- 3 Ağustos 2013
- 1.215
- 974
-
- Konu Sahibi bebetommmm
- #44.861
Saok cnm..Evet sezeryan..bebek kilolu olunca dogum kanalina kafasi giremedi.son Ana dek bekledik AMA catidq acilma olmadi.nasip Boyleymis.cok şükür saglikliyiz ikimiz de..canim gözün aydin masallah duruyabüyük ihtimalle sezaryan olmussun...allah anali babali büyütsün....
Cok cok saol :)Ayy maşallah Allah analı babalı büyütsün sağlıklı sıhhatli ömürler versin duru bebeğe.. Sana da geçmiş olsun canım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Rabbim sizlere de tattirsin insallah,ismen size dua ettim sancilarimi cekerken..Kırkbin kere maşşallah kilosu çok iyiymiş :)) ismide öyle çok şükür atlattın
Saol elifcim..Senin de yakinda yuzun gulecek insallah..haberlerini okuyorum..gözun aydın canım masallh güle güle buyutun duru bebegı...
Canim...cok saol...günaydın kızlarrr..
öpüyorum hepinizi
rabiacığım canım benim gözünaydın. Allah analı babalı büyütsün. maşallah ona.
Saol arzucum...aldik kucagimiza hamd olsun..sen bizi unutttun asıl , bebişin doğmuş haber bile vermedin( allah analı babalı büyütsün. Sünnetinizde olmuş kuzucuğun. Hayırlı evlat olur inş
cnm inş güzel haberlerini de duyarız. Benim net yoktu giremedim epey
Nasılsın tatlım. Özledim seni ...
hayırlı olsun cnm, allah kucağına almayı da nasip etsin
panik yapma hemen, inş o sesleri de duyacaksın
kııızzz cimcimem özledimmmm
Maşallah minik minamıza . Nasıl gidiyor cnm. Bebişin uslu mu? Benimki son hız devam ediyor :) şimdi de dışardan eve girmek istemiyor
maşallah cnm , rabbim hayırlı evlat etsin. İnş sağlıcakla ve sıkıntısız büyütürsün kuzunu
günaydın cnm
nerelerdesin kaçak seni :)) sınava hazırlıklar nasıl gidiyor
Çok geçmiş olsun cnm. Rabbim bi daha aynı acıyı yaşatmasın
Amin..Rabbim seni de kurtarsin insallah..yardimcin olsun..Tebrik ederim canım, gözün aydın! Darısı bizim başımıza...
sagol arzucum..biz kirlikken cok cektik cok gazi vardii hep agliyordu geceleri uyumuyordu..ama masallah kizim cok iyii yanii teyzesii simdi efendi gözüküyor insallah öyle devam eder...desene senin oglusun disariyi seviyor yerim ben onuu buarada evine gectinmii yoksa daha annenlerdesin...sen bizi unutttun asıl , bebişin doğmuş haber bile vermedin( allah analı babalı büyütsün. Sünnetinizde olmuş kuzucuğun. Hayırlı evlat olur inş
Maşallah minik minamıza . Nasıl gidiyor cnm. Bebişin uslu mu? Benimki son hız devam ediyor :) şimdi de dışardan eve girmek istemiyor
maşallah cnm , rabbim hayırlı evlat etsin. İnş sağlıcakla ve sıkıntısız büyütürsün kuzunu
günaydın cnm
Kızlar sabah hastaneye gittim özel hastane olsun bu seferki dedim hani daha iyidir düşüncesiyle bin pişman oldum....
Bebeklerimin kalp atislari yine duyulmadi 7+4 uz bugün ama gelişimleri geriden geliyormuş daha 5. Haftadalarmis insallah o arayi kapatiriz...daha çok erken 10 gün sonra duyulur dedi bi on gün daha nazil beklerim bilmiyorum...inanın tup bebeğim tutumu acaba kan testini beklerken falan bu kadar stres yapmamistim ömrümden omur gidiyor resmen...
canim benim icini ferah tut..o nazlii bebislerinin kalp atislarini diyacaksin.merak etmem o acigii kapatirlar bebislerin...insallah sag salim kucagina alirsin bebisleriniii...
