Klomen Kullanan Bayanlar Buraya....

Allah yardımcımız olsun..ben de bu ay klomen kullananlardanım son hapımı gece ıcıcem.persembe gunu yumurta olusup olusmadıına bakıcak dr..ama ben de hıc kasık agrısı yok sen de olması ıyıye alamet bence..

kızlar bende pko var((3 aydır klomen kullanıyorum yumurtalarım yeterince büyümediğinden bi sonuç alamadık.fakat adetlerim düzene girdi.kasım ayındada doktora gittiğimde yumurtam gelişmemişti yok gibi bişiydi...3 aralıkta adet olmam lazımdı ama olmadı bende adetimin üzerinden 4 gün geçtikten sonra test yaptım 2 çizgiyigördüm inanamdım bidaha yaptım yine çıktı fakat silikti...akşama kan tahlili yaptırdım ordada gebelik çıkınca şok oldum... ertesi gün hemen doktora gittim doktor kontrol etti fakat bebeğin kesesini göremedi...ne hamilesin dedi ne de değilsin dedi...sizce ben hamilemiyim başından böyle bi olay geçen varsa lütfen bana yazsın((

ak

canım benim sağolasın :)... benim 2. ayımdı tatlım... olabilir yani ilaç ve iğneden dolayı ... inşaallah hamişsindir .. o his bende de oluyor psikolojik galiba ama bir gün gerçek olacak inşaallah

canım zekai tahir de büyük doğum diye geçiyor samanpazarı tarafına giderken

sağol canım 15 tatilde Ankara ya gidersem belki orayı tercih ederim inşallah ikimize de gerek kalmaz korkuyorum çünkü :18:

öle cnm napalım RABBİM doğru hayırlı zamanlısını nasip etsin hepimize
birbirimize tabiki ümit destek moral olmalıyızki daha kolay geçsin bu süreçler

cnm inşallah dış gebelik yada kimyasal gebelik değildir
sen aklına kötüyü getirme
drun seni tekrar çağırmadımı belli zamandan sonra kesenin görünmesi lazım eğer görünmezse malesef dış v.s. gebelik olabilir
inş. keseni görürsün.

canım gebelik erkense görülmeyebilir ama doktorun açıklama yapması lazımdı ve bir kaç gün sonra tekrar çağırmalıydı istersen başka doktora git inşallah keseyi görürsünüz sakın ihmal etme.

inşallah canım değildir ama ben kimyasal gbelik olmasından şüpheleniyorum..benim doktorum izinliydi başka doktora görünmek zorunda kaldım..bu hafta geliyo doktorum ...sağlık ocağında bugün tekrar kan tahlili yaptırdım yarın sonucu alıp ona göre kendi doktoruma görünücem(inşallah bebeişim vrdır ya

inşallah dediğin gibidir canım teşekkür ederim ((ewet doktor bi açıklama yapmadı sinir etti beni...zaten kendi doktorum değildi bu hafta kendi doktoruma görünücem inşallah bebişimin kesesi görülür(

kızlar nasılsınız? durumlar nasıl?
ben yarın klomene tekrar başlıyorum bu 2,ayım
drum 3ay klomen yapcaz demişti olmazsa aşılama yapcaz dedi
ALLAHIM inş. bu basit tedavide hepimiz hamiş oluruz.

inşallah bu ay hayırlı haberlerle gelirsin bol şans canım.

kızlar nasılsınız? durumlar nasıl?
ben yarın klomene tekrar başlıyorum bu 2,ayım
drum 3ay klomen yapcaz demişti olmazsa aşılama yapcaz dedi
ALLAHIM inş. bu basit tedavide hepimiz hamiş oluruz.

canım inşallah kistlerin erir ve rahim filminden olumlu sonuçlar alırsın bana gelince kızlar; ben yoruldum ve sıkıldım sürekli korunarak nasıl gebe kaldığını anlatan kadınlardan eşimin sürekli üzülüyorsun ağlama demesinden de yoruldum bakalım zaman ne gösterecek.

canım biliyorsun benim geçen ay 2 idi ve ilaçlar iğne kist yaptı bu ay tedevi yok ocak ayında da rahim filmi çekineceğim yani ben şubatta başlıyorum tekrar (...inşaallah senden iyi haberler alırız tatlımm

mysnowgraincim hiç sıkıntı yapma o zaman zarfında yapman gerekenleri yap dinlen bolbol cnm
doğru zamanı ALLAH bilir sabırdan başka elimizden gelen bişey yok
inş. kistinde erir filminde temiz çıkar cnm
belki durcan durcan turnayı gözünden vurcan hiç belli olmaz tatlım inşşşşşşş.
reyyancım seni çok umutsuz gördüm yapma tatlım ogün inş. gelcek yeterki RABBİM nasip etsin

