Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

bende aynısını düşünüyorum klomeni 2. kullanışım ama bu ay kullanmıcam. psikolojik olarak bunaltıyor beni. tedaviye ara vermeye düşünüyorum. soğan kürüne başlıcam geçen ay klomen kist yapmıştı hem o da gitmiş olur inşallah.
Deneyelim bakalm

Iyi yapmis valla ustustemi icmis yoksa ara arami
12 gün bal tarşın karanfil bir kaşık yemiş incir kürü akşam yapmış havuçla suyunu akşam kalanı sabah içmiş 21 gün 7 gün ara 21 gün daha onu bende yapmıştım o ay gebe kalmıştım ama klomende kullandım hangisi etkili bilmyorum o yuzden bu ay tek kür yapıyorum görcez

bende ilk bu ay kullandım dün akşam baş dönmem oldu. sitedeki hamilelik takvimini okudum 26ç günde baş dönmesi olabilir miş benim de dün öğleden sonra 26. güne girmiştim inşallah rabbim ümitlerimi boşa çıkarmasın. dua edin benim için. blgsdr blgsdr

Kızlar klomen ayımdı bu ay ıkı gun gevıktım, siZe de yapıyor mu bu gecıkmeyı. Kafam durdu aptallastım, mıde bulantım var ama su an yanı aksam aksam basladı baska da bı cacık yol. Asabım fena bozuk. Bı de kafa gıttı bende. Sormus muydum gecıken var mı dıye ?

Kızlar klomen ayımdı bu ay ıkı gun gevıktım, siZe de yapıyor mu bu gecıkmeyı. Kafam durdu aptallastım, mıde bulantım var ama su an yanı aksam aksam basladı baska da bı cacık yol. Asabım fena bozuk. Bı de kafa gıttı bende. Sormus muydum gecıken var mı dıye ?
Bende bu ay ilk defa kullandim benimde cumartesi gunum bakalim gecikecekmi

Valla arkadasım bılemedım alttarafta noliii ne ediii. Sen gunde kac adrt kullandın, kac gunde bır adet oluyosun, bı de kacıncı gun basladın ılaca
25 gunde bir oluyom 2.ci gunu kullanmaya basladim aşilama oldu bide ama dun kan testi verdim 0,100 yani tutmadi

X