- 7 Mart 2013
- 1.769
- 1
- Konu Sahibi bebetommmm
merak etme kötü bişiy olmaz geçer gider allahın izni ile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vallahi canım bu aralar iştahım pek arttı ama sabah çok hafifi bi bulantım oldu kusma falan yok göğüslerim şişti acıyo uçları büyümeye durdu normalde benim göğüs uçlarım hiç çıkmazdı ama hayırlısı ama ben sanmıyorum ya hamileyimdir falan die belkide bilinç altıma yattı kendi kendime sorun çıkartıyorum işte:26::26:
vallahi canım bu aralar iştahım pek arttı ama sabah çok hafifi bi bulantım oldu kusma falan yok göğüslerim şişti acıyo uçları büyümeye durdu normalde benim göğüs uçlarım hiç çıkmazdı ama hayırlısı ama ben sanmıyorum ya hamileyimdir falan die belkide bilinç altıma yattı kendi kendime sorun çıkartıyorum işte:26::26:
hiç sanmıyorum valla inan bazen kendi kendime diyorum ben kim hamile kalmak kim rabbimin gücüne gitmesinde . belkide adet olcağım onun belirtisi olabilir :18:
bir hafta önce canım şişti göğüslerim eşim diyo senin göğüslere ne olmuş bende adet olacağım ya başlıyo belirtiler belkide
bir hafta önce canım şişti göğüslerim eşim diyo senin göğüslere ne olmuş bende adet olacağım ya başlıyo belirtiler belkide
kizlar ben hastanedeyim cok kalabalik burasi bizim topikden varmidir burda tanisalim zaten herkez kocasiyla gelmis tek basima utaniyoomm burda
inan kafam karıştı