Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen+Çatlatma iğnesi?
- Konu Sahibi Alynylmz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Şubat 2023
- 448
- 305
- 23
Amin inşallah canım benim İnşallah her şey güzel ilerler. Daha ailelerimize söylemedik. Bayrama gidince sürpriz yapacağız onlara. İçimde tutmak ne kadar zor anlatamamİçini ferah tut kuzum artış olmuş çok güzel keseyi de kalp.atisini da zamanı gelince görüp duyarsın insalalh şuan erken zaten bunlar için
En doğrusunu yapmışsın inşallah o zaman a kadar da kese kalp atışını görür daha net bir şekilde söylersinizAmin inşallah canım benim İnşallah her şey güzel ilerler. Daha ailelerimize söylemedik. Bayrama gidince sürpriz yapacağız onlara. İçimde tutmak ne kadar zor anlatamam
Ay hiç duymamıştım söylerim yapar insalalhAmin canım benim. Eşin her akşam yatmadan önce bir Fatiha suresi okusun. Sonra eline üfleyip senin karnını ovsun. Bunu her akşam yatmadan önce yapın. Kuran kursu hocamız söylemişti bana
- 9 Şubat 2023
- 448
- 305
- 23
Amin inşallah canım benimEn doğrusunu yapmışsın inşallah o zaman a kadar da kese kalp atışını görür daha net bir şekilde söylersiniz
- 9 Şubat 2023
- 448
- 305
- 23
Tamam canım ihmal etmeyinAy hiç duymamıştım söylerim yapar insalalh
Tqmam canım inşallahTamam canım ihmal etmeyin
- 9 Şubat 2023
- 448
- 305
- 23
Kızlar merhaba hayırlı akşamlar. Dün biz doktora gittik. Aslında ben biraz endişelendim o yüzden eşimle gitmek zorunda kaldık. Dün benden hafif sulu şekilde sarı ve kahverengi arası lekelenme geldi ben de panik yaptım doktora gittik. Bana progesteron fitil ve iğne verdi. Karnımdan baktı ultrasonla rahim arkasında sıvı birikmesi var. Bu düşük tehdidi oluşturabilir dedi. Kese için henüz çok küçük dedi. Haftaya geldiğinde inşallah keseyi görürüz dedi ben de Betahcg istedim. Sonucum 342 çıktı. Fitili kullandıkça sarı akıntıyla karışık pembe bir lekelenme oluyor. Sadece peçeteye sildikçe geliyor. Aşırı stres yaptım napsam bilmiyorum. Sizce bu normal mi? Bebek geç döllenme olabilir dedi doktor. Çünkü son adet tarihinle değerin uyumlu değil dedi. Bu durumda bebek 4 haftalık sanırım haftaya cumartesi doktora gideceğiz inşallah bana dua edin çok korkuyorum
Canım yanlış hatırlamıyorsam sen yumurtlamayi da biraz geç gördün. 18-19. Günler diye aklımda kalmış geç döllenme olabilir. Bol bol dinlen iş yapma ayağının altına yastık koy uzan Allah in izni ile hiç bir şey olmaz fitil progestan bende kullanmıştım geçen ay hatırlarsan gebelik olursa tutunsun diye bende de minik minik leke şeklinde pembe akıntı getirdi insallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın stresden uzak dur bol dua et ve dinlen inşallah bende dua ederimKızlar merhaba hayırlı akşamlar. Dün biz doktora gittik. Aslında ben biraz endişelendim o yüzden eşimle gitmek zorunda kaldık. Dün benden hafif sulu şekilde sarı ve kahverengi arası lekelenme geldi ben de panik yaptım doktora gittik. Bana progesteron fitil ve iğne verdi. Karnımdan baktı ultrasonla rahim arkasında sıvı birikmesi var. Bu düşük tehdidi oluşturabilir dedi. Kese için henüz çok küçük dedi. Haftaya geldiğinde inşallah keseyi görürüz dedi ben de Betahcg istedim. Sonucum 342 çıktı. Fitili kullandıkça sarı akıntıyla karışık pembe bir lekelenme oluyor. Sadece peçeteye sildikçe geliyor. Aşırı stres yaptım napsam bilmiyorum. Sizce bu normal mi? Bebek geç döllenme olabilir dedi doktor. Çünkü son adet tarihinle değerin uyumlu değil dedi. Bu durumda bebek 4 haftalık sanırım haftaya cumartesi doktora gideceğiz inşallah bana dua edin çok korkuyorum
- 9 Şubat 2023
- 448
- 305
- 23
Evet canım zaten doktor da geç döllenme olabilir dedi.Bugün itibariyle lekelenmem yok denecek kadar azaldı. Kullanmaya devam edeceğim inşallah. Bugün yine doktor randevum vardı. Kan istedi doktor 617 çıktı bugünde kan değerim canım. Allah razı olsun canım eksik olmaCanım yanlış hatırlamıyorsam sen yumurtlamayi da biraz geç gördün. 18-19. Günler diye aklımda kalmış geç döllenme olabilir. Bol bol dinlen iş yapma ayağının altına yastık koy uzan Allah in izni ile hiç bir şey olmaz fitil progestan bende kullanmıştım geçen ay hatırlarsan gebelik olursa tutunsun diye bende de minik minik leke şeklinde pembe akıntı getirdi insallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın stresden uzak dur bol dua et ve dinlen inşallah bende dua ederim
