- 10 Temmuz 2013
- 658
- 50
- Konu Sahibi bebetommmm
- #45.821
Değildir inşallah yaa, Moralini bozma, Allah büyük. Bol bol İnsan suresini oku.doktor kimyasal gibi gorunuyor dedi.ilaclari kesmedik zaten.cuma bi daha test yapicam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değildir inşallah yaa, Moralini bozma, Allah büyük. Bol bol İnsan suresini oku.doktor kimyasal gibi gorunuyor dedi.ilaclari kesmedik zaten.cuma bi daha test yapicam
Yaptım canım, kırkımız çıktı Allah'a şükür. :) İnşallah kızlar da görür bu günleri.canim sen dogum yaptinmi..
maşallah maşallah kaderi olsun yavrunuzun inşallahYaptım canım, kırkımız çıktı Allah'a şükür. :) İnşallah kızlar da görür bu günleri.
testi yarin yaptiracagim.cok acik sutlu kahve renginde akintim basladi dunden bu yana.bilemiyorum eger dusecekse de kendiliginden bitsin bu is
dr ne diyor inşallah dış gebelik değildir yaabugun deger 136.66.kafam allak bullak.dis gebelik mi acaba
bugun deger 136.66.kafam allak bullak.dis gebelik mi acaba
Kizlar merhaba ben araniza yeni katildim iki senelik evliyiz iki senedir korunmuoruz ve cocuk yok pikom var gecen ay catlatma ignesi oldum hamile kaldim ve dustu cok uzuldum simdi napcam bilmiorum tekrar hamile kalirmiyim ikinci catlatma ignesindede hamile kalan varmi?
Oyle cnm allahin dedigi olue ama rabbim herkeze versin.Canim bende iki senelik evliyim 16 aydir korunmuyoruz bizdede bebk yok bendede yumurta tembelligi varmis ama adetlerim cok duzenli nasi oluyo anlamiyorum. Simdi klomen tedavisindeyim sali gunu kontrolum var biz asilama yaptirmak icin basvurmustuk. Bundan sonrako bebeklerin tutunur insallah sana. Allah yardimcin olsun allahin lütfu uzulme canim
Oyle cnm allahin dedigi olue ama rabbim herkeze versin.
bencede normale dönuyor hadi insallah guzel haber verir.Aysun canım deger normale donuyor sanırım ıyı haberlerını beklıyoruz
canim gözün aydin..allah anali babali büyütürsün..kizinin ismi ne?.Yaptım canım, kırkımız çıktı Allah'a şükür. :) İnşallah kızlar da görür bu günleri.
Sağol canım, Allah razı olsun. Kızımın adı Ayşem. :)canim gözün aydin..allah anali babali büyütürsün..kizinin ismi ne?.
maşallah maşallah kaderi olsun yavrunuzun inşallah
İnşallah güzel haberlerini alacağız.bugun deger 136.66.kafam allak bullak.dis gebelik mi acaba