- 7 Mart 2013
- 1.769
- 1
- Konu Sahibi bebetommmm
elifyeşiller kayıplara karıştı ona dyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elifyeşiller kayıplara karıştı ona dyorum
Çok teşekkür ederim tatlım. Sonucu eczacıya mı gösterdin bizimkinde de bi 60 milyon yazıyo bide 180 milyon
Kızlar çoooook mutluyum Şuanda Gebe değilim ama inanın onun kadar mutluyum
ne oldu kiizz deyi ver hele
Dr dan şimdi çıktım ilacı yanlış içmene rağmen çok güzell sonuç almışız dedi yumoşun çatlamış 2 3 gün içerinde ilişki olmuşsa 3 hafta içersinde adet olmazsan gebe olabilirsin dedi
iliski oldumu pekii ? tutar belki o agri catlama agrisida olabilirBu ay olmaya bilir ama ben yinele çok mutluyum
iliski oldumu pekii ? tutar belki o agri catlama agrisida olabilir
İşte o yüzden emin değilim yumurta çatladıktan sonra kaç gün içerisinde ilişki olması gerekiyor
valla spremler icerde 3 gun yasiyor eger o ara catladiysa tutar dr ne zaman catladigini soyledimi sana
meraba arkadaslar sizinle aynı yoldayım bende klomen iğne simdi de asılama görünyr gibi ama herkes cok erken asılama için diyor karasızım ne yapmalıyım hiç bilmyrum aranızda yaptran varmı.
yok cnm benimm doktorum bununla da hamile kalan var demişti ben pazartesi günü aytuğ kolonkaya ya gitmiştim o da bana tek şansın tüp bebek dedi dün ilac alıyorduk üşüttük ikimizde eşim klomen kullanıyor ilaçla çakışır mı dediğinde eczacı sordu kendi eşi de öyle sorunlar geçirmiş öyle konuştuk biraz öyle dedi o zamn normali 20 milyon hareketli hareketsiz de önemli