Kızlar Topikleri takip ettim klomen konusunda, ama çok fazla bir bilgi edinemedim.
Ben ocak ayından beri korunmuyorum bebek istiyoruz ama olmadı bi türlü.kimyasal gebelik geçirdim bir kez.Sonra adet düzenlerim bozuldu 3 ay adet olamadım.tahlillerimde bi şey çıkmadı doktor da klomen verdi.Kullandım yarın yumurta takibine gidicem.
Ben de biraz fazla akıntı var, kasık ağrılarım da var.çatlatıcı iğne vericek mi bilmiyorum.Klomen kullanan arkadaşlar ne kadar zaman sonra hamile kaldınız.
Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
canım ankara'da nerde çektireceksin yazarsan sevinirim.[/QUOT
canım zekai tahir de büyük doğum diye geçiyor samanpazarı tarafına giderken
akcanim merhaba,sen kac aydir klomen kullaniyordun ve catlatma ignesi vurulmana ragmenmi kist olusmus?banada dr`um catlatma ignesi vurmadi diye korkuyorum kist olusurmu diye yumurtaliklarim agriyor arada cuma gunu renglencem bende, ama okudugum yazilarda klomen adeti geciktirebiliyormus sende oyle bisi olmadi dimi her kiside ayni olmaz tabiki ama korkuyorum cok umudum yok aslinda benimde bu ay ama goguslerimde agrimaya basladi dokununca, ben her ay kontrol ediyorum renglenmeden once bu sefer ki biraz daha farkli agri sanki.ben basladim yine kendimi dinlemeye galiba:) her ay boyle oluyorum sanki hamileymisim gibi belirtiler hissediyorum bunu arkadaslarimla paylasiyorum ama renglenince kendimi cok tuhaf hissediyorum ama burda hepimiz ayni seyleri yasadigimiz icin daha rahat hissediyorum kendimi.sende canini SIKMA herseyde vardir bir hayir ve demekki daha zamani var oyle diyecegiz ve sabretcez allahim bize o guzel haberleride almamizi sagliycak insallah...bende bu hafta kendimi bisilerle oyalamam lazim cuma gunude baska doktordan rnd aldik onada gidelim bakalim ne diycek ve eger hamile degilsemde hemen tedaviye baslar umarim,anlamadigim her tahlillerimiz normal ama hamilelik gerceklesmiyor sinir oluyor insan gercekten.rahim filmimi cektirmeden once okadar korkmustum ki benimde canim cok tatlidir ve cok sters yaptim hemsire bana ayni rengl agrisi kadar olcak dedi gercekten okadardi sadece kendini SIKMA rahat ol belki ozaman daha rahat atlatirsin..
canım zekai tahir de büyük doğum diye geçiyor samanpazarı tarafına giderken
canım yaaa ....şimdi de ben sana umut vereceğim desene aklımda sen vardın valla ...neyse üzülme tatlımm bak benim de iki ay gitti şimdi kısmet sabretmeyi öğreneceğiz sen moralini yüksek tut aklına kötü şeyler getirme inşaallah birbirimize güzel haberler de vereceğiz
kızlar bende pko var((3 aydır klomen kullanıyorum yumurtalarım yeterince büyümediğinden bi sonuç alamadık.fakat adetlerim düzene girdi.kasım ayındada doktora gittiğimde yumurtam gelişmemişti yok gibi bişiydi...3 aralıkta adet olmam lazımdı ama olmadı bende adetimin üzerinden 4 gün geçtikten sonra test yaptım 2 çizgiyigördüm inanamdım bidaha yaptım yine çıktı fakat silikti...akşama kan tahlili yaptırdım ordada gebelik çıkınca şok oldum... ertesi gün hemen doktora gittim doktor kontrol etti fakat bebeğin kesesini göremedi...ne hamilesin dedi ne de değilsin dedi...sizce ben hamilemiyim başından böyle bi olay geçen varsa lütfen bana yazsın ((
kızlar bende pko var((3 aydır klomen kullanıyorum yumurtalarım yeterince büyümediğinden bi sonuç alamadık.fakat adetlerim düzene girdi.kasım ayındada doktora gittiğimde yumurtam gelişmemişti yok gibi bişiydi...3 aralıkta adet olmam lazımdı ama olmadı bende adetimin üzerinden 4 gün geçtikten sonra test yaptım 2 çizgiyigördüm inanamdım bidaha yaptım yine çıktı fakat silikti...akşama kan tahlili yaptırdım ordada gebelik çıkınca şok oldum... ertesi gün hemen doktora gittim doktor kontrol etti fakat bebeğin kesesini göremedi...ne hamilesin dedi ne de değilsin dedi...sizce ben hamilemiyim başından böyle bi olay geçen varsa lütfen bana yazsın ((
cnm inşallah dış gebelik yada kimyasal gebelik değildir
sen aklına kötüyü getirme
drun seni tekrar çağırmadımı belli zamandan sonra kesenin görünmesi lazım eğer görünmezse malesef dış v.s. gebelik olabilir
inş. keseni görürsün.
