-
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #13.281
Belimde ve kasıklarımda hafif ağrı vardı.Günüm geçince de hemen hertarafımda bi şişlik hissi oldu.Bi baş dönmeleri oldu.Dr.bünyen çok hassas dedi hemen hormanlara tepki vermiş dedi.Bu arada bende sağlıkçıyım ama kasığımın ve bel ağrımın ondan olduğu aklıma bile gelmemişti.Şimdide bekliyorum ama olmuyorAllahim gönlüne gore versin.ilk hamileliginde ilk belirtilerin nelerdi hatirliyormusun
Agrin kesildiyse catladi demekki bak ben korkuyom catlamadida kistmi yapti diyehadı ya :S ben de ne agrı kaldı ne bısey. benım de umudum kesıldı gıbı bısey ya. elımızden gelenı yapıyoruz napalım nasipse olur.
Meslektasiz.bende ebeyim ama kendime faydam yokBelimde ve kasıklarımda hafif ağrı vardı.Günüm geçince de hemen hertarafımda bi şişlik hissi oldu.Bi baş dönmeleri oldu.Dr.bünyen çok hassas dedi hemen hormanlara tepki vermiş dedi.Bu arada bende sağlıkçıyım ama kasığımın ve bel ağrımın ondan olduğu aklıma bile gelmemişti.Şimdide bekliyorum ama olmuyor
Belimde ve kasıklarımda hafif ağrı vardı.Günüm geçince de hemen hertarafımda bi şişlik hissi oldu.Bi baş dönmeleri oldu.Dr.bünyen çok hassas dedi hemen hormanlara tepki vermiş dedi.Bu arada bende sağlıkçıyım ama kasığımın ve bel ağrımın ondan olduğu aklıma bile gelmemişti.Şimdide bekliyorum ama olmuyorAllahim gönlüne gore versin.ilk hamileliginde ilk belirtilerin nelerdi hatirliyormusun
umarım canım ama çatladıysa bıle cok agrım olmadı bıkackere oldu bıttı.umarım bu klomen kist yapmazAgrin kesildiyse catladi demekki bak ben korkuyom catlamadida kistmi yapti diye
Bu ay bize tecrube olacak.isin kotu tarafi tecrubesi olanlarda hic yardimci olmuyorlarumarım canım ama çatladıysa bıle cok agrım olmadı bıkackere oldu bıttı.umarım bu klomen kist yapmaz
ne biliyim internete ilacın adını yazınca tip 2 diyabet ilacı diye çıktı. birde şimdi hatırladım erkek bir arkadaşım şeker hastası ve glifor içiyordu şimdi hatırladım ama demekki bizde adete iyi geliyor ilk defa duydum.
arkadaşlar bu ay bende klomen ve çatlama iğnesine başlıyorum doktorum klomeni adetin 3 günü sabah akşam kullan adetin 10 ile 12 arası kontrol dedi şöyleki benim dün biraz leke tarzında adetim başladı kanamam bugün oldu birinci gün olarak dünü mü saymam gerek karar veremedim sizler nasıl başladınız
o ne demek kist mi var baya büyük ne dedi canım engel falan sormadın mı
aynen canım ya hamıle olan kacıyor. hamıle olana kadar tesellısını buluyo sonra gıdıyo.Bu ay bize tecrube olacak.isin kotu tarafi tecrubesi olanlarda hic yardimci olmuyorlar
Test yaptin mi sen ben yapamam ya 15 ekimi beklicem zaten adet olacagimi hissediyorum akintim artti çünkü o da adet belrtisi diyolar hep...hı canım yaptım dün erken sanırım sabırsızım negatif çıktı p.tesi yaparım yine silik görmedikçe kan vermem daha önce yaptım üzüldüm boşa niye kan vereyim.
bikez yaptim negatif cok erkrn yaptim yada yok yarin yapmayi dusunuyom benim kasik agrim bitti senin var mi.bende akinti gebelik belirtisi biliyorum canim bende yokTest yaptin mi sen ben yapamam ya 15 ekimi beklicem zaten adet olacagimi hissediyorum akintim artti çünkü o da adet belrtisi diyolar hep...
bikez yaptim negatif cok erkrn yaptim yada yok yarin yapmayi dusunuyom benim kasik agrim bitti senin var mi.bende akinti gebelik belirtisi biliyorum canim bende yokTest yaptin mi sen ben yapamam ya 15 ekimi beklicem zaten adet olacagimi hissediyorum akintim artti çünkü o da adet belrtisi diyolar hep...
Canim hafif var kasil agrisi hissediyorum hep ama nedense hep adet olacagim hissiyati icindeyim...nedense pek umitsuzum forumda akinti adet olacaginin belirtisi diyo herkes...gecen ay da akintim olmustu sonra kirmizilarbikez yaptim negatif cok erkrn yaptim yada yok yarin yapmayi dusunuyom benim kasik agrim bitti senin var mi.bende akinti gebelik belirtisi biliyorum canim bende yok
Cevap için teşekkür ederim canım.. Walla adetlerim 1.5 ayda bir oluyorum doktorlara gidiyorum bana adet düzenleyici veya klomen falan vermiyorlar cok moralim bozuluyorEğer adetlerin düzensizse muhtemelen sebebi Polikistik Overdir.
Metformin (glukofen, gluformin, glucophage, glifor): Bu ilaçlar şeker hastalığında (diabet) kullanılan insülin duyarlaştırıcı ilaçlardır aslında. Polikistik over sendromunda da insülin direnci (rezistansı) arttığı için bu ilaçlarla insülin direncinin azalması ve bir çok belirtinin düzelmesi sağlanır. Metformin ilaçları aynı zamanda zayıflamaya çok yardımcı olur ve kilo verilmesi sayesinde de şikayetler düzelir, yumurtlama düzeni artar, hamilelik kolaylaşır, kıllanma azalır, androjenler (testosteron) azalır. Gebelik için yumurtlama tedavisi verilen hastalarda klomifen sitrat (klomen, serophene) tedavisi ile birlikte metforminin aynı anda kullanılmasının tedavi başarısını arttırdığını bildiren araştırmalar vardır.
Biz kacmiyalim herkese yardimci olalimaynen canım ya hamıle olan kacıyor. hamıle olana kadar tesellısını buluyo sonra gıdıyo.