- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- Konu Sahibi bebetommmm
- #45.801
evet kan testim pozitif.bhcg 58.97 cikti.rabbime sonsuz sukrolsun.bu gunleri gormek icin cok sabrettim.allah herkese nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun cnm bizede dua et inş hepimize gösterir allahımevet kan testim pozitif.bhcg 58.97 cikti.rabbime sonsuz sukrolsun.bu gunleri gormek icin cok sabrettim.allah herkese nasip etsin
aysuncum hadi gozun aydin cok sevindim..darisi diger kizlarin basina...kızlar günaydın
reglim geçeli 3 gün oldu.adet ağrılarım kesintisiz devam ediyor.dün akşam anneme gelirken test alıp yaptım.2 çizgi belirgin bir şekilde çıktı.inanamadım hala da inanmadım.şimdi annemdeyim.çıkınca kan testine gideceğim.kendimi tüp bebeğe hazırlarken böyle bir sonuç çıkınca ne heyecanlandım ne de inandım.benim için asıl sonuç kan testinde çıkacak.haber vereceğim size.
Amin!evet kan testim pozitif.bhcg 58.97 cikti.rabbime sonsuz sukrolsun.bu gunleri gormek icin cok sabrettim.allah herkese nasip etsin
canim sen dogum yaptinmi..Amin!
Tebrik ederim, canım. Sevindiimmmm!.. Allah tamamına erdirsin... Sabrın sonu selamet. :) Darısı kızların başına inşallah...
allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla... bizede dua ethayırlı olsun cnm bizede dua et inş hepimize gösterir allahım
teşekkürler çok ğüzel bi duygudur anne olmak allahım bizede göstersin uykusuz günlere bile razıyım yaaaaaaa:allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla... bizede dua et
Hayırlısı olsun canım öyle cıksa bıle en azında hamile kalabılecegını gormus oldun bır sonrakı ay normal bır gebelık olurkizlar bugun genel olarak kan testi yaptirdim aile hekimliginde.bhcg de bakmalarini istedim.ama deger 53 cikti.dun yaptirdigim yere yarin sabah tekrar gidecegim.sanirim kimyasal gebelik ama kesin sonuc yarin cikcak.
aysuncum hakkında hayırlısı olsun ... ama ınsallah hamılesındır. senden haber beklıyorum...kizlar bugun genel olarak kan testi yaptirdim aile hekimliginde.bhcg de bakmalarini istedim.ama deger 53 cikti.dun yaptirdigim yere yarin sabah tekrar gidecegim.sanirim kimyasal gebelik ama kesin sonuc yarin cikcak.
Saglıksız oldugunu dr mu soyledibugun degerim 69 cikti.sagliksiz bir gebelik bu ama nasil sonlanacak bilmiyorum.
canim hayirlisi insallah hamilesin...doktor kimyasal gibi gorunuyor dedi.ilaclari kesmedik zaten.cuma bi daha test yapicam
doktor kimyasal gibi gorunuyor dedi.ilaclari kesmedik zaten.cuma bi daha test yapicam