3gündür eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlıycak olan arkadaşlar topiğini okuyorum
kızların hikayeleri beni ağlattı neler var klomen yumurtlatma tedavileri yapanlar
3-4 kez aşılama deneyenler 2-3kez tüp bebek deneyenler
kızın biri geçtiğimiz haziranda tüp bebek yapmış kimyasal olmuş düşürmüş
eylül için 2,tüp bebeğe hazırlanırken o arada RABBİM meleğini vermiş doğal yolla çok ilginç
sayfa çok uzun 1000 küsür ben daha 310. sayfadayım şuan tedavisini bitirenler kan testini bekleyenler var
kimi yumurta toplama aşamasında kimi iğnelere başlama aşamasında
sonlarını merak ediyorum inş. zahmetlerinin sonu güzel olmuştur die ümitle okuyorum :)
bizde belki o aşamalara gelcez belki gelmeden RABBİM vercek bilemiyoruz işte ne biliyim ALLAHIN işi hepimiz için hayırlısı olsun inş.

canım ya o kadar üzülme sonuçta o da kendine zarar sürekli de hamileliği düşünme her şeyi ona yorma ...düşündükçe daha kötü olursun burada ve çevremizde neler gördük ama çoğu hiç beklemediğimiz anda oldu dedi onları düşün... sen içini ferah tut, dua et tatlım böyle mutsuz olunca bak senin için biz de üzülüyoruz ...baka ben iki ay bekleyeceğim ne yapayım kısmet ben inanıyorum ki ewet biraz süreç alacak ama inan bana yüzümüz gülecek sadece inaNN...:)) VE ŞİMDİ GÜLÜMSE

doktorum da hiç belli olmaz dedi canım akışına bıraktım bakalım neler olacak hep birlikte bekleyip görelim bu arada bu ay ki reglim benim normalde 7 gün sürer 5 gün sürdü niye öyle oldu bilmiyorum ilaçlardan galiba acaba hangi günler ovulasyon günü onu merak ediyorum şimdi ya da değişir mi ki ?? Inşallah senden güzel haberleri alırız canımcım

inş. hep birlikte birbirimizden mutlu haberler alalım tatlım
yumurtlama zamanı genelde bi adet başlangısından diğer adet(tahmini) tarihinin ortalarında oluyo genelde
yani adetin bittikten sonraki 10,ve 20,günler arası gün aşırı eşini baştan çıkar cnm :)
kısacası 2 adet ortasındaki günler diyim ben sana :)

kizlar merhaba nabersiniz,ben hastalaniyorum galiba yaaa..normalde yarin regl olcaktim ama bugun oglen kahverengi leke geldi az oncede geldi,bu ay kendime dedimki takmiycam ne olcaksa olsun, ama yinede insan bir tuhaf oluyor kahverengi lekeyi gorunce adet basliyor sanirim,,bidahaki aya kaldi galiba yine,yarin sabah doktordada rnd var o nediycek bakalim dr degistiriyorumda,bu ay nasil tedavi basliycak bakalim ne tuhaf ya hersey normal ama yinede ilac yuklemesi,,hakkimizda hayirlisi olsun diyecek hic bisi yok...sizde durumlar nasil biraz okudum ama,

merhaba arkadaşlar...sakın hiç birşey için üzülmeyin benimde 2.5 senedir evliyim fakat bebeğim olmadı..son 3 aydır klomen tedavisine başladım..tedavi boyunca yumuralarım çtlama boyutuna gelemedi..fakat adetlerim düzene girdi..geçtiğimiz ay doktoruma gitiğimde yumurtam bile oluşmamış bana öyle söyledi..neyse bu ay adet tarihimde adetim gelmedi göğüslerimde şişlik bel ağrım oldu..3 aydır düzene giren adetim bu ay gelmedi..dedim yine düzeni bozuldu sanırım ama bi yandan da insan acaba die düşünüyo..ve adetimden 4 gün geçtikten sonra dayanamadım ve ecaneden test aldım ...eve geldim yaptım çift çizgi çıktı inanamaım hemen kan tahlili yaptırduk 269 çıktı şok oldum..şimdi adetimden 10 gü geçti beta hcg 2000 oldu...hala ŞAŞKINLIK içerisindeyim...nasıl olduda hamile kaldım die çünkü doktor yumurta görememişti....Allah istedikten sonra her türlü olur merak emeyin..bende her ay o tek çizgiyi gördükçe kötü oluyodum..dua edin Allahtan isteyin o veriyo gerçekten...benim bebeği bi mucize yani...umudunuzu kaybetmeyin olmuyoolmıycak demeyin olmasa benim olmazdı..çokta kafanıza takmayın...elbet olur neden olmasınki diye düşünün...İNŞALLAH hepinizde en kısa zamanda hamile kalırsınız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…