Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Annnemmm gunde 4 adet pfff. Agır da gelmıstır cok. Dr dusurse bbarı sayıyı. Bu ay ınsallah olur kuzum.

kızlar dün prengly 2 doz yapıldı pembe akıntım var bide pıhtı gibi bişey düştü çok korkuyorumm yardımcı olun lütfen normal mii
Canımm ben ıgneyı falan bılmıyorum. Keske yardımcı olavılseydım. Ama bısey dıcem sanmıyorum kı kotu bısey olsun. Bı dryi arasana.

Kızlar Bilginize ihtiyacım var klomen kullandıktan sonra doktor yumurtan çatlamis diyip iğne vermemisdi bana ve o gün ilişki demişti şimdi geçen perşembe şimdi 1 hafta oldu ama sağ ve sol kasigima sırayla şiddetli ağrılar giriyo içimde bişeyler şişiyo gibi oluyo iki kasikda birden böyle ağrı olmasi normal mi

günaydın kızlar nasılsınız dün adet günümdü olmadım inş klomen kist yapmamıştır bende zaten çok ağrım oldu uff yaa

Hadi ya uzuldum.canim bizim bebislerimiz hic ummadigimiz anda gelecekler ne yapmayi dusunuyorsun tedaviye devammi arami verecen
devam edeceğim çünkü bu ilk tedavi ayımdı ara vermiycem üzerine ilave edicem kendim incir kürü yapıcam eşime keçiboynuzu pekmezi ve ovulasyon testi almayı düşünüyorum ayrıca osmanlı macunu yaptırıp onu kullanmayı düşünüyorum eşime ve kendime. soğan kürünü araştırıcam ne için hangi zamanda kullanılıyor gerekirse onu da yapıcam dalıcam yani bu ay.

Canim bende incir kuru dusunuyorum adetin 2.ci gunu baslayacam insallah.seninde bugun ikinci gunun basla istersen 21 gun yapacagiz demi nasil sabredecegiz bakalim

Merhabalar, panık yapma gaz vardır, kasıklarına vuruyordur. Yumurtanın catlaması cok gızel. Kotu bır sey dusunme. Bır de hamılelık belırtısıne yırma hıc bıseyı. Unut alt tarafı, reglin olmazsa o zaman test yaparsın.

bal tarçın karanfil karışım oranı nedir canım onu bende yapayım olmazsa?

Karar verdinmi hangi kuru yapacagina ben incirle havuc yapayim diyorum
bu kürleri yaparken adetken mi başlıycaz adet bitince mi bacım karar veremedim. bu arada yastık tam olarak nereye konuyor gerçi ben neredeyse amuda kalkmış duruma geçiyorum kaçak olmasın diye ama olmadı nasipte yokmuş gerçi bu ay tam zamanında yapamadım. ovulasyon da alıcam bu ay jel de mi alsam acaba?

Adetin ikinci gunu basliyon 21 gun 7gun ara sonra yine 21.ben kalcamin altina koyuyorum.ya semra butun bunlari yapacamda acaba tuplerim ne durumda bilmiyorumki hsg cektirmedim sen cektirdinmi

Adetin ikinci gunu basliyon 21 gun 7gun ara sonra yine 21.ben kalcamin altina koyuyorum.ya semra butun bunlari yapacamda acaba tuplerim ne durumda bilmiyorumki hsg cektirmedim sen cektirdinmi
Ben çektirdim canım geçen ay ondan sonra tedaviye başladık. filmde sıkıntı çıkmadı benim ben asitlik oranından şüpheleniyorum biraz da fazla su içmiyorum birde ben
tarçın bal kürünün karışım şeklini de bulalım.

Bende cok icmiyorum kalkayimda iceyim.o kurude yapabilirsin aslinda ilk sogan kuru yapip iyice temizlemek lazim.yada sabah sogan suyu aksam baska bir kur mu yapsak

bal tarçın karanfil karışım oranı nedir canım onu bende yapayım olmazsa?
yanlış yazmışım karanfil değil çörek otuörek otu hamile kalma ihtimalini oldukça yükseltir. Hamilelikten önce 6 - 8 ay süreyle çörek otu kullanılır. Çörek otu rahim kaslarının kasılmasını uyardığı için düşük yapmamak için hamile kalındığı öğrenildiğinde çörek otu kullanımına ara verilir,
Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu
  • 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
  • 10 çay kaşığı toz tarçın
  • 10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 - 2 saat sonra yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…