evt cnm ilk ay 2 tane yumurtam oldu çatlattık iğneyle ilişki yaptık
ilişkilerden sonra bile drum çağırdı çatlamışlarmı die
2,ayda aynı şekilde 2yum. büyüdü çatlattık ilişki oldu kontrole gittim çatlamışlar
bu son klomen içiyorum 3,ayım ama ümidim kalmadı
sigara dışındakileri hep yapıyoruz cnm keçiboynuzunun kürünüde yapmıştım geçen aylarsakın umıdını yıtırme ınan dıkkatlı ıol kocana ayrıyetten kecı boynuzu pekmezı özu ıcır her sabah aksam ben ilk ayda boyle tuttu düşük yaptım ama ıkıncı ayda aynı sekılde eşime takviye urun vercem kecı boynuzu ve sıgara ıcıyısa kesınlıkle bıraksın o donemde ceviz yedir bıde muz spermlerı cok etkılıyomus muz yesın hergun bı tane
etkileyeceğini sanmıyorum bende bazen unutuyorum saatleri nadir (2 klomendede 2şer yumurtalarım oldu)bu ay ilk defa klomene başladım, yumurtlama fonk. zayıf dedi doktor. Adetin 5. günü başladım günde iki tane sabah akşam.
çok düzenli içemedim ilaçları, sabah 8 de içtiğim de oldu sabah 11 de içtiğim de oldu. acaba sorun olur mu? zaten işe yarayıp yaramayacağı da belli değil, bir de çok düzenli saatlerde içemedim etki etmeyecek gibime geliyor
kızlar klomende 50mgdan 150 mga geçen varmı enim bildiğim 50 100 150 diye yükseltiliyo dr bana böyle söyledi bu ay 150ye geçcez dedi birde 150mgla hamile kalan varmı
ben geçen ay günde 4 tane yuttum kaç mg denk geldiğini bilmiyorum ama doktor kontrolunde olcagın için korkma ve dr güven derim bol şans.
selamlarrrr
klomen sonrası bugün kontrole gittim veeee 3 tane yumurtam vardı solda 16,5 - 16 ve sağda 16 olmak üzere. Çok mutlu olduk eşimle ağzımız kulaklarımızda dolaştık saatlerdir :))))
İnşallah hevesimiz kursağımızda kalmaz cuma günü yeniden gidicem ve duruma göre çatlatma iğnesine geçeceğiz......
Hadi kızlar dualar bana ve bütün hepmize
kızlar klomende 50mgdan 150 mga geçen varmı enim bildiğim 50 100 150 diye yükseltiliyo dr bana böyle söyledi bu ay 150ye geçcez dedi birde 150mgla hamile kalan varmı
selamlarrrr
klomen sonrası bugün kontrole gittim veeee 3 tane yumurtam vardı solda 16,5 - 16 ve sağda 16 olmak üzere. Çok mutlu olduk eşimle ağzımız kulaklarımızda dolaştık saatlerdir :))))
İnşallah hevesimiz kursağımızda kalmaz cuma günü yeniden gidicem ve duruma göre çatlatma iğnesine geçeceğiz......
Hadi kızlar dualar bana ve bütün hepmize
evt cnm ilk ay 2 tane yumurtam oldu çatlattık iğneyle ilişki yaptık
ilişkilerden sonra bile drum çağırdı çatlamışlarmı die
2,ayda aynı şekilde 2yum. büyüdü çatlattık ilişki oldu kontrole gittim çatlamışlar
bu son klomen içiyorum 3,ayım ama ümidim kalmadı
selamlarrrr
Hadi kızlar dualar bana ve bütün hepmize[/Q
canim cok sevindim yaa,allahim gonlune gore versin insallah sevincleriniz yarim kalmaz..
kızlar merhaba...5 ocak aşılama günü cumartesi 2 hafta oluyor...beklemedeyim adet ağrısı olamdı şimdiye kadar kasık ağrıları var bir de sabahları midem bulanıyo belki psikolojik ama bilemiyorum içimden bi ses hamile olmadığımı söylüyor iki tane kocaman kist olduğunu söylüyor inşaallah yanılıyorumdur kızlar çok heyecenlıyım günler geçmek bilmiyo Allah ım hepimizi muradını tez zamanda versin...inşaallah...ayın başına kadar kırmızıları görmezsem beklemeyi düşünüyorum
içini ferah tut cnm az kalmış inş. yüzünü güldüren sonuö olurkızlar merhaba...5 ocak aşılama günü cumartesi 2 hafta oluyor...beklemedeyim adet ağrısı olamdı şimdiye kadar kasık ağrıları var bir de sabahları midem bulanıyo belki psikolojik ama bilemiyorum içimden bi ses hamile olmadığımı söylüyor iki tane kocaman kist olduğunu söylüyor inşaallah yanılıyorumdur kızlar çok heyecenlıyım günler geçmek bilmiyo Allah ım hepimizi muradını tez zamanda versin...inşaallah...ayın başına kadar kırmızıları görmezsem beklemeyi düşünüyorum
kızlar merhaba...5 ocak aşılama günü cumartesi 2 hafta oluyor...beklemedeyim adet ağrısı olamdı şimdiye kadar kasık ağrıları var bir de sabahları midem bulanıyo belki psikolojik ama bilemiyorum içimden bi ses hamile olmadığımı söylüyor iki tane kocaman kist olduğunu söylüyor inşaallah yanılıyorumdur kızlar çok heyecenlıyım günler geçmek bilmiyo Allah ım hepimizi muradını tez zamanda versin...inşaallah...ayın başına kadar kırmızıları görmezsem beklemeyi düşünüyorum
aynen cnm bizde aynı duyguları yaşadık çatlar bence cünkü benim yumoşlarda 16 mm di
selamlarrrr
Hadi kızlar dualar bana ve bütün hepmize[/Q
canim cok sevindim yaa,allahim gonlune gore versin insallah sevincleriniz yarim kalmaz..
Allah razı olsun canım benim
Allahım hepime nasip etsin tez zamanda, umutluyuz çünki benim daha önce kendi halinde iken ilaç kullanmadan bu kadar yumurtam olmadı hiç dedim ya rabbim hevesimizi kursağımızda bırakmasın inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?