canım benim inşaallah sağlıklı yumoşların olur..üzülme kafana takma geçen ay benim ilkti biliyorsun adetim 5 gün geçince idrar testi negatif çıkmasına rağmen çok ümitlenmiştim o yüzden bu ay kafamı dağıtmaya çalışacağım tatlım
dediğin karışımı yapmaya çalışıcam cnm
iğneyi bilmiyorum neden 2,ayda hemen vermek istiyo ama bence daha iyi klomenden etkilidir sanırım
senin kaçıncı günün cnm klomende
banada doktor klomen verdi yumurtalarım aşırı tepki vermiş ilaca 4 tane yumurtam oluştu bu sebepten aşılamam yattı ve 2 aydırda klomenden sonra adetim bi degişti hep pıh.... şeklinde (özürdilerim) ve kahverengi şimdi igne kullancakmışım
slm kızlar drdan geldim şimdi
3 yumurtam vardı pzt 10 mm lerdi küçük kalmışlar die üzülüyodum büyümezler sanıyodum bu ay
ama 2 tanesi büyümüş biri 16mm diğeri 17mm olmuş sağda ve solda şükür
cmt sabah tekrar gidicem çatlatma iğnesi yapcak sanırım :)
bu haftasonu bolbol çalışma görünüyo bize :)
gerisi RABBİMİN TAKTİRİ
3 yumurtam vardı pzt 10 mm lerdi küçük kalmışlar die üzülüyodum büyümezler sanıyodum bu ay
bu haftasonu bolbol çalışma görünüyo bize :)
gerisi RABBİMİN TAKTİRİ
canım çok sevindim bak umutsuzluğa kapılmamak gerekiyor.kaçıncı günü 10 mm demişti doktor?
hadi hayırlısı bakalım.inşallah bu ay o beklenen haberi alırız senden
tşkler cnm
11, gün gittiğimde 3 yumurtam vardı 10ar mm delerdi
bugün gittim işte 14, gün 2 tanesi büyümüşler :)
inş. cnm hepimiz burdan güzel haberlerimizi yazarız birbirimze umut oluruz
birbirimize dua edelim buna çok ihtiyacımız var hepimiz kader arkadaşıyız :)
sende durumlar nasıl peki?
bu haftasonu bolbol çalışma görünüyo bize :
gerisi RABBİMİN TAKTİRİ
amin canım inşallah:) benim de yumurtalarım anlatmştım ya 12. gün 10 mm civarındaydı.2 gün sonra o yumurtlama akıntısını gördüm.ve nolur nolmaz diyip o günleri değerlendirdim.bakalım artık gerisi Allah'ı takdiri...aynen canım hepimiz kader arkadaşıyız.ben de da ediyorum her gece yatarken hepimize:)bende 4-5 gündür akıntı var ya ciddi anlamda umutlanmak da istemiyorum ama ne biliyim.baya fazlaca.inşallah üşütmemişimdir
canım inşaallah tutar ben de o çalışma günlerimizin sonuncusuna geldil cumartesi vurulmuştum iğneyi benim sağda bir tane yumurtam vardı sağlıklı bakalım umutlanmadan beklemeye çalışıyorum ama yakın çevremde 3 tane hamilelik haberi geldi kimsenin nasibinde gözüm yok ama ben de istiyorum artıkk :)
Merhaba ;
Bende 3 aydır klomen kullanıyorum ama bı sonuc elde edemedık.Bugun kloman sonrası kontrole gıttıgımde 15mm lık bır yumurtanın olustugunu soyledı doktor pazartesi günü tekrar bakılacak eger buyume varsa çatlatma ıgnesı vurulacakmıs.Carsambada aşılama olur dedı aksılık olmazsa.yıne boş yere heveslenmek ıstemıyorum ama umarım bu defa olur.
Allah ısteyen herkeze nasıp etsın.Dua edinn nolurr bana
Merhaba ;
Bende 3 aydır klomen kullanıyorum ama bı sonuc elde edemedık.Bugun kloman sonrası kontrole gıttıgımde 15mm lık bır yumurtanın olustugunu soyledı doktor pazartesi günü tekrar bakılacak eger buyume varsa çatlatma ıgnesı vurulacakmıs.Carsambada aşılama olur dedı aksılık olmazsa.yıne boş yere heveslenmek ıstemıyorum ama umarım bu defa olur.
Merhabalar ;
Tüplerde sorun yok ıkısıde acık.Klomen kullandıgım ılk ay gunde ıkı defa kullandım hıc bı gelısme olmadı yumurtalarda.
2.ay gunde 3 tane kullandım ıkı yumurtalıktada gelısmeler oldu yıne en buyugu 15mm di ama o ay bayrama denk geldıgı ıcın catlatma ıgnesı yada asılama yapılamadı bir ay daha kaybettik boylece.
bu 3.ay bakalım bu ay ne olcakk cok umutlu değilim ama umud etmedende olmuyo.İnşallah bu ay guzel seyler olur...
Allah hepimizin yardımcısı olsun zorlu bir sureç özellikle psikolojık olarak cok yıpratıcı.Surec uzadıkca moraller düşüyo
evt cnm herkesin kendi kısmeti nasibi ALLAHIM herkese nasip etsin
6 aydır haftada bir bende hep hamile haberi alıyorum ve hepsi yakın arkadaşlar akrabalar
onlar düşünmeden ben düşünüyodum hepside bana diyolardı sen yap arkandan gelcez die
şimdi hepsi hamile gün sayıyolar
onlar adına tabiki seviniyorum kendi kısmetleri ama kendi eksikliğime üzülmüyo değilim
vardır hayır ALLAH yardımcımız olur inş. :)
bende varım şekerler adeti bekliyorum 2. ay tembel çıktı benim yumoşlar bakalım 3. ay ne olacak hayırlısıyla gelsin bebişler nazlanmasınlar
malesef öle hem maddi hem manevi yıpranıyoruz ama ALLAHTAN napalım
tüplerine sevindm
benim bu ilk ay mesela dra sordum yumurtalar büyümezse ne olcak die
iğneye geçicez demişti bidahaki ay, iğneyi deneyebilirsin aslında
daha etkili olabilir büyümelerinde zaten drunla görüşüyosundur yanlış yönlendirmek istemem
her dr farklı sonuçta
umarım ulaşırsın hayellerine hepimiz inş.
Merhaba ;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?