- 20 Mart 2013
- 3.954
- 110
- Konu Sahibi bebetommmm
hele sen kocişin kucagında gidiyon tuvalete
:)))))) Allahta seni güldrsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hele sen kocişin kucagında gidiyon tuvalete
sen gene hasta yatıyon hele ben bugun keyif gunu ılan ettım yatıyom benım evde alet ve plates topu var ama ayda 1 kullanıyom.2 hafta oldu dıyet yapalı bakalım kac kılo cıkcam :18::18::18::18::18:eger vermedıysem kociş benı yer:)))))) Allahta seni güldrsün
sen gene hasta yatıyon hele ben bugun keyif gunu ılan ettım yatıyom benım evde alet ve plates topu var ama ayda 1 kullanıyom.2 hafta oldu dıyet yapalı bakalım kac kılo cıkcam :18::18::18::18::18:eger vermedıysem kociş benı yer
onu zaten koltuk olarak kullanıyom bır tanede merdıven cıkar ıbı bır alet var bırde bel cevırme ama kullanamıyomBende plates topu malzemleri aldm ama bos yaptgm yok
kızlar nasılsınız? Bir sorum olacak kansızlık gebeliğe engel mi ?
gebeliğe engel mi bilmiyorum canım ama bende de vardı kansızlık dr um kan değerlerini yükseltmeden tedaviye başlayamam demişti şükür ki yükseldi
zeynobodrum senın durum ne oldu hamiş misin lıstede basta gunu gecenlerdesinde
yok be canım nerde dün sabah adet oldum ben de ...o kadar uzun konuşmuşsunuz ki dün akşamdan bu yana anca gelebildim sona :))) 29 mart adet oldum işte 24-25 nisan gibi adet olmam lazım :)))
bende ilaç kullanıyorum değerin kaçtı canım ?
8.2 di canım şurup ve haplarla düzeldi
geçmiş olsun canım benimde 9 -10 civarı
ben gidiyom hurremı seyretcem:79:
Merhaba arkadaslar ıyı aksamlar herkezden bir ricam var 1 sayfadakı listemizi kontrol edelim ve soru işaretli yerleri dolduralım istiyorum.herkez adet tarihini yazabilirmi?eger bellı degilse bile yakın bir tarih yazarsanız sevinirim birde mart ayındakı arkadaslar adet görenler yeni adet tarihini verirseniz düzeltirim.listemize özen gösterelim ki hamişleri bilelim.
sana da geçmiş olsun canım
inş en kısa zamanda yükselir
elifyeşiller nirdesn sen ya