- 27 Şubat 2018
- 50
- 16
- 18
- 39
valla benim rahim ağzı darlığı olduğu için hsg de ölüp dirildim heralde tansiyonum 3 e düştü doktor bıraktı yapmayı önümüzdeki ay anestezi altında yapcaz dedi ve o şekilde yapabildiler dayanamadım yani acısına. gonal f iğne yumurtaların büyümesi için tabi ama ilk günlerde ağrım yoktu ama yumurta büyüdükçe yani şu 3-4 gündür baya bi ağrı var dün gecede çatlatma iğnesini yaptım bugün ağrılar biraz daha arttı yarın çatlayınca rahatlarım heraldeMerhaba. Bu iğneler sonradan karın ağrısı kasık ağrısı yapıyor mu. Ben klomen ve ovitrelle iğnesi kullandım çok şiddetli kramp ve sancılarım oldu. Hele bir de hsg filminde ağrıdan o basınçlı sıvının ağrısından öldüm öldüm dirildim. 3-4 gün daha ağrım devam etti. Yani bu ilaç ve iğneleri kullandığınızda ağrı sancı kramplar sizlerde de oldumu. Yoksa benim mi acı eşiğim düşük.
İnşallah gebelik ile sonuçlanır.valla benim rahim ağzı darlığı olduğu için hsg de ölüp dirildim heralde tansiyonum 3 e düştü doktor bıraktı yapmayı önümüzdeki ay anestezi altında yapcaz dedi ve o şekilde yapabildiler dayanamadım yani acısına. gonal f iğne yumurtaların büyümesi için tabi ama ilk günlerde ağrım yoktu ama yumurta büyüdükçe yani şu 3-4 gündür baya bi ağrı var dün gecede çatlatma iğnesini yaptım bugün ağrılar biraz daha arttı yarın çatlayınca rahatlarım heralde
yarın saat 1 de aşılama yapılacak inşallah dediğin gibi olur Allah hepimizin gönlüne göre versinİnşallah gebelik ile sonuçlanır.
Amin inş. Aşılama olumlu sonuçlanır da rabbim sağlıklı sıhhatli evlad nasip etsin.yarın saat 1 de aşılama yapılacak inşallah dediğin gibi olur Allah hepimizin gönlüne göre versin
aminnn inşallah hepimiziAmin inş. Aşılama olumlu sonuçlanır da rabbim sağlıklı sıhhatli evlad nasip etsin.
Canım merhaba bende dün asilama oldum ama doktor akşama ilişki olsun dedi ama olmadı sizde nasıl oldupazartesiii saat 1 de aşılamaaaa vaaarrrrr dularınızı bekliyorummmm
benimde dün oldu aşılamam doktor 2 gün ilişki yok dedi ama benim rahim ağzı çok dar olduğu için aşılamamda biraz zor oldu zaten ilişki desede spermler geçmiyoCanım merhaba bende dün asilama oldum ama doktor akşama ilişki olsun dedi ama olmadı sizde nasıl oldu
Benimde aynı senin gibi ağrım oldu akşama kadar iki buklumdum islemde agriliydibenimde dün oldu aşılamam doktor 2 gün ilişki yok dedi ama benim rahim ağzı çok dar olduğu için aşılamamda biraz zor oldu zaten ilişki desede spermler geçmiyoinşallah tutar bakalım bugün sol tarafımda hafif ağrı var ama aşılamadan 2-3 saat sonra inanılmaz gaz sancısı gibi ağrım oldu sonra geçti hayırlısı bakalım
valla benimde işlem biraz sıkıntılı oldu ama oldu cok şükür bu kadar ızdırap valla inşallah tutar hayırlısı olsun hepimiz içinBenimde aynı senin gibi ağrım oldu akşama kadar iki buklumdum islemde agriliydi
Amin Canım inşallahvalla benimde işlem biraz sıkıntılı oldu ama oldu cok şükür bu kadar ızdırap valla inşallah tutar hayırlısı olsun hepimiz için
valla polip ile ilgili bi bilgim yok açıkçası 24 mm yumurta bildiğim kadarıyla büyük ama doktorun onu ayarlayacaktır benimde aşılamamın 3.günü sen içini ferah tut bende cok stres yaptım ama çorap söküğü gibi geliyor gerisi sana kalan biraz rahat ve stressiz olman Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahMerhaba bende subat ayinda asilama olucam insallah
Suan yumurtlama dönemim bitmek uzere bugun doktora gittim sag tarafta hic yumurtlama olmadigini ,soldada 24 mm yumurta oldugunu soyledi 24 mm sagliksiz bi yumurtami acaba?gecen ayda sagda hic yumurtlama olmamisti daha once gittigimde oluyordu rahim filmi cektirdikten sonra sagda olusmamaya basladi rahim filminden sebep olabilirmi cok kötü gecti film doktor acemiligi beni mahfetti
Birde polip sorunum var en büyüğü 7mm cocuk olmasina engel olurmu ?
