Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Kızlar şüpheli ilişkinin üstünden 10 gün geçti artık bekleyemiyorum kan tahlili yaptirsam doğru sonuç verir mi acaba
canım benim tekniğim adetim gecene kadar test yapmıyorum sana da tavsie ederiimm....çıkmama ihtimalioluyor her zaman...

günadıın hanımlaaarr klomen kullanırken ilişki yasağı yook değil mi...

günadıın hanımlaaarr klomen kullanırken ilişki yasağı yook değil mi...

Bana doktorum adetin 5. Günü başlattı o zaman zaten ilişki olmuyo sonrasında serbest dedi ama klomen bittikten iki gün sonra kontrole çağırdı geldiğinde 3 gündür ilişki yaşanmamış olsun dedi

Bana doktorum adetin 5. Günü başlattı o zaman zaten ilişki olmuyo sonrasında serbest dedi ama klomen bittikten iki gün sonra kontrole çağırdı geldiğinde 3 gündür ilişki yaşanmamış olsun dedi
seninle aynıyız canıımm bende 5 gün başladım bugün ilacım 3. günü..salı bitecek cuma da kontrole gidecemm..bana bişe demedi de tamma o zaman bende ona dikkat edeyiimm..çook sağoll canıııııımm..

hazann canım kusura bakma ben de tedavidesin şu an sandım seninle yazıştığımı farketmemişim..inşALALH GÜZEL HABERLER VERİRİSİİN CANIIM....

kızlar merhaba , bu ay 6. denemem olacak eşimde ve bende hiçbir sorunum yok doktor klomen kullan dedi bugün adetimin 3. günü bugün başladım ve ilk kez kullanıyorum , sabah içtim ve 2 3 saattir sağ yumurtalığımda batma hissi başladı , iyiye mi yormalıyım bu belirtiyi ??? help me.

can
seninle aynıyız canıımm bende 5 gün başladım bugün ilacım 3. günü..salı bitecek cuma da kontrole gidecemm..bana bişe demedi de tamma o zaman bende ona dikkat edeyiimm..çook sağoll canıııııımm..
canım ben de bu ay klomen kullandım adetin 3. günü başladım sabah akşam olmak üzere 10 -12 günleri arası kontrole gel ve gelmeden bir gün önce ilişki dedi doktor demekki farklı uygulamalar oluyor istersen imkanın varsa bi doktoruna sor

hazann canım kusura bakma ben de tedavidesin şu an sandım seninle yazıştığımı farketmemişim..inşALALH GÜZEL HABERLER VERİRİSİİN CANIIM....
Amin canım hepimizden güzel haberler gelir inşallah :) ben bu ay ilk ve son defa klomen kullandım bakalım artık Rabbim ne nasip etcek :)

kızlar merhaba , bu ay 6. denemem olacak eşimde ve bende hiçbir sorunum yok doktor klomen kullan dedi bugün adetimin 3. günü bugün başladım ve ilk kez kullanıyorum , sabah içtim ve 2 3 saattir sağ yumurtalığımda batma hissi başladı , iyiye mi yormalıyım bu belirtiyi ??? help me.
Ben klomen kullanırken çok kasık ağrım oluyodu hatta eşime dedim hissediyorum yumurtalarım rafadan oldu diye :KK71::KK71: o kadar ağrının üstüne doktora gittiğimde de iğne bile vermedi gelişmiş ve catlamaya başlamış yumurtalarin dedi

selam kizlar daha oncede yazmistim size bu ay klomen kullandim 26 eylulde regl oldum ve 5.gunu klomene basladim 5 gun kullandim biti 11 ekimdede yumurtlamam basladi ovu testiyle takip ettim 3 gun pozitfti daha sonra kasik agrilarim devam etti iki gundurde akintim var ara ara.buaralar geceleri asiri terliyorum dunde bi sicak basmasi yasadim aksam 8.30 civari atesimi olctum 36.6 bugunde ayni saatte olctum 36.3 normalde atesim 35 civari sizce buaydan umitlenmelimiyim kizlar ?bir sorum daha olucak cok uzun oldu kusuruma bakmayin eger tuplerde sorun olsaydi yumurtlama olmazdi heralde bilginiz varmi bugunlerde cok heycanliyim sanki hamileymisim gibi hissediyorum :)

