- 1 Aralık 2011
- 4.799
- 30
- Konu Sahibi bebetommmm
- #3.281
Bu arada arkadaslar preseed diye bi jel varmis tutmasina yardimci oluyomus bilgisi olan varmi
evet ben kullanıyorum bu 2. kullanışım bakalım görücez işe yarayıp yaramadığını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada arkadaslar preseed diye bi jel varmis tutmasina yardimci oluyomus bilgisi olan varmi
gerçekten öle cnm.ya benim göğüslerim acıdıkça moralim bozuluyo 6 gün bekleyemiyorum.test yapsam daha çok erken demi??galiba regl olcam ben
vay be mıllet korunur hamıle kalır ben saatlık hesaplama yapıyorum tık yok :)
evet ben kullanıyorum bu 2. kullanışım bakalım görücez işe yarayıp yaramadığını
Benim adet olmadan 1 hafta önce filan göğüslerim ağrırdı merdivenden inerken bile:) bu ay çatlatma iğnesi oldum adetime 1 hafta var ama göğüslerimde tık yok.ağrı olursa gebelik olmadı demek mi? bir de ben prolaktin için dostinex içiyorum acaba o mu ağrı yaptırmıyor.
İşte olmayınca olmuyor şans yok bizde :))
ya sorma evlendıgım gunden berı adet gunlerım telde kayıtlı tam 3 senenın cetelesını tuttum. elımde kagıt kalem tumurtlama gunumu adet gunumu hesaplıyorum:) mıllet sasırıyor bunları nasıl tuttun dıye ılk gunden berı aklımdakı bu ne yaprsın. ılaclar ıgneler rahım fılmı asılama.... oooo ne yazsam az mıllet korunur hamıle kalır bu artık sans ısı mı bılemıyorum :)ya bız beceremıyoruz ....:)))
O kadar hesap yaptın mı ciddi mi:) baya kafa patlatmışsın inş en kısa zamanda hesaplar tutar :):)
yağmur merhaba
preseed'i ben bu ay kullandım. bat 11 nisan işe yarayıp yaramadığını o zaman öğrenicem sonucu yazarım
arkadaşlar merhaba, ben herşeyi başından anlatıyım isterseniz..
ben 7 senelik evliyim, bir senedir korunmuyoruz..ama hamile kalamadım.. 5 ay önce doktora gittim. doktorum prolaktin ve hormon testlerini yaptı ve herşey normal dedi.. 1 sene bekleyin olmassa tekrar bakarız dedi.. 2 ay sonra tekrar gittim.. bir sorun arıyorsunuz demek bulalım o zaman dedi.. eşime sen spermiyogram vericeksin, banada rahim röntgeni çekicez dedi.. eşim yaptı testini normal çıktı ama ben korktum herkes cok acıyor dedi.. 5 ay daha bekledim ama sonuç yine aynı.. ben de başka doktora gittim.. yeni doktorum adetlerimin nasıl oldugunu sordu. ben de nerdeyse saati tutacak dedim. düzenli yani.. ilk günlerim çok sancılı oluyor ama bir sürü hap içiyorum yada iğne vurduruyorum dedim.. muayene etti ve sol tarafında sıkıntı var dedi.. yani reglide rahimin duvarı kazınıptemizlenirmiş ben de ise bir kısmı sol tarafta birikiyor dedi. zaten sol tarafım çok agırır. benden tsh ,ca125 ve prolaktin tahlillerini yaptırmamı istedi ve tekrar sipermiyogram.. tahlillerimiz temiz çıktı.. bana bir çizelge hazırladı .. adetimin 3. günü klomen kullanıp 7 gün devam edicem 3 gün sonra 1 gün arayla ilişki, ve hergün içecegim folidoce diye bir ilaç var.. bunları 3 ay boyunca uygula eger gebelik olmazsa gel yanıma tekrar dedi.. rahim röntgenini ozaman çekeriz dedi. ama benim anlamadıgım klomeni kullananlar çatlatma iğnesi oluyorlarmış yoksa kistte dönüşürmüş.. bana doktor 3 ay sonra gel dedi.. bne yapmam lazım yardım lütfen:18::18::18:
Tamam merakla beklicem isallah mujdeli haberlerini alirım
ben 7 senelik evliyim, bir senedir korunmuyoruz..ama hamile kalamadım.. 5 ay önce doktora gittim. doktorum prolaktin ve hormon testlerini yaptı ve herşey normal dedi.. 1 sene bekleyin olmassa tekrar bakarız dedi.. 2 ay sonra tekrar gittim.. bir sorun arıyorsunuz demek bulalım o zaman dedi.. eşime sen spermiyogram vericeksin, banada rahim röntgeni çekicez dedi.. eşim yaptı testini normal çıktı ama ben korktum herkes cok acıyor dedi.. 5 ay daha bekledim ama sonuç yine aynı.. ben de başka doktora gittim.. yeni doktorum adetlerimin nasıl oldugunu sordu. ben de nerdeyse saati tutacak dedim. düzenli yani.. ilk günlerim çok sancılı oluyor ama bir sürü hap içiyorum yada iğne vurduruyorum dedim.. muayene etti ve sol tarafında sıkıntı var dedi.. yani reglide rahimin duvarı kazınıptemizlenirmiş ben de ise bir kısmı sol tarafta birikiyor dedi. zaten sol tarafım çok agırır. benden tsh ,ca125 ve prolaktin tahlillerini yaptırmamı istedi ve tekrar sipermiyogram.. tahlillerimiz temiz çıktı.. bana bir çizelge hazırladı .. adetimin 3. günü klomen kullanıp 7 gün devam edicem 3 gün sonra 1 gün arayla ilişki, ve hergün içecegim folidoce diye bir ilaç var.. bunları 3 ay boyunca uygula eger gebelik olmazsa gel yanıma tekrar dedi.. rahim röntgenini ozaman çekeriz dedi. ama benim anlamadıgım klomeni kullananlar çatlatma iğnesi oluyorlarmış yoksa kistte dönüşürmüş.. bana doktor 3 ay sonra gel dedi.. bne yapmam lazım yardım lütfen:18::18::18:
ne yapiyim kiz int.baglantim yok cepdekini sinirli kullaniyom okuyup cikiyorum.ne yapıyorsun deniz?
canim sen bu ay klomen kullnmadin dimikızlarr geldim doktordan. benim yumoşlarda tık yok cuma günü tekrar çağırdı doktor. acaba oluşur mu ki cumaya?
karnını ova ova yürüyen hamişlere sinir oluyorum olan var olmayan var kardeşimmmm:117::117: