- 1 Aralık 2011
- 4.799
- 30
- Konu Sahibi bebetommmm
hıımm anladım canım yoğunsundurda sen şimdi:26:
çok yoğun değil aslında bu aralar işlerimiz çok durgun da bugün ıvır zıvır el oyalayan bir sürü iş var onlarla uğraşıyorum canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hıımm anladım canım yoğunsundurda sen şimdi:26:
iyiyim tatlım bakalım bugün iğnemin 4. günü progestana başladım bakalım hayırlısı bebek döllendiyse tutunsun diye gerçi rahim duvarım iyiymişgünaydın tatlım naber nasılsın olsun önemli değil bizde cocuk yokken keyıf yapıoz işte
amin inşalllah fatmacım hoşgeldin canım benimm senide listeye aldım inşallah kurban olduğum rabbim senide bu ay hamile çıkarır inşallah dua topluyoruz tefriciye almak istersen yaz yoksa senide ekleyelim duamıza
benim doktor da hareketsiz biraz düşük dedi ama engel değilmiş ben bugün güzel haber aldım okurmuşsundur belki bu ay olmazsa bile bi daha ki aydan çok umutluyum ilacı yanlış içmeme rağmen güzel sonuçlar almışız
amin bitanem hepimizin güzel gönlümüze göreversin rabbim ..ateşimi ölçmedim ama bazen ateş basıyor halaRabbim gönlüne göre versn insallah cnm.atesini ölçsene ne durumda:)
kıızz hadi bidahi aya hamile kalırsın inşallah alahın izni ile çalışmalara devam edin elden bırakmayınnn
selam hatunlar
aranızda insülin direnci olan bunun için ilaç kullanan varmı?
bende var canım oldukçada yüksek diaformin 1000 mg kullanıyorum günde 2 tane
selam hatunlar
aranızda insülin direnci olan bunun için ilaç kullanan varmı?
çok sevindim canımm rabbim gönlüne göre versin
Ben kullanıyorum
senin nasıl ortaya cıktı cnm
yumurta akı kıvamında bi akıntın geliyorsa çatlamıştır canım
nasıl ortaya çıktı cnm