Bu ilaç bende fazlasıyla yan etki yaptı kulandigim ilk günden kahve rengi akinti yapıştı bana doktor yan etki dedi gebelik ilk kullandigıda oldu ama kimyasal oldu

seda ve belgin nerdesiniz durumlar nasil ben iki gun gecikmeli hasta oldum
Minecim ben tam gunumde adet oldum ama agrim oldu dun iki kere agri kesici ictim.2.gunu cok kanamam olur bugun 2.ci gunum suan cok degil.7.gunu sogan suyuna basliyacam insallah.ama senden umutluydum.hayirlisi olsun.kasimda yuzumuz guler insallah gerci onumuzdeki 3 ay hamile kalacagimi zannetmiyorum.bitkisel tedavilerke ugrasicam.artik eskisi kadar kafayada takmiyorum.kafaya o kadar cok takiyoruzki hayattan soyutlaniyoruz.zaten bizde bu sabursizlik varken cocuk sahibi olamayuz.once sabretmeyi ogrenecegiz.dusunsene aceleden butun kurleri nerdeyse ayni ayda yapmayi dusunuyordum.gebelik testini adetimiz gectikten sonra yapabilursek bu is tamamdir.acaba diyorum artik kk girmesemmi.burdanda cok sey ogrendim.birde insan kimsyle konusamiyor burda birbirimize yardimci oluyoruz.

arkadaslarrrrrrrr..................................progestanı kaç gün kullanıyosunuz adetiniz geçse dahi içmeye devammı etcezz cok ince bi çizgideyim 20sinde adet olcam sanıyodum meğersem 19uymus gelen giden yok napsam bilemedim devam edeyimmi progestan kullanmaya:KK43:

Minecim ben tam gunumde adet oldum ama agrim oldu dun iki kere agri kesici ictim.2.gunu cok kanamam olur bugun 2.ci gunum suan cok degil.7.gunu sogan suyuna basliyacam insallah.ama senden umutluydum.hayirlisi olsun.kasimda yuzumuz guler insallah gerci onumuzdeki 3 ay hamile kalacagimi zannetmiyorum.bitkisel tedavilerke ugrasicam.artik eskisi kadar kafayada takmiyorum.kafaya o kadar cok takiyoruzki hayattan soyutlaniyoruz.zaten bizde bu sabursizlik varken cocuk sahibi olamayuz.once sabretmeyi ogrenecegiz.dusunsene aceleden butun kurleri nerdeyse ayni ayda yapmayi dusunuyordum.gebelik testini adetimiz gectikten sonra yapabilursek bu is tamamdir.acaba diyorum artik kk girmesemmi.burdanda cok sey ogrendim.birde insan kimsyle konusamiyor burda birbirimize yardimci oluyoruz.
yok canım neden girmeyesin muhabbet ediyoruz birbirimize dua ediyoruz ama seni kasıyorsa bilemem bende bugün o kararı aldım oluruna bırakacağım adet olsam ağlamayacağım zamanı var elbet rabbim görüyor olacak inş inancımızı kaybetmeyelim sabır edelim

arkadaslarrrrrrrr..................................progestanı kaç gün kullanıyosunuz adetiniz geçse dahi içmeye devammı etcezz cok ince bi çizgideyim 20sinde adet olcam sanıyodum meğersem 19uymus gelen giden yok napsam bilemedim devam edeyimmi progestan kullanmaya:KK43:
Adet gunun bugunse kanda gebelik baktir cikmazsa birak cikarsa devam et biran ince doktorunla gorus

yok canım neden girmeyesin muhabbet ediyoruz birbirimize dua ediyoruz ama seni kasıyorsa bilemem bende bugün o kararı aldım oluruna bırakacağım adet olsam ağlamayacağım zamanı var elbet rabbim görüyor olacak inş inancımızı kaybetmeyelim sabır edelim
Bu ay tedavin varmi

yok canım edet günüm dündü,28. gün olurum genelde ama klomen progestan tedavisinin 2. ayındayım geçen ay 26. günde geldi böyle adeti düzensizleşen varmı acaba............doğru söylüyosun dr. konusunda canım ama işten izin alamaıyorum sıkıntılı biraz burası ....:KK43:benim gittiğim hastane 3 vesait tam iş çıkışı yetişme olasılığım yok hiç olmadı burdaki polikinliklerde yaptırcam sabah test yapyım çıkarsa artık kan

X