Amin insallahvalla polip ile ilgili bi bilgim yok açıkçası 24 mm yumurta bildiğim kadarıyla büyük ama doktorun onu ayarlayacaktır benimde aşılamamın 3.günü sen içini ferah tut bende cok stres yaptım ama çorap söküğü gibi geliyor gerisi sana kalan biraz rahat ve stressiz olman Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
24 mm sağlıksız değil 22-24 mm civarında çatlaması beklenir zaten, rahim filmi yumurtlamanıza olumsuz etki etmez ama stres eder. Polipin büyüklüğünden çok yeri de önemli.Merhaba bende subat ayinda asilama olucam insallah
Suan yumurtlama dönemim bitmek uzere bugun doktora gittim sag tarafta hic yumurtlama olmadigini ,soldada 24 mm yumurta oldugunu soyledi 24 mm sagliksiz bi yumurtami acaba?gecen ayda sagda hic yumurtlama olmamisti daha once gittigimde oluyordu rahim filmi cektirdikten sonra sagda olusmamaya basladi rahim filminden sebep olabilirmi cok kötü gecti film doktor acemiligi beni mahfetti
Birde polip sorunum var en büyüğü 7mm cocuk olmasina engel olurmu ?
Canım geçmiş olsun benimde rahim ağzım dar 15 dk sürmüştü asılamam çok sıkıntı çekti doktorum . Dr bu konuda birşey dedi mibenimde dün oldu aşılamam doktor 2 gün ilişki yok dedi ama benim rahim ağzı çok dar olduğu için aşılamamda biraz zor oldu zaten ilişki desede spermler geçmiyoinşallah tutar bakalım bugün sol tarafımda hafif ağrı var ama aşılamadan 2-3 saat sonra inanılmaz gaz sancısı gibi ağrım oldu sonra geçti hayırlısı bakalım
olmazsa 2.yide nederiz dedi bu sabah test yaptım negatif 9.günüm olsaydı silikte olsa cıkardı heraldeCanım geçmiş olsun benimde rahim ağzım dar 15 dk sürmüştü asılamam çok sıkıntı çekti doktorum . Dr bu konuda birşey dedi mi
olmazsa 2.yide nederiz dedi bu sabah test yaptım negatif 9.günüm olsaydı silikte olsa cıkardı heralde
yani çokta ümit bağlamamak lazım aslında yüzde 15 şans deniyor aşılama da buna bu şekilde değilde yüzde 85 hamile değilim diye bakmak lazım yoksa çok yıpranoypr insanBanada öyle dedi biliyor musun? Sanki tutmaz gozuyle mi bakıyorlar
Teşekkür ederim canim yanıtın icin24 mm sağlıksız değil 22-24 mm civarında çatlaması beklenir zaten, rahim filmi yumurtlamanıza olumsuz etki etmez ama stres eder. Polipin büyüklüğünden çok yeri de önemli.
Teşekkür ederim canim yanıtın icin
Ben degerlendirdim bu ayi bakalim insallah olur adet gunume bir hafta var ama catlamamis olabilir yumurtam çünkü hic hissetmedim zaten gecen ay yumurtlama donemimde ultrasonda hic yumurta gözükmedi ve yine sol tarafta 4 cm kist olusmustu yumurta catlamayip kiste dönüşmüş belki buda oyle olabilir
Polipte tam tahmin ortasinda ultrasondada gözüküyor zaten
Doktorunuz değerlendirmesinde polipe müdahale tavsiye ettiyse bence korkmadan aldırın, kısa bir işlem ama faydalıTeşekkür ederim canim yanıtın icin
Ben degerlendirdim bu ayi bakalim insallah olur adet gunume bir hafta var ama catlamamis olabilir yumurtam çünkü hic hissetmedim zaten gecen ay yumurtlama donemimde ultrasonda hic yumurta gözükmedi ve yine sol tarafta 4 cm kist olusmustu yumurta catlamayip kiste dönüşmüş belki buda oyle olabilir
Polipte tam tahmin ortasinda ultrasondada gözüküyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?