• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Klomen ile başlayan aşılama sürecim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım bence gebelik var normalde adet olman gerekiyor ve olmayıp çıkıyorsa vardır inşallah güzel sonuçlar alırsın
Evet cabım bir hafta önce ara kanmam oldu 3 gün hafif olarak kan geldi
Bugün adet tarihim hadi bir gün atsın yarın diyelim
Buda bu sabahki testim yine

Eklentiler

• C002AE9F-F821-4E1F-83E0-2873ED5B664F.jpeg
    C002AE9F-F821-4E1F-83E0-2873ED5B664F.jpeg
    99,9 KB · Görüntüleme: 80
Canım İnşallah olur ya iğne verdiler mi
10 gündür gonal f kullanıyodum yumurta tam catlama zamanı karantinaya denk geldiği için bu sefer catlamaması için centrotide diye bi iğne verdi bugün oldum yarında olcam yarın gece de catlatma iğnesi bakalım pazarteai aşılama anlayacağın delik deşik oldum😂😂😂😂

10 gündür gonal f kullanıyodum yumurta tam catlama zamanı karantinaya denk geldiği için bu sefer catlamaması için centrotide diye bi iğne verdi bugün oldum yarında olcam yarın gece de catlatma iğnesi bakalım pazarteai aşılama anlayacağın delik deşik oldum😂😂😂😂
Merhaba. Bu iğneler sonradan karın ağrısı kasık ağrısı yapıyor mu. Ben klomen ve ovitrelle iğnesi kullandım çok şiddetli kramp ve sancılarım oldu. Hele bir de hsg filminde ağrıdan o basınçlı sıvının ağrısından öldüm öldüm dirildim. 3-4 gün daha ağrım devam etti. Yani bu ilaç ve iğneleri kullandığınızda ağrı sancı kramplar sizlerde de oldumu. Yoksa benim mi acı eşiğim düşük.

Kıyamam yaaa😂 sonu güzel olsun da geri kalanı hallolur bir şekilde 😘

Back