Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Insallah canim test ne zaman yapacan
bilmiyorum blgsdr iki sabahtır kendimle savaş veriyorum resmen yataktan kalkarken. test yapayım mı yapmayayım mı diye. bugün de tuttum kendimi yapmadım. bekliycem bekleyebildiğim kadar. sanırım. ama ne kadar sürecek onu bilmiyorum . bu sitedeki hamilelik takviminden takip edeceğim.eğer hamileysem ona göre bebeğin göbek kordonu oluştu
27. Gün
3. Hafta 6. Gün
Koryon villus artık tamamen oluşmuştur. Amniyotik kese, amniyotik boşluk, göbek kordonu ve yolk kesesi de kendi gelişimini tamamlamıştır. Bebeği oluşturacak hücreler embriyonik disk adı verilen bir yapı içinde düzleştirilir.Daha sık idrara çıkma ve vajinal akıntılar dikkatinizi çekebilir.
bugün de
[xtable]
{tbody}
{tr}
{td}28. Gün
4. Hafta 0. Gün
{/td}
{/tr}
{tr}
{td}Bebeğinizin vücudunda baş ve kuyruk bögelerini tespit etmek artık mümkün. Eğer 28 günde bir adet görüyorsanız, bugün adet olmadığınızı fark edebilirsiniz.
bakalım bekliyorum inşallah rabbim dualarımızı geri çevirmesin. hatta artık bir kız bir erkek ikiz olsun istiyorum linkten sende okuyabilirsin gün gün evreleri
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hamilelik-takvimi{/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]

Kızlar oldum sıkurler olsun. Bı an cok korktum dedım dr dr dolascaö mı na yapcam !!! Ison frnası raglı perıodun 27 den 30 a cıktı tuhh

canım kusura bakma görmedim inan işten giriyom kaçırdığım olursa yanlış anlamayın şimdi baktım 2,39 muş ama sanmam 5 altı negatif diyo 3 haftalık olsa 5 olurdu

bugün günüm canım henüz olmadım sen oldun mu dünmüydü günün klomen geciktiriyor mu acaba

bugün günüm canım henüz olmadım sen oldun mu dünmüydü günün klomen geciktiriyor mu acaba
Benin cumartesi bakalim gecikecekmi benin sifirli rakamlar cikinca umudum kalmadi bugun temizlik yapacam sen dikkat et 5ten sonra gebelikten suphelenin diyolar sen dikkat et hamile olabilirsin

Benin cumartesi bakalim gecikecekmi benin sifirli rakamlar cikinca umudum kalmadi bugun temizlik yapacam sen dikkat et 5ten sonra gebelikten suphelenin diyolar sen dikkat et hamile olabilirsin
Benim 2li 3lu rakamlar ciksaydi yine sevinecektim ama koca bir sifir cikti

yok benimde ümidim kalamdı hiç dikkat etmiyorum spor yaptım akşam bırakmıştım

yok canım girmedim o yüzden geç döllenem olmaz dr sadece o gün dedi
Ya bu gebelik cok ilginc bi durum normalde dollenmis yumurta tuplerden rahmin icine yolculugu 5-6 gundur bu 10 gunede ciktigi olabiliyormus rahmin icine yerlesmeye basladiktan sonra gebelik hormonu salgilanmaya baslaniyor bu yuzden adet olana kadar bekliyecegiz

hayırlısı canım ben daha önce 4 gün kala yaptırmıştım 370 çıkmıştı o yüzden hiç umudum yok bugün bekliyorum kırmızıları

ARKADAŞLAR BEN BU AY 2.KEZ KLOMEN PROGSTAN TEDAVİM YANINDA DEKORT DİYE Bİ İLAÇTA İÇİYORUM GENELDE 28.GÜNÜ ADETİM OLUR GEÇEN AY 2 GÜN ÖNCEDEN GELDİ HATTA BİGÜN EVVELİ TEST YAPMISTIM SİLİKE OLSA POZİTİFTİ SONRA ERTESİ GÜN AZAR AZAR GELMEYE SONRADA DELİ GİBİ ADETİ SÖKTÜM BEN BU ARADA AGNUCOSTON DİYE Bİ İLACADA BASLADIM HAYIT HAPI OLDUĞUNU DUYUNCA HEMEN ALDIM CÜNKÜ 2012 YILINDA Bİ DÜŞÜĞÜM VAR HAYIT SUYUNUN 2.ŞİSESİ BİTMEDEN HAMİLE KALDIM O AY BİKERE MAYDONOZ SUUYU BUHARINA OTURDUM HAYIT SUYUNU İÇTİM VE TOPLASAN 3 KERE İLİŞKİ OLMUŞTUR EN SONUNCUSUNU SAYMIYORUM ADETE YAKINDI TIPU TOPU 2 İLİŞKİ VE EVLENDİĞİMİZ GÜNDEN BERİ NE ŞEKİLLERE GİRDİM 15 AY BOYUNCA O AY ANNEMİN HASTALIĞINDAN BASKA BİŞEY DÜŞÜNEMEDİM VE 2012 RAMAZAN BAYRAMININ 1. GÜNÜ HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM 5 HAFTALIKTI SEVİNÇTEN UÇMUŞTUK RESMEN 8.HAFTANIN İÇİNDE KÜRTAJ OLDUM

hayırlısı canım ben daha önce 4 gün kala yaptırmıştım 370 çıkmıştı o yüzden hiç umudum yok bugün bekliyorum kırmızıları
Hadi bakalim biran once adet olsakta kurlerimize baslasak.ben sogankurunu yapmiyacam adetin ikinci gunu bal corekotu kurune basliyacam insallah

Hala hamilelik bekleyen arkadaslar umarim mutlu haber alirsiniz...ben bu ay kalamadim yazmistim buraya iki gun onceden adet gordum ama sadece bir gun surdu cok koyu renkli ve pihti seklindeydi hep...ertesi gun durdu damla seklinde bile gelmedi...klomen kaynakli olabilir mi ya da kist olus mudur...basina boyle bir sey gelen var mi yardim edin lütfen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…