- Konu Sahibi bebetommmm
- #48.401
Arkadaşlar Şali günü rahim filmi cektirdim ogunden beri hafif hafif kanamam var bu normalmi sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal cnmArkadaşlar Şali günü rahim filmi cektirdim ogunden beri hafif hafif kanamam var bu normalmi sizce
Yapabilir. Yumurta catlamadiysa kiste donusebiliyor o yuzden adet gecikmesi de olurArkadaşlar ben bu ay klomen kullandım 21.gün progesteron testi yaptırdım 21.37 çıktı ve adetim 4 gün gecikti dün idrar testi yaptırdım negatif çıktı acaba klomen gecikme yapar mı?
saolasin cnm valla içim rahatladi iki kere cekinmistim böle kanamam olmamisti bunda olunca bayabi endiselendimNormal cnm
Ayy kistmi bende zaten çikolata kisti var adet olunca bu kist gider mi?Yapabilir. Yumurta catlamadiysa kiste donusebiliyor o yuzden adet gecikmesi de olur
Bide progesteron testim 21 çıktı ya bu sonuç yumurtanın çatladığını göstermiyor mu?Ayy kistmi bende zaten çikolata kisti var adet olunca bu kist gider mi?
Arkadaşım bende çekileceğim rahim filmi sen nerde çekildin zormu?Arkadaşlar Şali günü rahim filmi cektirdim ogunden beri hafif hafif kanamam var bu normalmi sizce
Canim adet olunca gitmiyor. Zaten dr larin adet gunu muayene etmeleri o yuzden. Kist kalmis mi ona bakiyorlar. Yoksa tedaviye devam ediliyor. Bir sonraki adetinle yada zamanla vucut eritirmis. Oyle demisti dr un.Ayy kistmi bende zaten çikolata kisti var adet olunca bu kist gider mi?
Etlik Zübeyde hanimda cekindim cnm çok azcik zor cnm ilaç tiplerinden geçince biraz aci hissedion buda iyi birşey zaten cnm tüplerin acil olduğunu gösterirArkadaşım bende çekileceğim rahim filmi sen nerde çekildin zormu?
Ocak ayi icin kiz ayi demislerdi. Allah saglikli sekilde dogmayi ve yasamayi nasip etsin.
Hayırlısı ıle kucağına da al ınsallah canımkız olduğu kesinleşti canım artık.rabbim isteyen herkese ama herkese nasip etsin düşmanıma bile aratmasın.
İnşallah hayirli haberler alirsin cnm bende subatin ortasında olcam asilamami Rabbim hepimizin kucagini doldurdum insallahSlm kizlar bende 28 ocakta asilamami oldum gonal f ile Insallah tutar cok istiyorum bebis
Saol canim insallah allah kimsenin kucagini bos birakmasin isteyen herkeze hayirli evlatlar nasip etsinİnşallah hayirli haberler alirsin cnm bende subatin ortasında olcam asilamami Rabbim hepimizin kucagini doldurdum insallah
canım kaç ay klomen kullandın ben 2 ay kullandım olmadı sonra rahşim filmi çekindim 5-6 ay önce tüplerim açık çıktı sonradan da yine hamile kalamadım klomene devam etsem mi?canlarim bugun doktorum kiz dedi.2 hafta once erkege benzetmisti ama kesin degil demisti.biz o fikre alismisken bugun kiz dedi sasirdik ama sevindik.allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.isteyen kimseye de aratmasin
Doktor söylüyo aslında hangi saatlerde ilişki olacağını size sölemedi miBende ikinci Klomeni kullandım. Şimdi ovulasyon dönemindeyim. Siz 36 saate tam dikkat ettiniz mi? Ben biraz stres oldum. Birde acaba yumurta çatlaması ne kadar süren bi süreç?
Söyledi ama benim merakım dakikalık bi mesele mi? 10 dk önce sonra farkeder mi yada ertesi gün olasılık ne kadarDoktor söylüyo aslında hangi saatlerde ilişki olacağını size sölemedi mi
36 saat içerisinde gerçekleşiyor canım çatlama ondan sonra bildiğim kadarıyla o yüzden 36 saat içerisinde ilişki öneriliyor şans daha yüksek olsun diyeSöyledi ama benim merakım dakikalık bi mesele mi? 10 dk önce sonra farkeder mi yada ertesi gün olasılık ne kadar
canım kaç ay klomen kullandın ben 2 ay kullandım olmadı sonra rahşim filmi çekindim 5-6 ay önce tüplerim açık çıktı sonradan da yine hamile kalamadım klomene devam etsem mi?