Yok cnm geçmedim , bi ara ağrıya gittik geri geldik. Ama haziranın 15 inde geçicem eve artıksagol arzucum..biz kirlikken cok cektik cok gazi vardii hep agliyordu geceleri uyumuyordu..ama masallah kizim cok iyii yanii teyzesii simdi efendi gözüküyor insallah öyle devam eder...desene senin oglusun disariyi seviyor yerim ben onuu buarada evine gectinmii yoksa daha annenlerdesin...
Hemen olumsuz düşünme, herşey iyi olacak inş . Sen moralini yüksek tut ki bebişlerin etkilenmesinKızlar sabah hastaneye gittim özel hastane olsun bu seferki dedim hani daha iyidir düşüncesiyle bin pişman oldum....
Bebeklerimin kalp atislari yine duyulmadi 7+4 uz bugün ama gelişimleri geriden geliyormuş daha 5. Haftadalarmis insallah o arayi kapatiriz...daha çok erken 10 gün sonra duyulur dedi bi on gün daha nazil beklerim bilmiyorum...inanın tup bebeğim tutumu acaba kan testini beklerken falan bu kadar stres yapmamistim ömrümden omur gidiyor resmen...
sen bizi unutttun asıl , bebişin doğmuş haber bile vermedin( allah analı babalı büyütsün. Sünnetinizde olmuş kuzucuğun. Hayırlı evlat olur inş
günaydın cnm
Saok cnm..Evet sezeryan..bebek kilolu olunca dogum kanalina kafasi giremedi.son Ana dek bekledik AMA catidq acilma olmadi.nasip Boyleymis.cok şükür saglikliyiz ikimiz de..
Cok cok saol :)
Rabbim sizlere de tattirsin insallah,ismen size dua ettim sancilarimi cekerken..
Saol elifcim..Senin de yakinda yuzun gulecek insallah..haberlerini okuyorum..
Canim...cok saol...
Saol arzucum...aldik kucagimiza hamd olsun..
Amin..Rabbim seni de kurtarsin insallah..yardimcin olsun..
Kızlar sabah hastaneye gittim özel hastane olsun bu seferki dedim hani daha iyidir düşüncesiyle bin pişman oldum....
iyi aksamlarrr
rabia allah uzun omurler versin bebegine.
elocanimm streslenme.duyacaksin allahin izniyle kalp atislarini.
benim bugun 13.gundu catlatmadan sonraki.cok degisik agrilarim olmustu bugun test yaptim ve her zamanki gibi yine negatif.daha guclu karsiliyorum bu sonucu.aliskanlik oldu cunku.simdi ne yapicam bilmiorum.regl olunca doktora gidicem tekrar kist falan yoksa artik tup bebegi konusucam.esim hic istemiyor erken diyor,ailemde ayni goruste.doktorumda hemen diil diyordu.kaldim arada yani.artik ne yaparim bilmiyorum.istanbulda ankarada olsam bu kadar dusunmem.samsunda guvenebilecegim tek yer universite.yeni bir doktor istemiyorum bu doktorumdan cok memnunum.acibadem ya da guven hastanesinde yapiyor bu doktorum transferi.isten nasil izin alicam offf hep.bir belirsizlik
yok canım benım yumurtalar o kalıtede degılmıs... anlamadım transfer edılenler nasıl kalıtelı oluyor o zaman...Takılma onlara ağrı olduğu zamanda tutuyor ağrı olmadığı zamanda hayırlısı olucak inşallah . Donmuşlar var mı
aysuncum seni anliyorum canim insallah en kisa zamanda hamile kalirsin..allah gönlüne göre versin.....elifkaptan sen ne yaptin test yaptinmi canim insallah hamilesinnn.sedacim sen nasilsin tedavi sürecinnasil gidiyorr insallah en kisa zamanda hamile kalirsinnnn..denizcim nasilsin neyapiyon sen ne alemdesinnn senin tedavin sürecin nasil geciyor allahgönlünüzr göre versin...
