- 6 Ocak 2013
- 1.100
- 2
- Konu Sahibi bebetommmm
pixieesss: oy kuzum takibi eklerimmmm hemşerim benimmmm kız inşallahhh hamilesindir aşılamaya gerek kalmaz :)
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm annemgldym işte.yatiyrm.ignemi oldum.
bebetommmm senin açtığın bu sayfa uğurlu gelcek inşallah bizlere kısss..maaşallah nasılda güzel çoğalıyoruz dertleşiyoruz.kaynatıyoruz fokur fokur mercimekleride fırına veriyoruz.ben görevimi bugün tamamladım bakalım (halvetler).darısı başlayanlara ..inşallah hayırlı güzel haberlerle geliriz
canım benide listeye eklermisin yaşım 29 bat 10 nisan gerçi ben ilaşsız adet olamıyorum ama bakalım
bebetomm topiğin hayırlıolsun
bence çok uğurlu olacak bu topik
listeye benide al bat 17 nisan
keyfin yok gibi ama olsun sen canını sıkma geçer inşallah bu sıkıntıların canım
Allah büyük canım bence pozitif düşünmek çok önemli moralimizi yüksek tutmamız lazım ve bol bol dua etmemiz lazım bir gün bizde anne olucaz ben inanıyorum
gidermiyim tatlım bende çok alıştım tüm anne adaylarına inşallah rabbim tez zamnda dualarımızla kollarımıı doldurur (amin):111::111::111::111:ilk haberleri duyunca yani (+)poztif ahada böyle oluruz vallaayyy inşallah hepimizi bir olalım hamiş teker teker çifter doğuralım inşallahhhh bırakıp gitmeyin bu yopiği bak çok üzülürüz sonra size alıştık
inşallah tutar canım umudumuzu hiç yitirmeyelim ....doktorum şöyle demişti bana öyle bir döneme girdik ki normal yollarla çocuk sahibi olmak giderek zorlaşıyor dedi...verdiler gdo yu zamanında bize şimdi acısı çıkıyor.
ins cnm inş ıster ıstemez moralın bozuluyor
bence çok güzel bi fikir
zaten böle şeyler hep dua ile olur inşallah rabbim duyar sesimizi