Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

açlıkla toklukla alakalı değil canım ilk idrar diyorlr ama senin günün bence çıkar dene inş pozitiftir

Eczaneye giderken kasıklarıma biraz sancı girdi. Adet sancısı gibiydi. Ben de geri döndüm. Boşuna ümitlenmeye gerek yok. Sanırım yine adet olucam.

bende dinliyorum kendimi ağrılarım nerdeyse bitti gibi olmadı herhalde diyorum o zaman karnımın altında bir tuhaf şeyler hissstmiştim şuan o yok sadece uyuşuk sızlıyo

Eczaneye giderken kasıklarıma biraz sancı girdi. Adet sancısı gibiydi. Ben de geri döndüm. Boşuna ümitlenmeye gerek yok. Sanırım yine adet olucam.
canım o sancı bende bir haftadır var ama adet sancısı gibi değil bekle bugün olmazsan yarın sabah yap adetin düzenlimi

canım benim diğer gebeliğimde 4 gün kala çıkmıştı silik çizgi ilk ayımda gebe kalmıştım iğnede vurmuştu şuan vurulmadım ama yine kalırım inş
ınsallah canım ya senın 6 gunun kalmıs benım daha cok var. ay ınsallah hepımız buraya yazarız hamıleyımm dıye :)

bende dinliyorum kendimi ağrılarım nerdeyse bitti gibi olmadı herhalde diyorum o zaman karnımın altında bir tuhaf şeyler hissstmiştim şuan o yok sadece uyuşuk sızlıyo
ay hadı hayırlısı ya belkı de bebıs tutunmustur annesıne haber verıyodur :)

inşş canım dua et bol bol valla 6 gün nasıl geçer bilmem hafta sonu geldi p.tesi tekrarlaycam testi varsa çıkar diye düşünüyorum 3 gün kalıyo
ediyorum canım etmez mıyım. dua eksık olmuyo dilimden. ınsallah ılk hayırlı haberı senden alıcaz. :)

Kızlar bende ilk defa bu ay günde iki tane kullandım klomen doktor bittikten 3 gün sonra gel dedi ilaç bittikten hemen sonra kasiklarimda bariz ağrılar oldu kontrole gittiğimde de doktor iğneye vermiyorum kendiliğinden catlamaya başlamış dedi bu şekilde hamile kalan var mı ? Bana da dua edin bu ay da umutlarım boşa gitmesin

inş çok sevdim seni ya önsezilerim kuvvetlidir benim elektrik alıyorum senden:)) biliyormusun ağrım olmayınca üzülüyorum piskopata bağladım:/
aynen canım ya bırbırımızı anlayabılyoruz derdımız sıkıntımız ortak aynı heyecanı paylasıyoruz . bak benım de hıc agrım yok ıcım sıkılıyo sabahtan berı. ne kadar dusunmek ıstemesem de olmuyo Allah ım goruyo halımızı O ol derse olur.bızı bu sıkıntıdan feraha cıkarsın Rabbim.

ınsallah canım dualarımız hepımıze evlat sahıbı olmak ısteyen herkese sen de eksık etme. bırbırmıze destek olalım. senın bat ne zaman? ve yumurtan kac mm olmus?

Mine bende senin gibi dayanamayip test yaptim negatif.negatif cikacaginj biliyrdum ama ovitrelle vurulmustumyabelk onun etkisi olurda en azindan yalancida olsa bi pozitif gorurdum.hic çift cizgi gormedim.bendekide bi umut iste

ınsallah canım dualarımız hepımıze evlat sahıbı olmak ısteyen herkese sen de eksık etme. bırbırmıze destek olalım. senın bat ne zaman? ve yumurtan kac mm olmus?

Hep ediyorum bende canım rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Benim bat 29 u daha çok var.. kaç mm olduğunu soylemedi doktorum sadece catlamaya başlamış dedi. Bu ay olmazsa tedavi uygulamiycam dedi

Hep ediyorum bende canım rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Benim bat 29 u daha çok var.. kaç mm olduğunu soylemedi doktorum sadece catlamaya başlamış dedi. Bu ay olmazsa tedavi uygulamiycam dedi
Amin canım benım neden uygulamıcam dedı kı dr klomen 6 kür. ılgınc. bıde ılk tedavın yanı

Canim benim agrin cok olmuyacak zaten saniyeler suren agri gelip gidecek.agrimayadabilir.zaten kafayi yedik biliyonmu.agrisa bi dert agrimasa bi dert.benim sag kasigimda gunledir hafif hafif agri var tmm diyorm yumurtam catlamadi kist yapti.agrimasa acaba bebek tutunmadimi niye hic agrim yok derim

Mine bende senin gibi dayanamayip test yaptim negatif.negatif cikacaginj biliyrdum ama ovitrelle vurulmustumyabelk onun etkisi olurda en azindan yalancida olsa bi pozitif gorurdum.hic çift cizgi gormedim.bendekide bi umut iste
canım kaç gün var ki sana benden sonra değilmi ay kaç aylığız biz yaaa:))

hakkaten oyle ya valla kafayı yedik artık ya. beklemek cok zor ya gercekten. yanı ınsan umutlansa bı dert umutlanmasa bı dert. o kadar aradayız kı. kafadan atalım desek atamıyoruz da. günler gecmek bılmıyo. ooff off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…