. bi yandan cok heveslenıyorum bı yandan yıne negatıf cıkacak nıye heyecan yapıyosun diyorum kendı kendıme.

benım de gogus uclarım acıyor. kasıklarımda cok cok hafıf arada ağrı oluyo bel ağrım yok ama. bılmıyorum canım ya ınsallah meleklerımız gelmıstır annelerıne. bi yandan cok heveslenıyorum bı yandan yıne negatıf cıkacak nıye heyecan yapıyosun diyorum kendı kendıme.
NEZAMANDIR İSTİYOSUN CANIM MERAK ETTİM SAKINCASI YOKSA BİDE KAÇ YASINDASIN

X