Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

canım glifor diye bir ilaç var benimde oyleydi artık günü şaşmıyo klomen gelişmeyen yumurta için büyütücü adetle alakası yok
canım yumurtam büyümediği için adetlerimiz geçikmiyor mu zaten? yumurta büyümemesi ile adetin geçikmesi farklı şeyler mi?
Şimdi ben klomen mi glifor mu kullanmalıyım acaba doktorlar olur olur öyle şeyler diyorlar ama 2 kaybım var benim

ikimiz aynı bende 16 ekim sende varmı belirti test ne zaman yapacaksın
test yapmıycam şimdi canım ya pazartesiye kadar bekliycem en az üşütmüşümdür belki de ama hiç böyle üşütmemiştim. salı günü evlilik yıldönümümüz en geç o gün yaparım test herhalde :) ama çok da erken yapmak istemiyorum üzülüyorum sonra.

canım bana onu prof verdi çok iyi bir ilaç tedaviye gerek kalmayabilir dedi benim adeti düzeldi dr 4 ay sonra etkisini gösterr demişti 2.ay düzenledi canım yumurtamda gelişiyo yanı ikiside düzeldi sen doktoruna sor

evet yapma ben dün yaptım negatifi gördüm çok umudum yok ama allah büyük inş eşine dünyanın en güzel hediyesini vermek nasip olur canım

Belirti yasamakta guzel ben gogus sismesine taktim biraz şişse bari adetim yaklasiyor ama tik yok bende
ban ona bende taktım ama göğüste bişey yok benim. bir arkadaşımın adet geciktikten sonra göğüs şişti o da daha taze hamile.

kızlar akşam 10 da benim canım çok fena çig köfte çekti alt sokakata var arayacaktım kendimi zor tuttum eşim hayırdır dedi güldü:)normalde hiç olamz öyle şeyler

canım bana onu prof verdi çok iyi bir ilaç tedaviye gerek kalmayabilir dedi benim adeti düzeldi dr 4 ay sonra etkisini gösterr demişti 2.ay düzenledi canım yumurtamda gelişiyo yanı ikiside düzeldi sen doktoruna sor
Canım glifor şeker hastalarına verilen bir ilaç adetle ne alakası var.. senin şekerin mi var ??

Canım glifor şeker hastalarına verilen bir ilaç adetle ne alakası var.. senin şekerin mi var ??
canım şeker hastalığıyla ilgisi yok o şekeri de dengeliyor adetini düzenler kiloda verdirir dedi şimdi başka dr gittim kullandığımı söyledim çok iyi bırakma dedi gebelikte ilk 2 ay kullandırıyoruz biz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…