evt cnm malesef öle rahim filmi çekilen ayda tedavi olmuyo
önceki sayfalarda yazmıştım
bende o yüzden klomene 1ay geç başladım rahim filmi için geçti 1ayım
bazı drlar yumurtlatma tedavisinde istemiyolar rahim filmi bazıları istiyo
benim drda gerek yok demişti ama ben ısrarla yaptırdım ve klomen tedavisine öle başladım
canım ben de klomende hiç bi şey hissetmedim ama iğne ağrısını hissetmiştim klomenden sonra doktora gidince söyler sana zaten gelişip gelişmediğini takma kafana.. inş. güzel gelişmiştir
bugün gitm doktora, 12. günümdü. ben günde yarım tablet kullandım sadece, 1den fazla gelişmesin dedi doktorum. Ama benim umduğum kadar büyümrmriş yumurtam12. günde 15mm ölçtü ve perşembe günü ovitrelle vurul dedi. cuma ve haftasonu için de ilişki önerdi. bilemiyorum nedense bir umudum kırıldı. Hayırlısı olsun artık
canım gayet iyi büyümüş 2 güne kadar da tam istenilen boyutta olur inşallah yumoşların tutar :)
canım gözden kaçırmışım demek ki ben bi araştırayım bakalım neler bulacağım canım bir de sen kaçıncı ayında rahim filmi yaptırmıştın benim bu ay tedavide 3. ayım olacak[/
cnm haziranda başladık biz çalışmalara adetim yıllardır düzensizdi içimde korku vardı
ağustostan sonra hormon testlerimi yaptırdım drum yumurtlamada sorunuk olduğunu gördü
eylülde ilaçsız kontrol etti bakalım büyüyen çatlayan yumurtan varmı die ama göremedik
önümüzdeki adetinde ekimde klomene başlıycaz dedi
bende rahim filmi sordum gerek yok dedi sen bilirsin
bende ekim adetimden hemen sonra rahim filimini çıkardım aradan içim rahat etti
kasımdada klomene bismillah başladım ilk ayım klomende
ve şuan beklememin 8, günü aylardır yaşadıklarım bu süreçten daha kolaymış meğer
hamiş beliritleri okuyorum sürekli aynadan deli gibi kendime bakıyorum eşimide kendime benzettim
adet belirtileri var kızların yazdığı hamiş belirtileri var sitres var korku var varda var ama kaçış yok gerçekler su yüzüne çıkıcak ümitsizim :S
oynatmaya az kaldı yaniALLAHIM sen önce sabır ver bize
bugün gitm doktora, 12. günümdü. ben günde yarım tablet kullandım sadece, 1den fazla gelişmesin dedi doktorum. Ama benim umduğum kadar büyümrmriş yumurtam12. günde 15mm ölçtü ve perşembe günü ovitrelle vurul dedi. cuma ve haftasonu için de ilişki önerdi. bilemiyorum nedense bir umudum kırıldı. Hayırlısı olsun artık
mrb kızlarr topiğiniz hayırlı olsun....bende klomen kullanıyorum bu ikinci ayım..bu ay klomen günde 2 tane kullandım ve ardından gonal-f 50 ünite 4 gün vurundum..bugün ovitrelle çatlama iğnemi vurundum yarın akşam saat 10 gibi ilişki önerdi doktorumm...umutsuzum tabii
hepimizin Allah yardımcısı olsun beklemek çok zor Allah sabır versin bebek versin herkezee.. onun rahmeti sonsuzdur...
büyümüş mü gerçekten, sanki bana 20ye yaklaşmış olması gerekirmiş gibi gelmişti. İlk ayım daha çok da bilgim yok ama... inşallah Rabbim nasip eder canım bu ay, sağol
kızlar geleceğin analarııı ben bu siteyi çok sevdim
sizinle dertleşmek paylaşmak beni çok rahatlatıyor
bazı arkadaşların dediği gibi çevremizdeki yakınlarımız bile yeri geliyo anlamıyorlar bizi
ama biz farklı mekanlarda farklı şehirlerde birbirimizi tanımasakta dertlerimiz sıkıntılarımız dualarımız hep bir
bizi biz anlıyoruz birbirimize akıl veriyoruz
bu site bana facebooku unutturdu yani bağımlılık yaptı :)
eşimde diyo face bitti şimdi kadınlar klübü sezonumu geldi diyo :)
inş. burdan güzel haberlerimizi alırız birbirimize umut oluruz.
