Herkese Günaydın
Yeni topiğimiz hepimize uğur getirsin bol bebişli olsun inşallah :)
Beni bilen arkadaşlar var bilmeyenlere anlatayım :)
ben 3,5 yıllık evliyim 2,5 yıldır da bebiş için uğraşıyoruz bi sorun yok deniyor ama bi türlü tutturamıyoruz :)
ilk zamanlar dr gittim o dr hep ilişki günü hesapladı ilişki önerdi falan sonra biraz biz kendi haline bıraktık gitmedik klomen vs ilaç hiç vermedi sonra direkt aşılama yapalım dedi bizde o zmn tamam dedik ama ilk yumurta takibinde yumurta büyümedi ilaçta vermedi bende dr değiştirdim 4 ay klomen kullandım ilk ay yumurta çok büyüdü birden tepki verdi boşa gitti sonraki 3 ay güzeldi yumurtalar büyüdü çatlatma iğnesi de oldum ama yine sonuç alamadık, klomen tedavisi bitti artık ve aşılamaya geçtik
bu ay adetin 1 . günü gittim yine baktı kist falan varmı diye yok çok şükür gonal f iğne verdi rapor çıkardım özel olduğu için hemen yazıp verdiler 40 tl verdim rapora iğneye de 130 tl verdim iğne raporsuz 350 falanmış
iğneyi kendim yapıcam
1 toz 1 su var karıştırıcam her akşam ayrı ayrı enjektörlere 75 cc çekip göbekten vurulacak 3. günü yani bugün başlıyorum 5 gün vurucam ertesi gün kontrole gidicem dr bakarız gerek olursa kalanı da vururuz dedi
şuan durum bundan ibaret ...
Hepimize tez zamanda versin alalhım