Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

ayy tepkısı ne oldu cok merak ettım ozel degılse paylasabılır mısın canım?
yok canım özel değil benim eşim öyle çok duygularını belli etmez zaten tedavi olduğum için bekliyorduk yani sarıldı öptü sevindi hemen boş çocuk odasını nasıl yapsak dedi ama bir haftaa sürdü sevinç kanamam oldu dr risk var dedi sonra kalp atışı olmadı işte

Hamile kalmam cok zormus gibi geliyor.bu bekleme suremiz varya insanin umudu iyice kiriliyor.

ay kıyamam canım ya inşallah Allah bıdaha tattırsın o duyguları sana ve eşine.o boş cocuk odası dolacak canım er ya da geç buna ınan. Allah bır kapıyı kapatır bır kapıyı açar emin ol.

Klomen hangi durumlarda kullanılıyor arkadaşlar.. benim adetlerim düzensiz 1.5 ay 2 ay da bir oluyorum klomeni doktora danışsam acaba bana faydası olur mu ?
Siz hangi sorundan dolayı klomen kullanıyorsunuz arkadaşlar.

Klomen hangi durumlarda kullanılıyor arkadaşlar.. benim adetlerim düzensiz 1.5 ay 2 ay da bir oluyorum klomeni doktora danışsam acaba bana faydası olur mu ?
Siz hangi sorundan dolayı klomen kullanıyorsunuz arkadaşlar.
canım glifor diye bir ilaç var benimde oyleydi artık günü şaşmıyo klomen gelişmeyen yumurta için büyütücü adetle alakası yok

kızzzlarrr ben bu ay ikinci kez klomen ve sonra ilk kez ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. iki yumurtamdan biri çatlamış, diğer yumurtam reaksiyon göstermiş ve şuan 77 mm. Doktor takip edicez dedi. Ben bi yerde bu tarz durumlarda soğan kürünün iyi geldiğini duymuştum. Normalde adet sonrası başlanan küre yumurtanın küçülmesi ve gitmesi için adetin ilk gününden başlasam diyorum. Bu durumu yaşayan arkadaşlardan yardım istiyorum.

Diger yumurtam catlamis diyorsun ya hamileysen

blgsdr günaydın. sana bir şey soracağım. dün öğleden sonradan beri küçük tuvaletimi tutamıyorum çok muş gibi geliyor ama çok değil. ve sürekli küçük tuvalet varmış gibi gibi hissediyorum. sürekli tuvalete gitme ihtiyacı hissediyorum. şişkinlik var gibi hissediyorum. bilmem anlatabildim mi ama. hiç böyle olmazdım. sismik mi ne diyolar ondan mı oldum acaba. yaparkende en son bitiminde sızılıyor şeyim.

Canim bat ne zaman

Cevap yazmadin tuvaletemi kactin yoksa cişinmi geldi yoksa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…