Mart ayı Klomen & Famera Serüvenine Başlayanlar, Birbirimize Destek Olalım Mı?

Bugün kontrolümde doktor geçen hafta görünen 13mmlik yumurtayı göremedi çatlamış olabilir progesteron testi istedi kan aldılar progesteron sonucu 4.87 çıkmış güzel yumurtan yeni çatlamış dedi iki günü iyi değerlendir dedi iki gün ilişki verdi bakalım hayırlısı kızlar 🤲

Bugün kontrolümde doktor geçen hafta görünen 13mmlik yumurtayı göremedi çatlamış olabilir progesteron testi istedi kan aldılar progesteron sonucu 4.87 çıkmış güzel yumurtan yeni çatlamış dedi iki günü iyi değerlendir dedi iki gün ilişki verdi bakalım hayırlısı kızlar 🤲
Hayırlı olsun canım inşallah gönlünce olur herşey 🙏🏻

Canım ben bugün test yapmadım yarın sabah yapıcam. Akşam üzeri de hastaneye gidip kan vericem. Hala adet olmadım. Göğüslerimin ucu açıyor ve adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı iki gün önceye kadar şimdi hiçbirşey yok. Sende durumlar nedir ?
Benim bugün silik çıktı test bakalım ne olucak

negatiften sonra pozitifse kesinliklle gebelik olabilirr
Screenshot_20250326_064551_com.android.gallery3d_edit_885926972495024.webp
Kuzum şöyle aslında o dündü yani 11. Gün bugün sabah iyice sıfırlandı sanki 12. günüm bugün ama testte çok silikte olsa var gibi gözle görünür ama burada belli deği

Merhaba bende klomen kullandım 14martta ovitrelle oldum dün 12.gundu kan testi negatif çıktı dr bana kesin şu sıkıntın var da demedi pozitife döner mi

Kızlar 2 ay klomen, sonra letu, bu ay da Femara kullandım ama daha önce hiç yaşamadığım şeyler oldu. Dün sol yumurtalığım ağrıdı yaklaşık 7-8 saat sürdü bu sonra ağrı rahmime geçti sıcak su torbasıyla hafifledi ama şimdi hafiften hâlâ ağrı var hareket ettiğimde. Önceki ilaçlarda böyle bi şey olmamıştı hiç. Sizce bi sorun var mıdır? Yarın kontrolüm var kist falan mı oldu acaba diye korkuyorum

Gebelik testi ile evde davam etsen sonuçta adet olana kadar hala şans var
Geçen ay 10 gün gecikme oldu hiç ilaç kullanmamıştım erken gebelik testinde 2. Çizgi silikten daha belirgindi kan tahlili değerinde hafif yükselme oldu aile hekimi var galiba dedi ertesi gün dr uma gittim kan verdim negatif çıktı ogun adet oldum bu ay evde test yapmaya da korkar oldum

Kızlar 2 ay klomen, sonra letu, bu ay da Femara kullandım ama daha önce hiç yaşamadığım şeyler oldu. Dün sol yumurtalığım ağrıdı yaklaşık 7-8 saat sürdü bu sonra ağrı rahmime geçti sıcak su torbasıyla hafifledi ama şimdi hafiften hâlâ ağrı var hareket ettiğimde. Önceki ilaçlarda böyle bi şey olmamıştı hiç. Sizce bi sorun var mıdır? Yarın kontrolüm var kist falan mı oldu acaba diye korkuyorum
Canım bunu doktorum ile paylaş bence, yorum yapmak doğru olmaz

kızlar bende bugün klomen başladım , ama çatlatma iğnesi yapmacağını söyledi doktor normal mi ?
Evet normal bende femara kullandım çatlama iğnesi olmadım ovulasyon testi ile çatlaması takip ettim ve gördüm şimdi beklemedeyim

Kızlar bugün iğnemin 15. Günü sizce birşey var mı ben çok ince bi çizgi görüyorum ama fotoda belli olmuyor pek. Testin markası awox eandb eandb

Eklentiler

• IMG_2593.webp
    IMG_2593.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 11
Kızlar bugün iğnemin 15. Günü sizce birşey var mı ben çok ince bi çizgi görüyorum ama fotoda belli olmuyor pek. Testin markası awox eandb eandb
Bebeğim Awox beni hiç yanıltmadı, sen kan vereli 2 gün oldu demi? Adet olmamışsın bak hala umut var demiştim 🥰

Bebeğim Awox beni hiç yanıltmadı, sen kan vereli 2 gün oldu demi? Adet olmamışsın bak hala umut var demiştim 🥰
Canım ben kan veremedim fırsat bulup. Dün yoğun beyaz akıntım vardı. Göğüslerim hala çok açıyor dokunamıyorum. Bayram sonuna kadar olmazsam öyle vericem. Dediğin gibi adet olana kadar umut var artık 😍😍 Sende durumlar nedir?

Canım ben kan veremedim fırsat bulup. Dün yoğun beyaz akıntım vardı. Göğüslerim hala çok açıyor dokunamıyorum. Bayram sonuna kadar olmazsam öyle vericem. Dediğin gibi adet olana kadar umut var artık 😍😍 Sende durumlar nedir?
Ben niye seni kan verdi diye hatırladım ki 🫣
Ben umutsuz vaka akşamları regl sancısı çekiyorum sabahları sıfır belirti. Bugün ki test negatif maalesef

Back
X