- 16 Şubat 2016
- 184
- 64
- 36
- Konu Sahibi bebetommmm
- #48.461
Bu ay birşey yapmıyorum. Doktordan sonra 3kilo verdim düşünmekten.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız saka dedım örgü koymuşsun ya ondanHıc bırsey örmezdim daha Can'ım. Dogum yaza denk gelıyor. Hele bır doğsun kışa hak kerım...
İyiyiz siz nasılsınız bebiş nasıl
Ya sizleri cok özledim...diger kizlarla gorusuyormusun..onlar nasildirlar...canim sen nasilsin neler yapiyonKız saka dedım örgü koymuşsun ya ondan
İyiyiz siz nasılsınız bebiş nasıl
İnşallah tutmustur cnm 12.gün kan testi ver dedi okadar dayandim dayandim su bi güne dayanamiorum cnm yaaaCanim doktor ne dedi??yap test dedi mi?benim bir arkadaşım aşılamadan sonra 16.gün öğrendi gebeliği
İnşallah cnm Rabbim isteyen herkese nasip eder çok zor bi süreç Rabbim sabrimizi artirsin klomene cvp vermediysen göbekten iğneli tedaviye gecebilirsin cnm belki kaç yillik evlisinUmarım hamilesindir canim. Bende çok istiyorum. Doktora gidecektim bugün daha aramadılar. Bıktım kasık ağrılarından. Klomen etki etmedi. Artık ne olacak bilmiyorum.
Iyıyız Can'ım çok şükür herşey yolunda... Sabırla beklıyoruz... Sen nasılsın
Valla arada görusuyoruz en son ıyıydı herkez sen nasılsın bebiş nasıl kocaman olmuşturYa sizleri cok özledim...diger kizlarla gorusuyormusun..onlar nasildirlar...canim sen nasilsin neler yapiyon
Canim iyi olmaniza cok sevindim..insalllah sag salim kucagina alirsin.
Iyi olmalarina sevindim...bende onlara cok slm soyle..evet mina 25 aylik oldu....canim sen ne yapiyorsun..tedavi goruyormusun.Valla arada görusuyoruz en son ıyıydı herkez sen nasılsın bebiş nasıl kocaman olmuştur
Yok canım ben hala beklıyorum bakalımIyi olmalarina sevindim...bende onlara cok slm soyle..evet mina 25 aylik oldu....canim sen ne yapiyorsun..tedavi goruyormusun.