- Konu Sahibi bebetommmm
- #45.781
Arkadaşım benim değerler yükseldi biliyormusun.inş herkesin olur.Valla dr bile kararsız almıs inş degerın yukselır dıyelım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşım benim değerler yükseldi biliyormusun.inş herkesin olur.Valla dr bile kararsız almıs inş degerın yukselır dıyelım
Hayırlı olsun ins sag salim kucagına aldıgınıda duyarız bizlerede bol bol dua etArkadaşım benim değerler yükseldi biliyormusun.inş herkesin olur.
İnş.canım.Allah hayırlı evlat versin hepimize.Hayırlı olsun ins sag salim kucagına aldıgınıda duyarız bizlerede bol bol dua et
Hayırlısı canımYarin dr.a gidiyorum klomen tedavisine basliyorum hadi hayirlisi kızlar
cnm ii akşamlar... Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin...ilk kullanışın mıydı klomeni?İyi akşamlar kızlar bugün tahlil yaptirdım.Veee hamileyim.Allah isteyen herkese versin.Yaşasın klomen
İyi akşamlar.inş canım.4. Kullanişimda hamile kaldim.Ama bu ay rahim filmim de cekildicnm ii akşamlar... Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin...ilk kullanışın mıydı klomeni?
Aminnnnnn.Allahta sanada hayırlı dogum ve evlat nasip etsinİyi akşamlar kızlar bugün tahlil yaptirdım.Veee hamileyim.Allah isteyen herkese versin.Yaşasın klomen
canım hakkında hayırlısı olur ınsallah haber beklıyorum bende arada yaz buraya ....iyi akşamlar herkese.
eskilerden okuyan olur belki.aralıkta tüp bebek tedavisine başlıyorum.samsun medikalparkta tayfun alper'e gideceğim.şimdi reglimi bekliyorum.1 ay sakin sakin süreci bekleyeceğim.allah yardımcımızz olsun
arkadaşlar bu vıdyoyu mutlaka ızleyın derım.... denız sende ızle ozellıkle canım:)
Acamadım ne varkı video da
bırde bu adresten dene acılacak mı canım
Bu konuyla ilgili bilgim yokYaaa kızlar Dr gittim ama hamileyken bide 3 cm lik miyom çıktı,öffff.Büyürse düşük olur dedi.İnş. büyümez çok üzgünüm
Anladım,galiba beklemekten başka çarem yok.Bu konuyla ilgili bilgim yok
Hayırlısı kendını strese sokma bol bol dua etAnladım,galiba beklemekten başka çarem yok.
Hayırlısı olsun canım Allah analı babalı buyutsun sonunda emeklerının karsılıgını aldınkızlar günaydın
reglim geçeli 3 gün oldu.adet ağrılarım kesintisiz devam ediyor.dün akşam anneme gelirken test alıp yaptım.2 çizgi belirgin bir şekilde çıktı.inanamadım hala da inanmadım.şimdi annemdeyim.çıkınca kan testine gideceğim.kendimi tüp bebeğe hazırlarken böyle bir sonuç çıkınca ne heyecanlandım ne de inandım.benim için asıl sonuç kan testinde çıkacak.haber vereceğim size.