- 8 Ocak 2013
- 8.579
- 115
- Konu Sahibi bebetommmm
Cnm ya Allah yardmcn olsun.
cok zor is ya ne kadar insan var bebek icin ugrasan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm ya Allah yardmcn olsun.
inşallah öyledir canım çk isterim öyle olmasını ama bakacağız artık 6 nisanda durumlar neyi gösterecek .okumuşsundur belki bebetom beni hamile olarak görmüş rüyasında rüyalar tersine çıkarmış derler
cok zor is ya ne kadar insan var bebek icin ugrasan
Evet o öncednmis ayda 2defa birlikte olup pat diye hamile kalan.simdi cok cok zor ya.ben hep drdim evlenir evlenmez hmile kalirm herhalde diye cünkü korunmaycgz drdim ama 8.aya grdik tık yok.her seyin hayirlisi diyelim ya
hoşgeldin canım sen burda yenisin galiba
sen niye gidiyosun yumoslar buyumusmu diye baktırmayama
dogru canim anlatmistin hatirladim hadi ins.guzel seyler duyarsin dr dan bende bekliyom oyle tek basima kendimi yanliz hissettimAh ah keşke yumoşlar için gelseydim 2 gün önce anlatmıştım kistim patladı kendi Dr kontrole geldim bide ben yanlış ilaç içmiştim bana adet olmanı bekle demişti ama ben ne zaman adet olacağımı bilmiyorum pko var ama soylicem şimdi çok sabırsızlandığımı cakendiliğinden adet olmayı beklemeden ilaçla tekrar tedaviye başlamayı birde eşimden test istemişti onun sonuçlarını göstericem hastanedeyim beni çağırmalarını bekliyorum
ben geldim...........
dogru canim anlatmistin hatirladim hadi ins.guzel seyler duyarsin dr dan bende bekliyom oyle tek basima kendimi yanliz hissettim
nirdesin nirde beeeeeeeeee öfffffffffff:117::105::117:
Kiiiiiiiimmmm nirde
Ah ah keşke yumoşlar için gelseydim 2 gün önce anlatmıştım kistim patladı kendi Dr kontrole geldim bide ben yanlış ilaç içmiştim bana adet olmanı bekle demişti ama ben ne zaman adet olacağımı bilmiyorum pko var ama soylicem şimdi çok sabırsızlandığımı kendiliğinden adet olmayı beklemeden ilaçla tekrar tedaviye başlamayı birde eşimden test istemişti onun sonuçlarını göstericem hastanedeyim beni çağırmalarını bekliyorum
çok geçmiş olsun canım inşallah eşinde bi problem yoktur benim eşimin 15 milyon ama dün eczacı kesin olur bu sayıyla dedi biraz içim rahatladı