Klomen Kullanan Bayanlar Buraya....

sakın umıdını yıtırme ınan dıkkatlı ıol kocana ayrıyetten kecı boynuzu pekmezı özu ıcır her sabah aksam ben ilk ayda boyle tuttu düşük yaptım ama ıkıncı ayda aynı sekılde eşime takviye urun vercem kecı boynuzu ve sıgara ıcıyısa kesınlıkle bıraksın o donemde ceviz yedir bıde muz spermlerı cok etkılıyomus muz yesın hergun bı tane

sigara dışındakileri hep yapıyoruz cnm keçiboynuzunun kürünüde yapmıştım geçen aylar
şuan pekmez içiyo sabah akşam
hayırlısı inş. hepimiz kavuşuruz bebişlerimize

bu ay ilk defa klomene başladım, yumurtlama fonk. zayıf dedi doktor. Adetin 5. günü başladım günde iki tane sabah akşam.
çok düzenli içemedim ilaçları, sabah 8 de içtiğim de oldu sabah 11 de içtiğim de oldu. acaba sorun olur mu? zaten işe yarayıp yaramayacağı da belli değil, bir de çok düzenli saatlerde içemedim etki etmeyecek gibime geliyor

etkileyeceğini sanmıyorum bende bazen unutuyorum saatleri nadir (2 klomendede 2şer yumurtalarım oldu)
aksatmamaya çalışsan daha iyi olur ama

kızlar klomende 50mgdan 150 mga geçen varmı enim bildiğim 50 100 150 diye yükseltiliyo dr bana böyle söyledi bu ay 150ye geçcez dedi birde 150mgla hamile kalan varmı

kızlar klomende 50mgdan 150 mga geçen varmı enim bildiğim 50 100 150 diye yükseltiliyo dr bana böyle söyledi bu ay 150ye geçcez dedi birde 150mgla hamile kalan varmı

ben geçen ay günde 4 tane yuttum kaç mg denk geldiğini bilmiyorum ama doktor kontrolunde olcagın için korkma ve dr güven derim bol şans.

ben geçen ay günde 4 tane yuttum kaç mg denk geldiğini bilmiyorum ama doktor kontrolunde olcagın için korkma ve dr güven derim bol şans.

inş canım sağol ya güvenmediğimden değil ama neden böyle yaptığını bilemedim sanırım anca o keser beni diye hayırlısı hepimiz için

selamlarrrr

klomen sonrası bugün kontrole gittim veeee 3 tane yumurtam vardı solda 16,5 - 16 ve sağda 16 olmak üzere. Çok mutlu olduk eşimle ağzımız kulaklarımızda dolaştık saatlerdir :))))
İnşallah hevesimiz kursağımızda kalmaz cuma günü yeniden gidicem ve duruma göre çatlatma iğnesine geçeceğiz......
Hadi kızlar dualar bana ve bütün hepmize

kızlar merhaba...5 ocak aşılama günü cumartesi 2 hafta oluyor...beklemedeyim adet ağrısı olamdı şimdiye kadar kasık ağrıları var bir de sabahları midem bulanıyo belki psikolojik ama bilemiyorum içimden bi ses hamile olmadığımı söylüyor iki tane kocaman kist olduğunu söylüyor inşaallah yanılıyorumdur kızlar çok heyecenlıyım günler geçmek bilmiyo Allah ım hepimizi muradını tez zamanda versin...inşaallah...ayın başına kadar kırmızıları görmezsem beklemeyi düşünüyorum

çok güzel canım onlar cumaya kadAR biraz daha büyür... inşaallah hep birlikte

aynen cnm bizde aynı duyguları yaşadık çatlar bence cünkü benim yumoşlarda 16 mm di

benimde ilk ayımda olmadı ikinci ayım bu ayda olmazsa 1 ay daha kullanıp ara verecm bi kaç kişide duydum klomenı bıraktıları ay hamile kalanı saldım çayıra mevlam kayıra artık ne olacaksa olsun RABBİM hepiimizi sevindirsin

canim ya insallah hamissindir aklina negatif dusunceleri doldurma oluruna birak insallah bebislerimiz gecde olsa gelcek ve insallah bu ay bebisin seninledir canim yaa..asilamadan 2 hafta sonrami belli oluyor asilamayi ne zaman yapiyorlar adetin kacinci gunu?

içini ferah tut cnm az kalmış inş. yüzünü güldüren sonuö olur
olmasada kısmet zaten yılmak yok

canım o iki tane kist inşallah bebiş olarak gerçeğe dönüşür :) kızlar ben adet oldum bu sefer ağlamadım artık duyarsızlaştım sanırım,rahim filmi için gün almaya gidecem sonrada tedaviyi bırakıyorum Rabbim gönlümüzdeki versin hepimize.

sizi günlerdir uzaktan takip ediyorum 6 senelik evlıyım 4 yaşında bir kızım var 13 aydır ıkıncı bebek için korunmuyoruz ama olmadı kistim varmış 6cm onu erıttım 3 ay sonra klomen ve çatlatma iğnesi oldum tutmadı bu ikinci ayım dün doktora gittim 3 tane yumurtam oluşmuş 2 si 20mm diğeri 17mm çok ii dedi e2 testı istedi yaptırdım 678 çıktı kalitesini öğrenmek için yapılıyormuş bu test çatlatma iğnemi oldum perşembe cuma cumartesi ilişki dedi eğer bu ay olmazsa inşaallah olur rahim filmi çekilcekmişim ikiz olsun çok istiyorum bu 3 yumurtayla olabılırmı dua edın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…