- 25 Eylül 2014
- 316
- 128
- 42
-
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #13.221
Kiz yoksa hamilemisin sik idrara cikmalar hayrolsun insallahbat en erken 15 ekim cnm ama sat diyorsunuz sanırım başlangıç tarihim 19 eylül
ikimiz aynı bende 16 ekim sende varmı belirti test ne zaman yapacaksınbat en erken 15 ekim cnm ama sat diyorsunuz sanırım başlangıç tarihim 19 eylül
canım yumurtam büyümediği için adetlerimiz geçikmiyor mu zaten? yumurta büyümemesi ile adetin geçikmesi farklı şeyler mi?canım glifor diye bir ilaç var benimde oyleydi artık günü şaşmıyo klomen gelişmeyen yumurta için büyütücü adetle alakası yok
canım valla birazda biz kendimizi çok dinliyoruz psikolojikmi ne ama şu bir gerçek onların hepsi yalan hiçbir belirti okadar erken olmuyor sadece kasık ağrısı okadar ben iki ay hamile kaldım hiçbiri olmadıtuncer82 günaydın sen ne diyorsun benim duruma?
test yapmıycam şimdi canım ya pazartesiye kadar bekliycem en az üşütmüşümdür belki de ama hiç böyle üşütmemiştim. salı günü evlilik yıldönümümüz en geç o gün yaparım test herhalde :) ama çok da erken yapmak istemiyorum üzülüyorum sonra.ikimiz aynı bende 16 ekim sende varmı belirti test ne zaman yapacaksın
inşallah öyledir onun için pazartesiyi bekliycem şimdi gittim geldim çişe ama şişlik başlamaya başladı hemen sanki kese çabuk mu doluyor ne ?Kiz yoksa hamilemisin sik idrara cikmalar hayrolsun insallah
canım bana onu prof verdi çok iyi bir ilaç tedaviye gerek kalmayabilir dedi benim adeti düzeldi dr 4 ay sonra etkisini gösterr demişti 2.ay düzenledi canım yumurtamda gelişiyo yanı ikiside düzeldi sen doktoruna sorcanım yumurtam büyümediği için adetlerimiz geçikmiyor mu zaten? yumurta büyümemesi ile adetin geçikmesi farklı şeyler mi?
Şimdi ben klomen mi glifor mu kullanmalıyım acaba doktorlar olur olur öyle şeyler diyorlar ama 2 kaybım var benim
evet yapma ben dün yaptım negatifi gördüm çok umudum yok ama allah büyük inş eşine dünyanın en güzel hediyesini vermek nasip olur canımtest yapmıycam şimdi canım ya pazartesiye kadar bekliycem en az üşütmüşümdür belki de ama hiç böyle üşütmemiştim. salı günü evlilik yıldönümümüz en geç o gün yaparım test herhalde :) ama çok da erken yapmak istemiyorum üzülüyorum sonra.
İNŞALLAH CANIMevet yapma ben dün yaptım negatifi gördüm çok umudum yok ama allah büyük inş eşine dünyanın en güzel hediyesini vermek nasip olur canım
Nasıl olucak o. Kocaman olmuş döllenmemis öyle büyümüş salak :) beta hcg batırdım bi de 1,5 çıktı maalesefDiger yumurtam catlamis diyorsun ya hamileysen
Bat ne zamandiNasıl olucak o. Kocaman olmuş döllenmemis öyle büyümüş salak :) beta hcg batırdım bi de 1,5 çıktı maalesef
Kiz yoksa hamilemisin sik idrara cikmalar hayrolsun insallah
inşallah öyledir onun için pazartesiyi bekliycem şimdi gittim geldim çişe ama şişlik başlamaya başladı hemen sanki kese çabuk mu doluyor ne ?
Belirti yasamakta guzel ben gogus sismesine taktim biraz şişse bari adetim yaklasiyor ama tik yok bende1 SAAT SONRA TEKRAR ÇİŞblgsdr bakalım gün boyunca nasıl gidecek
ban ona bende taktım ama göğüste bişey yok benim. bir arkadaşımın adet geciktikten sonra göğüs şişti o da daha taze hamile.Belirti yasamakta guzel ben gogus sismesine taktim biraz şişse bari adetim yaklasiyor ama tik yok bende
Ovitrelle yumurta catlasun diye yaptiriyoz tam tersi oluyor yumurta catlamiyor kocaman oluyorNasıl olucak o. Kocaman olmuş döllenmemis öyle büyümüş salak :) beta hcg batırdım bi de 1,5 çıktı maalesef
Canım glifor şeker hastalarına verilen bir ilaç adetle ne alakası var.. senin şekerin mi var ??canım bana onu prof verdi çok iyi bir ilaç tedaviye gerek kalmayabilir dedi benim adeti düzeldi dr 4 ay sonra etkisini gösterr demişti 2.ay düzenledi canım yumurtamda gelişiyo yanı ikiside düzeldi sen doktoruna sor
canım şeker hastalığıyla ilgisi yok o şekeri de dengeliyor adetini düzenler kiloda verdirir dedi şimdi başka dr gittim kullandığımı söyledim çok iyi bırakma dedi gebelikte ilk 2 ay kullandırıyoruz biz dediCanım glifor şeker hastalarına verilen bir ilaç adetle ne alakası var.. senin şekerin mi var ??