- 2 Mart 2013
- 2.733
- 77
-
- Konu Sahibi bebetommmm
- #44.901
Bugün öğrendim. Haberlerde çıkmış. Ne kadar doğru bilmiyorum ama ithal muzlara doğum kontrol hapı içerikli daha uzun dayansın diye ilaç ekliyorlarmış. Ne olur ne olmaz. Yerli muz alıp tüketin...
aaaa takvımı yapabıldım nıhayet....
Ben de severim. Açlık krizindeyken filan direk muza saldırırım. Duyunca gıcık oldum. En iyisi yerli muz, küçük küçük Anamur muzu... :dediğin ıyı oldu canım ya bende cok tuketıyordum ...cok severım:)
Tebrik ederim canım, Allah tamamına erdirsin.
Allah, sildirtmesin!
amin insallah
Ben de severim. Açlık krizindeyken filan direk muza saldırırım. Duyunca gıcık oldum. En iyisi yerli muz, küçük küçük Anamur muzu... :
arkadaşlar 13 yıldır bebegım olmuyor tefrıcıye okuyorum yardım edermısınız
Ben okurum canım 100 tanesini.umarım en kısa zamanda olur sağlıklı bir bebeğin.onaylarsan yazarsın bende okurum inşallah
allah razı olsun arkadaşım
Ben o zaman bugün 100 tane okurum inşallah.yazarım tamam .Rabbim dualarını tez zamanda kabül eder inşallah
merhaba allah yar ve yardımcın olsun ınsallah...ben 100 tane okuyorum haberın olsun...rabbım kabul eder ınsallah bu duaNIN HIKMETINE GONULDEN ınanıyorum ama sayısı cok onemlı... sayı eksık yada fazla olmamalıymıs bır anahtarın dıslerı gıbı dıyorlar eksık yada fazla olması kapıyı acmaz demısler bır yorumda... ınsallah sana ve senle bırlıkte bu duaya yardım edenlere rabbım hayırlı evlatlar nasıp eder...arkadaşlar 13 yıldır bebegım olmuyor tefrıcıye okuyorum yardım edermısınız
Ben o zaman bugün 100 tane okurum inşallah.yazarım tamam .Rabbim dualarını tez zamanda kabül eder inşallah
merhaba allah yar ve yardımcın olsun ınsallah...ben 100 tane okuyorum haberın olsun...rabbım kabul eder ınsallah bu duaNIN HIKMETINE GONULDEN ınanıyorum ama sayısı cok onemlı... sayı eksık yada fazla olmamalıymıs bır anahtarın dıslerı gıbı dıyorlar eksık yada fazla olması kapıyı acmaz demısler bır yorumda... ınsallah sana ve senle bırlıkte bu duaya yardım edenlere rabbım hayırlı evlatlar nasıp eder...
arkadaşlar 13 yıldır bebegım olmuyor tefrıcıye okuyorum yardım edermısınız
okudum canım 100 tane allah kabul etsın
http://www.mynet.com/video/haber/ye...fb&utm_source=fb&utm_medium=p&utm_campaign=sh
elif sen özellikle izle...
Ben de izlemiştim. Tek kelimeyle mükemmel. Ben de izleyince Elocan'ı hatırladım. İnşallah o da bu günlerini görür.