AYSUNCUM seni anliyorum canim insallah en kisa zamanda hamile kalirsin..allah gönlüne göre versin.....ELİFKAPTAN sen ne yaptin test yaptinmi canim insallah hamilesinnn.SEDACİM sen nasilsin tedavi sürecinnasil gidiyorr insallah en kisa zamanda hamile kalirsinnnn..DENİZCİM nasilsin neyapiyon sen ne alemdesinnn senin tedavin sürecin nasil geciyor allahgönlünüzr göre versin...
canim hadi insallah sali günü bize müjdeyi verirsin..canım test gunum salı bakalım ne cıkacak...4 gun kaldı hayırlısı ıle beklıyoruz işte...
Ben beklemedeyım canım bır suru aksılık ust ustte geldı tekrarlıcak gucum yok belıyoruz kısmet
kızlar ne güzel yavrularınızı kucağınıza aldınız.bizler de böyle yazıp yazıp duruyoruz hala buralarda.rabbimin bize sınavı da bu.allah beterinden korusun.ama çok üzülüyorum çokkk
AYSUNCUM seni anliyorum canim insallah en kisa zamanda hamile kalirsin..allah gönlüne göre versin.....ELİFKAPTAN sen ne yaptin test yaptinmi canim insallah hamilesinnn.SEDACİM sen nasilsin tedavi sürecinnasil gidiyorr insallah en kisa zamanda hamile kalirsinnnn..DENİZCİM nasilsin neyapiyon sen ne alemdesinnn senin tedavin sürecin nasil geciyor allahgönlünüzr göre versin...
yok canım benım yumurtalar o kalıtede degılmıs... anlamadım transfer edılenler nasıl kalıtelı oluyor o zaman...
canım sıkma kendını bak boyle yaparak daha cok onları olumsuz etkılıyorsun...ıkızlerde normaldır belkı bu tur olaylar her doktorun dedıgı seyler canını sıkmasın... kapalı kutu sonucta.. sıtres yaparsan onlar bundan etkılenırse daha kotu degıl mı ... ıyı dusun ıyı olacak ınsallah
inş herşey gönlünce olur cnm, rabbim muradını versin inşBende seni tatlım iyiyim çok şükür transfer zamanını bekliyorum umut da iyiydir inşallah
Amin inşallah çok teşekkür ederim rabbim inşallah dualarımızı kabul eder
Canını sıkma doktorun kendiside demiş gelişimleri geriden geliyor diye pazartesi kontrole gittiğin zaman duyulacak belkki 10 gün beklemene gerek kalmıyacak
Aysun bende senin gibiydim heray hiç ara vermeden tam gaz tedaviye devam ve sonra olumsuz sonuçlar insan çok yoruluyor ne yapacağını bilememek yıpratıyor samsunda alternatifinin olmaması kötü ama tabi yapıcsk birşey yok . Bende aşılamalardan sonra hiç xaman kaybetmek istemedim tüpten sonra ne yapıcağıma karar vericem ya tekrar yada uzun bir ara . Senelik iznin yokmu o zaman kullansan
Cnm benim inş sizlerde bunları yaşayacaksınız, kalbini sakın karartmakızlar ne güzel yavrularınızı kucağınıza aldınız.bizler de böyle yazıp yazıp duruyoruz hala buralarda.rabbimin bize sınavı da bu.allah beterinden korusun.ama çok üzülüyorum çokkk
belki hiç bir laf içini ferahlatmaz ama , benim evlilik süreme bakarsan, asla umudunu kaybetmemen gerektiğini anlarsın. İnş rabbim yüzünüzü güldüreceksabırr dilemekten başka elimden gelen bişi yokk...aynı durumdayımm...ve bu ayın 23 unde evliliğimiz 5 yıl olacakk...cevremdeki kimseyede acamıyorum içimiii...yakından bilen varsada tedavide oldugumu söylemedimm...kendi kendimee yanıp tutuşuyorumm...şimdi yeniden başladım bende 2.günü iğnemin...
rabbimm yüreğinee serinlikk versinn...hakkında hayırlısı ne ise seni ona yöneltsinnn...çok zorr çokkk...
Ayyy hadi inş herşey istediğin gibi olur cnmTatlım sabah kan vericem tahlil doktorun istediği gibi çıkarsa salı günü transfer yapılıcak inşallah amin hülyacım
Buna takılma belki sadece bir tane kaliteli bulundu ve o transfer edildi