evet canım 18 mm ile hamile kalan arkadaşlar var merak etme ve ilişki gününü kaçırma sizde sorun neydi neden klomen başladın acaba?
beni de kimse anlamıyor canım bazen eşim bile anlamıyor geçen gün bana baya kızdı okulda biri hamileymiş kadın 40 yaşında bende ağlamaya başladım şuna bak dedim ben 25 yaşındayım tık yok millet çatır çatır doğuruyor dedim çok kızdı ama kötü niyetle dememiştim sadece niye benim olmuyor ki diye düşündüm
ah cnm ah ben 6 aydır en en en yakın dostlarımın haberini alıyorum hafta 1kez mutlaka duyuyoruz
eşim benden saklıyo sölemiyo ağlıyorum die ama yakınız mutlaka kulağıma geliyo
bana sen yap arkadan gelicez diyolardı şimdi onlar gün sayıyolar
bende eşimi başlarda çok üzdüm ama artık belli etmek istemiyorum oda üzülüyo benim üzülmeme dayanamıyo içimi bilse bide S:
senin eşinde anlıyodur mutlaka ama sana uymamak için güçlü görünmek için söleniyodur
yoksa senin üzülmen onu daha çok üzer bence
zaten ağlamama kızıyor dayanamıyorum felan diyor üzülme diyor ama olmuyor işte üzülüyorum benim kimsem yok bide tek başımayım biraz da o üzüyor beni ama çok sıkıldım millet 2. hayali kuruyor kimisi özellikle canımı acıtıyor yok korunuyormuşta hamile kalmış yok bilmem ne yani baya yoruldum.
cnm bencede gayet iyi yumrutan benim 11, günmü neydi 10mm lerdi
drunun zamanlaması bence doğru sitres yapma akışına bırak iğneni ilişkilerini kaçırma
kolay gelsin hayırlı haberlere inş. :)
evet canım 18 mm ile hamile kalan arkadaşlar var merak etme ve ilişki gününü kaçırma sizde sorun neydi neden klomen başladın acaba?
beni de kimse anlamıyor canım bazen eşim bile anlamıyor geçen gün bana baya kızdı okulda biri hamileymiş kadın 40 yaşında bende ağlamaya başladım şuna bak dedim ben 25 yaşındayım tık yok millet çatır çatır doğuruyor dedim çok kızdı ama kötü niyetle dememiştim sadece niye benim olmuyor ki diye düşündüm
bizde de belirli bir sorun yok, sebepsiz gibi görünüyor, bir de ilişki zamanlarını pek ayarlayamıyoruz biz, eşim de ben de yoğun çalışıyoruz. bir de stres çok etkildedi bizi... zaten bu ay doktor kontrolünde oldğumdan eşimin haberi yok. strese girsin istemiyorum, sonra planlı ilişkide sıkıntı yaşıyoruz ne yazık kiinşallah bu çatlatma iğnesi vesile olur da gelir bebiş
neden cnm kimsen yok ailenle farklı şehirdemisiniz
insanın en yakın dostu ALLAHTIR zaten takma kafanı
heleki kuluna bi sınav sıkıntı verdiyse sabrını deniyor sonunda nasip ediyor
hem biz varız bak aynı kaderleri yaşıyoruz aynı duyguları paylaşıyoruz
ben inanıyorum hepimiz teker teker yazıcaz hamiş haberlerimizi ALLAHIN izniyle belki erken belki geç hayırlısı.
Kızlar çok teşekkür ederim...ne güzel burda destek oluyoruz birbirimize:) malesef etrafımdaki arkadaşlarımla artık konuşmak istemiyorum.sanki artık sıkılıyolar gibi geliyo bana.bazıları datakmış doktorunu değiştir diyor.ben gayet memnunum doktorumdan.izlediği tedavi yöntemi de normal bir yöntem yani...
Neyse Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.isteyen herkese de nasip etsin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?