Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

kaç aydır kullanıyorsun canım dr olmazsa 2 kezdaha deneyecez dedi ama ben emin değilim rahimde incelme yaptı klomen ilaç da verdi

Ben tedaviye haziran ayında başladım. Bende de klomen incelme yaptı. bu yüzden progestan kullandım. Soğan suyu çok iyi geldi bide şuan için incelme sorunu ortadan kalktı. Ya benim adet ağrım diğer ağrılardan çok farklı oluyor. Benim özellikle belime çok vurur ve şuan belim çok ağrıyor. Adet olucam gibi hissediyorum.

bak smdı faceye gırıyorum arkadasım kucaklamıs bebısnı bıde sarılmış. gel ozenme smdı gel de meraklanma gel de üzülme. :KK43:

canım kaç gün var ki sana benden sonra değilmi ay kaç aylığız biz yaaa:))
Benimki 18 senden 2 gun sonra.ben ignenin icinde gebelik hormonu varya bu yuzden pozitif cikar diye dusunmustum gerci negatif ciktigi iyi oldu yalanci pozitif diyecektim zaten kafam allak bullak iyice karisacakti

Amin canım benım neden uygulamıcam dedı kı dr klomen 6 kür. ılgınc. bıde ılk tedavın yanı

Eşimin sonuçlarında bi sorun çıkmadı benim de prolaktin biraz yüksek çıktı bu ay bekliycez adet olursan prolaktin düşmesi için ilaç vericem sadece sonra kendi haline birakicam dedi

üzülme canım ben hamile görsem içim gidiyo allah büyük
oyle canım da işte. ıns bızım de göbişlerimiz şişer. esımın 5 kasım dogum gunu ıns tutar da ona en buyuk hedıyeyı verebılırım. ne dusunuyorum bılıyo musun. eger hamıle oldugumu ogrenırsem belkı dogum gununu bıle bekleyemem ben. bıtane emzık alıcam eczaneden guzel bı hedıye paketı yapıcam. eve geldıgınde hedıye aldıgımı soyleyıp verıcem ona. hamılelık haberımı o sekılde vermek ıstyrm

oyle canım da işte. ıns bızım de göbişlerimiz şişer. esımın 5 kasım dogum gunu ıns tutar da ona en buyuk hedıyeyı verebılırım. ne dusunuyorum bılıyo musun. eger hamıle oldugumu ogrenırsem belkı dogum gununu bıle bekleyemem ben. bıtane emzık alıcam eczaneden guzel bı hedıye paketı yapıcam. eve geldıgınde hedıye aldıgımı soyleyıp verıcem ona. hamılelık haberımı o sekılde vermek ıstyrm
ondan güzel hediyemi olur canım inşşş allah gönlüne göre versin cnm bende patik almıştım paket yapıp öyle söylemiştim

ağrım olmadığı için üzüleceğimi hiç düşünmemiştim.Ne olcak benim halim ya.

kızlar ben bu ay hamiş kalmazsam doktora gitmeden tekrar klomen alıp kullansam olur mu doktor devam et aynısına olmazsa demedi ama... işten izin alıp gitmek de çok zor oluyor her hafta doktora gider oldum :KK43: birde doktorum devlet hastanesinde randevu almak için 15 gün öncesinden alman lazım.aynı gün almak için sabah 6 da hastanede olmam gerekiyor çok zor yaaa :KK43:

kızlar ben bu ay hamiş kalmazsam doktora gitmeden tekrar klomen alıp kullansam olur mu doktor devam et aynısına olmazsa demedi ama... işten izin alıp gitmek de çok zor oluyor her hafta doktora gider oldum :KK43: birde doktorum devlet hastanesinde randevu almak için 15 gün öncesinden alman lazım.aynı gün almak için sabah 6 da hastanede olmam gerekiyor çok zor yaaa :KK43:
canım olmaz rahmim incelmiş benim ilaç verdi bak sende de olabilir allah korusun düşük olur

X