Bak çok güzel artıyor değerin hiç sıkma canını stres yaparsan kendine de bebeğe de zarar verirsin içini ferah tut her gebelikte ufak ufak sorunlar çıkabilir Allah beterinden saklasin daha çok basindasin yerleşme lekeleri bile olabilir yaniEvet canım zaten doktor da geç döllenme olabilir dedi.Bugün itibariyle lekelenmem yok denecek kadar azaldı. Kullanmaya devam edeceğim inşallah. Bugün yine doktor randevum vardı. Kan istedi doktor 617 çıktı bugünde kan değerim canım. Allah razı olsun canım eksik olma
- 9 Şubat 2023
- 448
- 305
- 23
Çok şükür canım benim. Allah'ım sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin. En kısa zamanda sana da nasip etsin bu duyguyu hep dualarımdasınBak çok güzel artıyor değerin hiç sıkma canını stres yaparsan kendine de bebeğe de zarar verirsin içini ferah tut her gebelikte ufak ufak sorunlar çıkabilir Allah beterinden saklasin daha çok basindasin yerleşme lekeleri bile olabilir yani
Allah razı olsun canım sağolasın ovulasyon testine başladım bende bugün adetin 8. Günü dün yapmayı unutmuşumÇok şükür canım benim. Allah'ım sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin. En kısa zamanda sana da nasip etsin bu duyguyu hep dualarımdasın
Eklentiler
- 9 Şubat 2023
- 448
- 305
- 23
- 9 Şubat 2023
- 448
- 305
- 23
Sen her gün yap csnımdaha gözükmüyor yumurtlama hayırlı olsun inşallah. İkiside aynı renk olunca at buraya da canımAllah razı olsun canım sağolasın ovulasyon testine başladım bende bugün adetin 8. Günü dün yapmayı unutmuşum
Tamam canım inşallah benim genelde 15-16-17. Günler oluyor yumurtlamam bakalım incir kuru ve c life kullanmaya devam ediyorumSen her gün yap csnımdaha gözükmüyor yumurtlama hayırlı olsun inşallah. İkiside aynı renk olunca at buraya da canım
birebruli canım rahim filmi çekildim. Medikalpark Hastanesi'nde muayene 530 TL rahim filmi 4200 TL tuttu ama şükür sonucu temiz çıktı tüpler açık şekil bozukluğu perde vs yokmuş herşey normal dedi Dr bu ay gebe kalabilirsin gün aşırı ilişki olsun bol yürüyüş yap ama ağır iş vs yapma dinlen dikkat et dedi ama olmazsa adetin 2. Günü gel tedavi değiştirelim dedi bakalım beklemedeyiz artık
- 9 Şubat 2023
- 448
- 305
- 23
Aynen canım kullan ben umutluyum bu ay sendenTamam canım inşallah benim genelde 15-16-17. Günler oluyor yumurtlamam bakalım incir kuru ve c life kullanmaya devam ediyorum
- 9 Şubat 2023
- 448
- 305
- 23
Ay çok sevindim canım çok şükür. Tüplerin durumu iyi çıkmış. Kafana hiç takma gerçekten ben bu ay nasılsa olmayacak diye düşündüm ve bu ay oldu. Çok kafana takınca olmuyor. Kendini dinlendir bol su içmeye çalış. Kafanı da başka şeylerle meşgul et. Güzel haberler almayı nasip etsin inşallah Allahbirebruli canım rahim filmi çekildim. Medikalpark Hastanesi'nde muayene 530 TL rahim filmi 4200 TL tuttu ama şükür sonucu temiz çıktı tüpler açık şekil bozukluğu perde vs yokmuş herşey normal dedi Dr bu ay gebe kalabilirsin gün aşırı ilişki olsun bol yürüyüş yap ama ağır iş vs yapma dinlen dikkat et dedi ama olmazsa adetin 2. Günü gel tedavi değiştirelim dedi bakalım beklemedeyiz artık
Aynen canım bende sevindim Dr da bu ay gebe kalma ihtimalin daha yüksek hsg sonrası çoğunluk gebe kalıyor inşallah sende güzel haber ile gelirsin diye güzel konuştu bakalım rabbim nasip ederse olur elbetAy çok sevindim canım çok şükür. Tüplerin durumu iyi çıkmış. Kafana hiç takma gerçekten ben bu ay nasılsa olmayacak diye düşündüm ve bu ay oldu. Çok kafana takınca olmuyor. Kendini dinlendir bol su içmeye çalış. Kafanı da başka şeylerle meşgul et. Güzel haberler almayı nasip etsin inşallah Allah
- 9 Şubat 2023
- 448
- 305
- 23
İnşallah canım benim Bende de belirtiler azaldı kendi kendime kuruntularım başladı acaba bir şey mi oluyor diyeAynen canım bende sevindim Dr da bu ay gebe kalma ihtimalin daha yüksek hsg sonrası çoğunluk gebe kalıyor inşallah sende güzel haber ile gelirsin diye güzel konuştu bakalım rabbim nasip ederse olur elbet