- 25 Eylül 2014
- 316
- 128
- 42
-
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #13.521
bilmiyorumInsallah canim test ne zaman yapacan
Gecmisteki yazilara bak ben sana kac ciktigini sordum ama gormedin sanirim.2,37 bi umut belki hamile olabilirsin gecte dollenmis olabilir adet oldunmugünaydın canım benim 2,37 çıktı herkeste farklı mı bu değer
Benin cumartesi bakalim gecikecekmi benin sifirli rakamlar cikinca umudum kalmadi bugun temizlik yapacam sen dikkat et 5ten sonra gebelikten suphelenin diyolar sen dikkat et hamile olabilirsinbugün günüm canım henüz olmadım sen oldun mu dünmüydü günün klomen geciktiriyor mu acaba
Benim 2li 3lu rakamlar ciksaydi yine sevinecektim ama koca bir sifir ciktiBenin cumartesi bakalim gecikecekmi benin sifirli rakamlar cikinca umudum kalmadi bugun temizlik yapacam sen dikkat et 5ten sonra gebelikten suphelenin diyolar sen dikkat et hamile olabilirsin
Sadece yumurtlama gunlerindemi iliskiye girdin sonrada girdinmiyok benimde ümidim kalamdı hiç dikkat etmiyorum spor yaptım akşam bırakmıştım
Ya bu gebelik cok ilginc bi durum normalde dollenmis yumurta tuplerden rahmin icine yolculugu 5-6 gundur bu 10 gunede ciktigi olabiliyormus rahmin icine yerlesmeye basladiktan sonra gebelik hormonu salgilanmaya baslaniyor bu yuzden adet olana kadar bekliyecegizyok canım girmedim o yüzden geç döllenem olmaz dr sadece o gün dedi
hayırlısı canım ben daha önce 4 gün kala yaptırmıştım 370 çıkmıştı o yüzden hiç umudum yok bugün bekliyorum kırmızılarıYa bu gebelik cok ilginc bi durum normalde dollenmis yumurta tuplerden rahmin icine yolculugu 5-6 gundur bu 10 gunede ciktigi olabiliyormus rahmin icine yerlesmeye basladiktan sonra gebelik hormonu salgilanmaya baslaniyor bu yuzden adet olana kadar bekliyecegiz
inş hayırlı sonuç alırsın canım yumurtan çok güzel çatlar akşamkızlar yumurtam 21 mm olmuş dün 10.000 ü. prengly yapıldı bakalım ne olacak hakkımızda hayırlısı
Hadi bakalim biran once adet olsakta kurlerimize baslasak.ben sogankurunu yapmiyacam adetin ikinci gunu bal corekotu kurune basliyacam insallahhayırlısı canım ben daha önce 4 gün kala yaptırmıştım 370 çıkmıştı o yüzden hiç umudum yok bugün bekliyorum kırmızıları
Hayirli olsunkızlar yumurtam 21 mm olmuş dün 10.000 ü. prengly yapıldı bakalım ne olacak hakkımızda hayırlısı
Sadece yumurtlama gunlerindemi iliskiye girdin sonrada girdinmi