Bak test bu
Canım bence gebelik var normalde adet olman gerekiyor ve olmayıp çıkıyorsa vardır inşallah güzel sonuçlar alırsınBak test bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak test bu
Canım bence gebelik var normalde adet olman gerekiyor ve olmayıp çıkıyorsa vardır inşallah güzel sonuçlar alırsınBak test bu
Evet cabım bir hafta önce ara kanmam oldu 3 gün hafif olarak kan geldiCanım bence gebelik var normalde adet olman gerekiyor ve olmayıp çıkıyorsa vardır inşallah güzel sonuçlar alırsın
Her defasında gözüküyor canım sen yarın kan ver bence varEvet cabım bir hafta önce ara kanmam oldu 3 gün hafif olarak kan geldi
Bugün adet tarihim hadi bir gün atsın yarın diyelim
Buda bu sabahki testim yine
Canım koyulaşmadı bugğn 10 gün öncede klomen kullanmıştım bugün çatlatma yapıldıHer defasında gözüküyor canım sen yarın kan ver bence var
iğneye başlattılar bakalım pazartesi kontrolüm var beklemedeyiminşallaaah
Hadi hayırlısın olsun bende Pazartesi itibariyle klomene tekrar başladım ayın 29 kontrole gideceğimiğneye başlattılar bakalım pazartesi kontrolüm var beklemedeyim
ay hadi inşallah ben aşılamadan tırstığım için strese her geçen gün daha fazla giriyorum bakalımhayırlısıHadi hayırlısın olsun bende Pazartesi itibariyle klomene tekrar başladım ayın 29 kontrole gideceğim
SIkıntı yapma canım ya ne acılara katlanıyoruz Üstelik aşılama çok basit işlemay hadi inşallah ben aşılamadan tırstığım için strese her geçen gün daha fazla giriyorum bakalımhayırlısı
hsg o kadar zor geçince bu nasıl olacak diye düşünüyorum tabii yapcak bişi yok acısada acımasada daha tutarsa bunun doğumu var hayırlıso olsun bakalımSIkıntı yapma canım ya ne acılara katlanıyoruz Üstelik aşılama çok basit işlem
Amin canım amin inşallah olur hayırlısıylahsg o kadar zor geçince bu nasıl olacak diye düşünüyorum tabii yapcak bişi yok acısada acımasada daha tutarsa bunun doğumu var hayırlıso olsun bakalım
Canim merhaba varmiymis gebelik merak ettimYarın ilk idrarla tekrar test yapayım canım çıkarsa hemen kan vereceğim
Yok maalesef canım ben de çatlatma yaptırdım daha üçüncü günümdeyimCanim merhaba varmiymis gebelik merak ettim
Bende zeynep kamilde asilama yaptiricam Allah izin verirse inşallah hayırlı sonuçlar alırız
Hayırlısı olsun insallah canim hepimiz icinAllah isteyen bekleyen herkese nasip etsinYok maalesef canım ben de çatlatma yaptırdım daha üçüncü günümdeyim
pazartesi aşılama için gün verdi doktor dua et banaAmin canım amin inşallah olur hayırlısıyla
Canım İnşallah olur ya iğne verdiler mipazartesi aşılama için gün verdi doktor dua et bana
10 gündür gonal f kullanıyodum yumurta tam catlama zamanı karantinaya denk geldiği için bu sefer catlamaması için centrotide diye bi iğne verdi bugün oldum yarında olcam yarın gece de catlatma iğnesi bakalım pazarteai aşılama anlayacağın delik deşik oldumCanım İnşallah olur ya iğne verdiler mi
pazartesiii saat 1 de aşılamaaaa vaaarrrrr dularınızı bekliyorummmminşallaaah
Merhaba. Bu iğneler sonradan karın ağrısı kasık ağrısı yapıyor mu. Ben klomen ve ovitrelle iğnesi kullandım çok şiddetli kramp ve sancılarım oldu. Hele bir de hsg filminde ağrıdan o basınçlı sıvının ağrısından öldüm öldüm dirildim. 3-4 gün daha ağrım devam etti. Yani bu ilaç ve iğneleri kullandığınızda ağrı sancı kramplar sizlerde de oldumu. Yoksa benim mi acı eşiğim düşük.10 gündür gonal f kullanıyodum yumurta tam catlama zamanı karantinaya denk geldiği için bu sefer catlamaması için centrotide diye bi iğne verdi bugün oldum yarında olcam yarın gece de catlatma iğnesi bakalım pazarteai aşılama anlayacağın delik deşik oldum
Kıyamam yaaa sonu güzel olsun da geri kalanı hallolur bir şekilde10 gündür gonal f kullanıyodum yumurta tam catlama zamanı karantinaya denk geldiği için bu sefer catlamaması için centrotide diye bi iğne verdi bugün oldum yarında olcam yarın gece de catlatma iğnesi bakalım pazarteai aşılama anlayacağın delik deşik oldum
inşallaaahhhKıyamam yaaa sonu güzel olsun da geri kalanı hallolur bir şekilde