canım gebelik erkense görülmeyebilir ama doktorun açıklama yapması lazımdı ve bir kaç gün sonra tekrar çağırmalıydı istersen başka doktora git inşallah keseyi görürsünüz sakın ihmal etme.
kızlar nasılsınız? durumlar nasıl?
ben yarın klomene tekrar başlıyorum bu 2,ayım
drum 3ay klomen yapcaz demişti olmazsa aşılama yapcaz dedi
ALLAHIM inş. bu basit tedavide hepimiz hamiş oluruz.[/
canım biliyorsun benim geçen ay 2 idi ve ilaçlar iğne kist yaptı bu ay tedevi yok ocak ayında da rahim filmi çekineceğim yani ben şubatta başlıyorum tekrar(...inşaallah senden iyi haberler alırız tatlımm
kızlar nasılsınız? durumlar nasıl?
ben yarın klomene tekrar başlıyorum bu 2,ayım
drum 3ay klomen yapcaz demişti olmazsa aşılama yapcaz dedi
ALLAHIM inş. bu basit tedavide hepimiz hamiş oluruz.
canım biliyorsun benim geçen ay 2 idi ve ilaçlar iğne kist yaptı bu ay tedevi yok ocak ayında da rahim filmi çekineceğim yani ben şubatta başlıyorum tekrar(...inşaallah senden iyi haberler alırız tatlımm
inşallah bu ay hayırlı haberlerle gelirsin bol şans canım.
canım inşallah kistlerin erir ve rahim filminden olumlu sonuçlar alırsın bana gelince kızlar; ben yoruldum ve sıkıldım sürekli korunarak nasıl gebe kaldığını anlatan kadınlardan eşimin sürekli üzülüyorsun ağlama demesinden de yoruldum bakalım zaman ne gösterecek.
mysnowgraincim hiç sıkıntı yapma o zaman zarfında yapman gerekenleri yap dinlen bolbol cnm
doğru zamanı allah bilir sabırdan başka elimizden gelen bişey yok
inş. Kistinde erir filminde temiz çıkar cnm
belki durcan durcan turnayı gözünden vurcan hiç belli olmaz tatlım inşşşşşşş.
reyyancım seni çok umutsuz gördüm yapma tatlım ogün inş. Gelcek yeterki rabbim nasip etsin
3gündür eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlıycak olan arkadaşlar topiğini okuyorum
kızların hikayeleri beni ağlattı neler var klomen yumurtlatma tedavileri yapanlar
3-4 kez aşılama deneyenler 2-3kez tüp bebek deneyenler
kızın biri geçtiğimiz haziranda tüp bebek yapmış kimyasal olmuş düşürmüş
eylül için 2,tüp bebeğe hazırlanırken o arada rabbim meleğini vermiş doğal yolla çok ilginç
sayfa çok uzun 1000 küsür ben daha 310. Sayfadayım şuan tedavisini bitirenler kan testini bekleyenler var
kimi yumurta toplama aşamasında kimi iğnelere başlama aşamasında
sonlarını merak ediyorum inş. Zahmetlerinin sonu güzel olmuştur die ümitle okuyorum :)
bizde belki o aşamalara gelcez belki gelmeden rabbim vercek bilemiyoruz işte ne biliyim allahın işi hepimiz için hayırlısı olsun inş.
doktorum da hiç belli olmaz dedi canım akışına bıraktım bakalım neler olacak hep birlikte bekleyip görelim bu arada bu ay ki reglim benim normalde 7 gün sürer 5 gün sürdü niye öyle oldu bilmiyorum ilaçlardan galiba acaba hangi günler ovulasyon günü onu merak ediyorum şimdi ya da değişir mi ki ?? Inşallah senden güzel haberleri alırız canımcım
kizlar merhaba nabersiniz,ben hastalaniyorum galiba yaaa..normalde yarin regl olcaktim ama bugun oglen kahverengi leke geldi az oncede geldi,bu ay kendime dedimki takmiycam ne olcaksa olsun, ama yinede insan bir tuhaf oluyor kahverengi lekeyi gorunce adet basliyor sanirim,,bidahaki aya kaldi galiba yine,yarin sabah doktordada rnd var o nediycek bakalim dr degistiriyorumda,bu ay nasil tedavi basliycak bakalim ne tuhaf ya hersey normal ama yinede ilac yuklemesi,, hakkimizda hayirlisi olsun diyecek hic bisi yok...sizde durumlar nasil biraz okudum ama,[/QUOTh
hayırlısı olsun cnm dicek bi söze yok zaten zamanımız var demekki
bende klomenin 2,ayındayım bugün klomen içmeye başlıycam
hiç nedense içimde bi ümit seviç kıpırdama yok
bazen dibe vuruyorum çıkamıyorum o kuyunun içinden
bazende olcak inş. az sabır diyorum kendikendime :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?