Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

ne biliyim internete ilacın adını yazınca tip 2 diyabet ilacı diye çıktı. birde şimdi hatırladım erkek bir arkadaşım şeker hastası ve glifor içiyordu şimdi hatırladım ama demekki bizde adete iyi geliyor ilk defa duydum.

merhaba sen yenimi uyandın :)biz iyiyiiz çalışıyorum ben sen nasılsın
uyanalı bıraz oldu da sabahtan berıdır telefon trafıgındeyım annem ablam kocam herkesın arayası tuttu sabah sabah :)) ben de iyi sayılırım canım işte çalısmalara devam bızde daha.. gunler de gecmıyo siz test falan yaptınız mı hıc? ya da ne zaman yapmayı dusunuyosunuz?

hı canım yaptım dün erken sanırım sabırsızım negatif çıktı p.tesi yaparım yine silik görmedikçe kan vermem daha önce yaptım üzüldüm boşa niye kan vereyim.

hı canım yaptım dün erken sanırım sabırsızım negatif çıktı p.tesi yaparım yine silik görmedikçe kan vermem daha önce yaptım üzüldüm boşa niye kan vereyim.
silik de olsa cıkıyo dımı varsa ? ben de idrar testınden korkar oldum 1 senedir her ay test yapıp tek cızgıyı gordukce korkar oldum.ınsanı ıkılemde bırakıyor acaba erken o yuzden mı cıkmıyo yok soyle yok boyle psıkoljımı bozdu resmen :) adet gunumu 3 gun gecınce direk kana gıdeyım dıyorum ben de.

Kızlar dün doktora gittim ultrasonda sağ overde 17mm CApinda Kistik imaj izlendi hamile kalabilirmuyum

canım bende çıkmıştı adetten sonra kesin çıkar önce yapmayın diyorlar zaten adetin geçince idrar yap kana öyle git üzülme yoksa

Sedacim oldumu agrin hafifte olsa
cok hafıf var canım ama cok sık olmuyo gunde 2 yada 3 kere.bıcak saplanır gıbı agrı oluyo bıkac sanıye gecıyo sonra. onceden yanı kendımı hamıle zannettgım zamanlarda bıle daha cok oluyodu. ıyı mı kotu mu bılemıyorum ama. sen de nasıl durum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…