- 22 Temmuz 2014
- 30.029
- 28.250
- Konu Sahibi bebetommmm
- #48.421
hadi ya o zaman ben de hemen umudu kesmeyeyim yeniden başlayayım klomene bu ay da olmazsa3 ya da 4 ay kullabmistim yanlis hatirlamiyorsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi ya o zaman ben de hemen umudu kesmeyeyim yeniden başlayayım klomene bu ay da olmazsa3 ya da 4 ay kullabmistim yanlis hatirlamiyorsam
3 ya da 4 ay kullabmistim yanlis hatirlamiyorsam
hadi ya o zaman ben de hemen umudu kesmeyeyim yeniden başlayayım klomene bu ay da olmazsa
Klomenden sonra mı hamile kaldınız birde kaç aydır korunmuyordun. Hayırla kucağına alırdın canım
İlk tüp bebek denemenmi peki cnmrahim filmi çekildi mi?eşinin sperm örneği alındı mı?önemli adımlardan birisi bu.
yok benim tüp bebek cnm.teşekkür ederim
İlk tüp bebek denemenmi peki cnm
Ignenin etkisiyle vucuttaki beta hcg hormonuna bagli olarak ovulasyon da gebelik testi de pozitif cikar cnm. Sen yumurta takibini yaptirdiysan bosa ovulasyon testi yapma. 10 gune yakin pozitif cikar o zatenBen bu ay klomen kulanım 8 şubatta overlitte diye iğne vuruldum az önce ovulasyon testi yaptı koyuydu şimdi yumurta çatlama dimi kasiklarimda fena agriyor
Anladim cnm Rabbim saglikla kcagina almayi nasip etsin insallahilkinde transfer aşamasına gelememiştik.yumurta döllenmemişti.bu ikinci ama bence ilk:)
amin insallah.allah herkese nasip etsinAnladim cnm Rabbim saglikla kcagina almayi nasip etsin insallah
rahim filmi çekildi mi?eşinin sperm örneği alındı mı?önemli adımlardan birisi bu.
yok benim tüp bebek cnm.teşekkür ederim
Günaydın kızlar
İkinci Hsg yi neden gerekli gördünüz ilkinden sonra bir tedavi mi gördünMerhaba kizlar bende 4 gun arayla iki kere hsg cekildim ilkinde tupler kapali cikti ikincide acildi.simdi korunsammi korunmasammi bilemedim.hamilelik icin zararli olurmuki yardimci olursaniz sevinirim
Hangi Hastaneye gittin canım sen korunmana hiç gerek yok HSG sonrasında hamile kalan çok kişi var Doktorlar O yüzden kendi haline bırakıyorlar hamile kalsın diye hiç korunma sakin
Bende bi kadın doğum uzmanından Hsg nin gebeliği kolaylaştırdığına dair birşey duydum, bende çektireceğim.Yok tedavi falan görmedim ilkinde tüpler kapali olunca doktorum konseye gönderdi.konsey sonuclari degerlendirdi.prof serdar bey bu filmden degerlendirme yapmak cok zor ben kendim yapacam dedi.ondan bikacgun sonra kendi yapti tuplerim o esnada acildi.