- 6 Temmuz 2012
- 860
- 489
- Konu Sahibi bebetommmm
kızlar meryem suresini okutmuştum 41 kişiye...bana okuyanlar hamile kaldı ben de hala tık yok dedim siz kendinize mi niyet ettiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde 11 nisan ama çatlatma iğnesi sonrası 1 veya 2 gün ya erken yada geç olabiliyor cnmcanımmm bat'taşız benim de 12 nisan
Kızlar birkaç gün giremeyeceğim foruma.annemlerdeym.salı gunü de hsg çekilecek.bana dua edin ne olur çok korkuyorum.döndüğüm de iyi haberler bekliyorum sizden . Hepinizi mucx. Sizi takipteym.
:90::90::90::90::90::90::90::90::90:kızlar meryem suresini okutmuştum 41 kişiye...bana okuyanlar hamile kaldı ben de hala tık yok dedim siz kendinize mi niyet ettiniz
Birde sana sorayım emin olamıyorum herkese sordum video izlemişsin bilgin vardı çatlama nasıl oluyo belirtisi ne kadar süre içerisinde ilişki olması gerekiyor ne kadar süre sonra gebelik anlaşılır
ayy çok geçmiş olsun canım...Rabbim inşallah en kısa zamanda bir evlat ile mükafatlandırır seni..
kızlar bu aksam 100 sayfaya gelirmiyiz acaba ....
valla canım emin olmamakla birlikte: doktorum çatlama olurken sancın olur dedi ( biz yumurta takibi yaptığımız için çatlayacağı gün belliydi) ama ben pek aşırı bir sancı da hatırlamıyorum. Doktor çatlama günü öncesi ve sonrası kesinlikle ilişki dedi.Dediklerini aynen yaptık. Gerisi kader kısmet dedi.. Yumurta yeterince büyük olunca çatlıyormuş ve daha doğrusu asıl çatlayan galiba folikül denen şey yani yumurtayı saran zar.O çatlayınca içindeki yumurta da salınıverio ve 24 saat yaşayabiliyormş yumurta..Çatladıktan sonra 24 saat içinde spermle buluşursa döllenme ihtimali çok yüksek.Sperm de 3gün kdr yaşayabiliyormuş sanırım o yüzden çatlamadan önce ve sonra ilişki olması gerekirmiş. Ama her şeyi tam yapsan da ihtimal her şey... Spermin yolu çok zorlu valla o videoları izlerken çok şaşırdık eşimle,girintili çıkıntılı saçaklı püsküllü içerisi spermcaaaz nası teee tüpe kadar gidiyor valla pes =) Bildiğim kadaryla da gebelik ancak adet gecikmesyle anlaşılıyor..
acalım konuyu ne konusalım kıbence kesin gelirizzzzzzzz bi konu açsak da herkes konuşsa keşke
aklima geldi havuc ye gunde 2 3 yumurta catlatiyor diyolardi
kızlar memleketler neresi??
doğma-büyüme istanbul ama aslen balıkesirliyim
doğma-büyüme istanbul ama aslen balıkesirliyim