Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

öyle düşünme canım hiçbişey için geç değil o yaşta anne olan çok ne olmuş yaşına hem olacak inş
Cok yorucu bir surec kafadan sokup atamiyorum ne guzel baskalari hic aramadan hemen hamile kaliyorlar.Allahim bu zevki bize tattirmak istemiyor vardir bildigi.MEVLAM NEYLER NEYLERSE GUZEL EYLER.RABBIME EMANETIZ.Aslinda kan testini 15.ci gunu yapacaktim ama beklerken cok yipraniyorum negatif cikarsa onumuzdeki aya bakarim

Sonucu ogrenir ogrenmez yazamam buyuk bir ihtimal moralim cok bozuk olur kendime gelmem lazim

Cok yorucu bir surec kafadan sokup atamiyorum ne guzel baskalari hic aramadan hemen hamile kaliyorlar.Allahim bu zevki bize tattirmak istemiyor vardir bildigi.MEVLAM NEYLER NEYLERSE GUZEL EYLER.RABBIME EMANETIZ.Aslinda kan testini 15.ci gunu yapacaktim ama beklerken cok yipraniyorum negatif cikarsa onumuzdeki aya bakarim
iyi yaptın canım bende yaptırdım kafam rahatladı ne olursa olsun

canım mutlaka yaz olur mu sonucu. ınsallah hayırlı haberlerle donersın. dualarımız senınle.

Sonucu ogrenir ogrenmez yazamam buyuk bir ihtimal moralim cok bozuk olur kendime gelmem lazim
üzülme ...benimde çok bozuldu ağladım sonra napıyorum ben ya dedim allah büyük vermezsede yapacak bişey var mı biz elimiden geleni yapıyoruz inş hayırlısı canım

X