- 8 Ocak 2013
- 8.579
- 115
- Konu Sahibi bebetommmm
kimse yokken tutturıyım bari gercegını ıcemıyoz sanal ıcelım dimi ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
topikde tek kaldım:83::83::83::83:
kimse yokken tutturıyım bari gercegını ıcemıyoz sanal ıcelım dimi ama
kız ne korkuyon seni kaçırmazlar korkma
aha yakaladım bensiz siğara içersin ha zararlıdır içmeyelim yasaktır burda kim sgara içerse 65 tl ceza verecem
Bebiş de gelecek canım inşallah. Ben zaten kür uygulamayın demiyorum kimseye aksine ben de kürlerle bir çok sorunumu çözdüm. Sadece iyi araştırın demek istedim. Yanlış anlaşılmamışımdır umarımtatlım yumurtlayabiliyorsanız zaten bunlara ihtiyacınız yok. ben yumurtlayamıyorum :))) yani yumurtalarım çok geç oluşuyor. bir önceki ay klomen hiçbir işe yaramadı ben de. ben de mecburen bu gibi takviyelere yöneldim. bu ay işe yaramıştı. güzel bir yumurtam oluştu çatlattık. ama bebiş gelmedi malesef. adaçayını çok içmiyorum zaten. iki günde bir.
Evet coraspinden kanı sulandırdığı için rahat regl olursun. Benim de gebelikte aksine coraspin kullanmamam gerekiyor ama ben klomen kullanırken bir hafta falan içeyim bari...çocuk istiyorum diye doktora gittiğimde ekim ayından itibaren coraspini verdi.adetlerim 32 günde bir olurdu pıhtı şeklinde yoğun ve aşırı sancılıydı.progestan tedavisine başladı 3 ay.progestan, coraspin,dustinex,glukofen ,ilaçlarını kullandım.2 aydır klomene başladım doktorum ısrarla yine coraspini bırakmamamı içmemi söyledi.doktorumun bilgisine çok güveniyorum burda yazılanları görünce bilgisinin iyi olduğuna bir kez daha kanaat getirdim.istersen doktoruna sor.herkes sorsun zararlı bişey değil içebilen içsin (doktoruna danışıp).bu arada 3 aylık progestan tedavisi sonrası adetlerim 5 gün sürmeye başladı (8-9 gün sürerdi),adet sancım hiç olmadı,pıhtı şeklinde parçalar kanama olmadı.coraspinin etkisi olduğunu düşünüyorum.
Canım sindirim sisteminde bir sorun mu var acaba ya?? Dr a göründün mü??? Yoksa sadece ilaçlardan olduğunu mu düşünüyorsun??aynısını yapıyorum canım ama banamısın demedi...zaten ben 15 gündür afedersin sürekli istifra halindeyim bi de böyle olunca direk yemekle alakamı keseyim dedim...beni mahvetti bu ilaçlar (
Ben de kiloluyum malesefevet canım corasprin benim doktorumda verdi bende kullanıyorum hem kan akışını hızlandırdığı için bebeğin rahime daha kolay tutunmasınıda sağlıyormuş özellikle kilolu bayanlarda ki bende kiloluyum ayrıca benim kardeşimin eşine hamileykende kullandırdı doktoru doğuma 2 ay kalana kadar
Kessin bu ay hamile kalırsın sen canımevet canım yarın hastaneye gitcem o yuzden temizlik ve yemek aynı gune geldi sırtım agrıyor yaa
yemegı ilk kez yaptım cok guzel olmus kocam beyendi int.aldım tarifi
su sırınga işi bende cok okudum ama denemedim kocama simdi soyledim kabul etmedi birde dun aksam yumurtam catlamıs bugun akıntı geldi ama ben calısma yapmadım yapmıyom da bu ayy tatil yapcam ilacsız nasıl buyudu nasıl catladı onuda anlamadım bakalım adetim gecikirse catlamadı demek olcak
Çok üzüldüm canım. Umarım bir an önce her şey yoluna girer ve isteğine kavuşursun. Ama malesef bir şeyler bizim planımıza göre değil olması gerektiği sırayla ve olması gerektiği zamanda oluyor ve İnan beterin beteri var bu hayatta. O yüzden kendini çok hırpalama. Belki çok ukalaca gelebilir bu yazdıklarım sana ama son 1.5 yıldır yaşadıklarımı bir duysan "atıyor bu kız!" Diye inanmazsın.Hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim. Çok çaresizim...
Allah kabul etsin
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız ? pembeliii yi gören var mı onunla tarihlerimiz aynıydı ne oldu acaba merak ettim ....
canım ben eczaneden içinde şırınga olan bi şurup aldırdım hani çocuk şurupları oluyo ya içinde şırınga şeklinde ölçek olan onunla denedim bakalım artık o baya bi uzun ve daha ileri itmeyi sağlıyo
ya canım benim şu şırınga işini hiiiiiç aklım almadı. penisten daha ileriye nasıl gönderebilir ki spermleri?
bugün progestan a başladım kızlarrr hadi hayırlısı inşallah bebiş olursa tutunsun diye iğneden 3gün sonra başla dedi doktor
arkadaşım merhaba,beni soruyosun sanırım,ben dün sabah tahlil vermeye gittim,eşimle sonuçlar çıkana kadar eve gidelim dedik eve geldim adetim de geldi,tekrar gittik doktora adetimin 4.günü klomene başlıyorum,bu ay aşılama yapılacak..