- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- Konu Sahibi bebetommmm
- #3.641
zaten o listeye daimi gelenler yazılmalı bence.hem bizim için de takip kolay olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeme o zaman aklım kaldı zatii Saka saka
Kullanma kızz ben zaten pirincle makarna almıyorum maglum diyet yuzunden.
Ben yazıyı yazana kadar arkadas gitmiş gelmez daha bakalım gelcekmi gelmıcekmı? Ya girip ıdrar testini soyleyıp kan yaptırmaya gidip gelmeyenlere kızıyorum Yani bizim listede olmayanlara tamam o an listeye giremezde hani tanımadıklarıma diyim gelip bilgi alıp gidenlere kızıyorum ama bu arkadas yapmaz oyle gibime geldi.en azından anlattı.
yeme o zaman aklım kaldı zatii saka saka
kullanma kızz ben zaten pirincle makarna almıyorum maglum diyet yuzunden.
ben yazıyı yazana kadar arkadas gitmiş gelmez daha bakalım gelcekmi gelmıcekmı? ya girip ıdrar testini soyleyıp kan yaptırmaya gidip gelmeyenlere kızıyorum yani bizim listede olmayanlara tamam o an listeye giremezde hani tanımadıklarıma diyim gelip bilgi alıp gidenlere kızıyorum ama bu arkadas yapmaz oyle gibime geldi.en azından anlattı.
zaten pirinç pilavında pek haz etmem.domatesli biberli bulgur pilavını tek geçerim :))
canim boylede sikintidan kuruyorum bir isim olsa ama rahat girip cikcagim
onla oyanalanirim diyorum.ee kaynanamda arkamda manevii ama
Evet canım bakalım olmadı devamsızları cıkarırız zeynepe deriz.zaten o listeye daimi gelenler yazılmalı bence.hem bizim için de takip kolay olur
bizim teşkilat iyi calısıyor heryerde buluruz dimiyok yok ben onu baska bır topıkten daha tanıyorum :) yapmaz ole bır sye :))) olmadı en fazla hamılelerın topıgıne gecer:))) ben her yerdeyım nasıl olsa bulur getırırım sana :)
işte benımkıde tam oyle :)
ne diyelm hayirlisi ne ise o olsun,ama ilk önce bebek drm ben..
valla canım çekti ya. Bu gece eşim de yok diye yemek bile yapmadım :) bişeyler atıştırıp geçtim. Elifçim sen nerde ikamet ediyordun sorması ayıp
canım şiddiyım hamile olsanda gel yardımlarına ıhtıyacımız olur ama sıkılmazsan bizdensahsen ben cok sıkıcı biririm bastan soylıyımaşkolsun ya bak hakkımda neler diyosun ( üzüldüm şimdi. tamam ne yapalım yani klavyem biraz yavaş olabilir ......
byyykoci geliomuş kaçtım ben sofrayı hazırlim
Ne diyelm hayirlisi ne ise o olsun,ama ilk önce bebek drm ben..
kan testti yapmaya gitmiyor erzuruma giderr amaaaaerzurumdayım canım koş gel vallah ne ıstersen yaparım ben ıasım gucum yemek mutfak zaten:)
kan testti yapmaya gitmiyor erzuruma giderr amaaaa
taze fasulye pısırdım. Yanınada bulgur pılavı artık pirinc kullanmayacagım:)
der valla biktilar bizden artik arada degisik yap ayni yere gitme sendeee:))))))))))))))) ay gelsın ben onu zorla kan testı yaptırmayada gotururum:) hemsıre sen yetmedın arkadaslarınıda mı tuttun getırdın der:)
Çoooook kötüsünüz Canım bulgur pilavı çekti eve gidince hemen pişiricem artık saat ondan sonra gelsin kilolar (
canım hakkında hayırlısı olsun umarım güzel haberler alırsın...Bu arada yarın sabah kontrole gidiyorum bakalım Dr ne diyecek bügün belim çok ağrıyo bakalım neye alamet dualarınızı eksik etmeyin