Klomen Kullanan Bayanlar Buraya....

Ay ne kadar güzel birde değil iki tane veren allah veriyor iste yaradan çok sanslisin allah hepimizin yüzünü guldursun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

23 yasndaym pkoluyum klomenle ilk aym yumrtlama donemndeym suan 3tane yumrtam var ins olr herkesnde gonlune gore olsn hersy insallah

arkadaşlar merhaba bişiy sorcam klomen reçetesiz satılıyor mu acaba?? ben evde var dye doktora yazdırmadım taşınma aşamasındayız nereye koydğumuda bulamıyorumm acaba reçeteszi alınırmı??

Reçetesiz satilmiyor diye biliyorum doktora gidip yazdirman gerekicek sanirim :)

mrb kızlar bişey sorucam polikistikoverim var 23 nisanda regl olmuştum klomene başladım yumurtam oluştu normalde hamile değilsem bugünlerde adet olmam gerekirdi normalde düzensiz adet oluyodum zaten ama klomen kullandığım için hamile değilsem adet olmam gerekirmiydi bilmiyorum anlatabildinmi derdimi kasıklarımda ağrıo belimde ağrıo idrar testi yapsam hamileysem çıkarmı

yap bence çıkar:))

Arkadaşlar dün sabah gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı ama pembe belli oluyor.fakat 2 kere klomen kullanmama ragmen yumurta buyumemisti. Akşam tekrar test yaptım bu defa tek çizgi çıktı. Bu niye böyle okur ki

bendede yumurta tembelliği varmış.dr um klomen verdi.günde iki tane iciyorum.ilaç bitince 3 gün ara verip 4.gün dr un yanına gitcem.böyle olmasını istemişti dr.yumurta takibi yapacak sanırm.ilk kez klomen kullanıyorum.ne olacak bitecek hiç bilmiyorum.inş olur tutar bu ay hayırlısıyla.hatta ikiz üçüz istiyorum Allahım nasip etsin.kuruyemiş yiyorum ki yumurtalar daha sağlıklı olur belki die.ne bileyim.elimden geldiğince iyi beslenmeyede çalışıyorum.dua ile

Bence test yapmalısın önce 20 gün geçtikten sonra daha mantıklı olur

merhaba arkadaşlar ağustosta evliliğimizn 2.yılını bitirmiş olcaz ama hala bebeğimiz olmadı daha önce 2 kez kmyasal yaşadım bakalım klomeni de martta ve haziranda kullandım 3. kez de bu ay kullandım perşembe de kontrole gidicem yumoşlar ne durumda

Son düzenleme:
Merhaba kızlar. Bende dün gittim doktora pko luyum. kilo ve kıllanma yok açlık şekerin azıcık yüksek çıktı ama ilaca gerek duymadı. Klomen verdi 5 gün 1 er tane. Yarın 5. Günü adetin başlayacağım inşallah hapa. İlac Bitince gel salı günü folikül takibi yapalım dedi. Şimdi benim takibi ultrason ile mi yapacak ? Hormon filan mi ölçecek ? Yardımlarınızı bekliyorum.

Kizlar bugün kontrole gittim tedaviye cevap vermişler foliküller. Ama kaç tane kaç mm söylemedi doktor. Perşembe yine gel bakalım dedi. Resim verdi ultrason 2 tane birinde köşede 10.89 mm yazıyor diğerinde 10.59mm. ( adetin 11. Günü) Şimdi bu doktora benim başka sebeplerden dolayı güvenim azaldı... İğne olmadan çatlar mi bu gelişen yumurtalar ?? İlle tekrar gidip iğneyi mi olmam lazım ? Çatlatması iğneleri ne kadar fiyat olarak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…