Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

blgsdr yumurtlama gününden sonra mesela çatlatma iğnesinden 1 hafta yada 10 gün yada 15 gün sonra da ilişki olursa bu döllenmeyi olumsuz etkiler mi acaba
Vallaha canim ben iki gun once kan tahlilinde cikmayinca doktorda asilamadan sonra iliski yasaklamisti benimde kasik agrim durmustu belki daha yeni catlamustir diye iliskiye girdik.belki tutar bilmiyorum sonucta drum catlayip catlamadina bakmadan asilama yapmisti belkide hic catlamadi kist olustu onu bilmiyorum drumu aradim soyledim gel bakalim demedi bende kendi kendime yorum yapiyom.ben bu yasima kadar kasik agrisi nedir bilmem ilk defa bu ay oldu

malesef kullanılan ilacın yan etkilerinden biri her bünyede farklı olabiliyor. benimde öyleydi hatta kist miyom vs. nedir bilmezdşm ne zaman ki ilaçlara başladım hesini gördüm yani malesef.... kullansak bi dert kullanmasak bin...

BENCE EN YAKIN ZAMANDA DR. GİT CANIM

canım adet olduğundan eminmisin test yapmışmıydın çünkü bende adetten bikaç gün sonra birgün akanama oldu gebeydim

bende yapmaycam onu içemem kist yok hem
Minecim bundan 2 ay once elevit prontal diye vitamin ilaci kullanmistim normalde hamileler kullaniyor hamile kalmak isteyenlerde kullanabiliyor.o ay cok guzel akintim oldu.birde cok afedersin ama hergun iliskiye girmek istiyordum hamile kalmadim ama iliskiden so.ra belimin altina yastik koymuyordum.dahs bu ay ogrendik esimin spermleri yavas hareket ediyormus.diyom acaba bu ayda elevitmi icsem belimin altina yastik koyarim hemde istekli oldumu daha iyi olur doktorlardan bi fayda yok bari kendi kendimize sifa olalim

canım adet olduğundan eminmisin test yapmışmıydın çünkü bende adetten bikaç gün sonra birgün akanama oldu gebeydim
Canim nasil kanamaydi peki bu bariz adet kanamasi gibiydi koyu renkliydi test yapmadim cunku adet oldugumu hissettim...ustune gorme kanaması daha acik renkli oluyor diyorlar...

canım onu sana kim önerdi dr mu

Canim nasil kanamaydi peki bu bariz adet kanamasi gibiydi koyu renkliydi test yapmadim cunku adet oldugumu hissettim...ustune gorme kanaması daha acik renkli oluyor diyorlar...
canım önce açık renk ti sonra koyu oldu parça yok dimi bence dr git canım kesildiyse gebeolabilirsin yerleşme olabilir allah korusun riskli gebelik olabilir

canım önce açık renk ti sonra koyu oldu parça yok dimi bence dr git canım kesildiyse gebeolabilirsin yerleşme olabilir allah korusun riskli gebelik olabilir
Yok burda kk de okumustum.icinde butun vitaminler var dedim belki vitaminlerden biri vucudumda eksik olur kullandim.ya mine ya hangi kuru kullanacagima karar veremedim bal kurumu incir kurumu havuc kurumu

Benimde bu şekilde kanamamın olduğu ay yumurtaların çatlamayıp kist olduğunu öğrenmiştim. Umarım sende aynı durum söz konusu değildir.

Canim direkt koyu renk ve parcalar vardi bariz adet kanamasi seklindeydi Alenay arkadaşımızin da bahsettigi gibi kist olusmus olabilir ondan supheleniyorum ben..

Cok koyu ve parcaliydi degil mi bir gun surdu peko kist icin ilac mi kullandin

Evet aynen o şekilde adet oldum. O ay günde 4 adet klomen kullanmıştım. Biraz fazla gelmiş bana. 10 tane yumurtam oluştu. Tabi hiçbiri döllenmeyince adet oldum. Tabi ben çarşaflar dolusu bir kanama beklerken ( sonuçta 10 tane yumurta) 1 günlük bir kanamam oldu bitti gitti. Doktora gittim anlattım durumu. Alttan muayene etti. Yumurtalarım çatlamamış. Kocaman olmuşlar öylece kalmışlar. Soğan suyuyla 1 hafta içinde erittim hepsini.

Teşekkür ederim ben de bi goruneyim doktora sanirim benim yumurtalar da kist olmus....

Arkadaşlar merhaba bende klomen kullananlardanım, geçen ay serophene kullanmıştım ve ilacı içmeye başladığım günden itibaren ara ara kasık ağrılarım olmuştu yumurtam büyüdü çatlatma iğnesi yaptık maalesef gebelik oluşmadı. Bu ay tekrar serophene yazdı doktorum fakat eczanede olmayınca muadili olarak klomeni verdiler fakat klomen bende hiç kasık ağrısı yapmadı acaba yumurtam olgunlaşmıyor mu? Cuamrtesi kontrolüm var umarım yumurtam istediğim.z boyuta gelmiştir.

benimde bu ay 2. kullanışım bendede ogünlerde ilk ay olduğu gibi olmadı canım ama ovulasyon günlerini geçtikten sonra 17 günden sonra hatta ara ara kasıkta batmalar bel bacak ağrısı oluştu bakalım nasip

kızlar dün prengly 2 doz yapıldı pembe akıntım var bide pıhtı gibi bişey düştü çok korkuyorumm yardımcı olun lütfen normal mii

Kızlar oldum sıkurler olsun. Bı an cok korktum dedım dr dr dolascaö mı na yapcam !!! Ison frnası raglı perıodun 27 den 30 a cıktı tuhh
25 gunde bir oluyom 2.ci gunu kullanmaya basladim aşilama oldu bide ama dun kan testi verdim 0,100 yani tutmadi
olsun canım uzulmeyelım bı aya ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…