- 16 Mart 2023
- 344
- 116
- 33
- 34
Amin inşallah canım benimRabbim çabalarımızın karşılığını versin hayırlısıyla. Ne kadar zormuş süreç. Rabbim kimseyi aratmasın böyle![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah canım benimRabbim çabalarımızın karşılığını versin hayırlısıyla. Ne kadar zormuş süreç. Rabbim kimseyi aratmasın böyle![]()
Hayırlı olsun canım inşallah gönlünce olur herşeyBugün kontrolümde doktor geçen hafta görünen 13mmlik yumurtayı göremedi çatlamış olabilir progesteron testi istedi kan aldılar progesteron sonucu 4.87 çıkmış güzel yumurtan yeni çatlamış dedi iki günü iyi değerlendir dedi iki gün ilişki verdi bakalım hayırlısı kızlar![]()
Canım ben bugün test yapmadım yarın sabah yapıcam. Akşam üzeri de hastaneye gidip kan vericem. Hala adet olmadım. Göğüslerimin ucu açıyor ve adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı iki gün önceye kadar şimdi hiçbirşey yok. Sende durumlar nedir ?Bebeğim ne yaptın durumlar nasıl? P pembekelebeks
Benim bugün silik çıktı test bakalım ne olucakCanım ben bugün test yapmadım yarın sabah yapıcam. Akşam üzeri de hastaneye gidip kan vericem. Hala adet olmadım. Göğüslerimin ucu açıyor ve adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı iki gün önceye kadar şimdi hiçbirşey yok. Sende durumlar nedir ?
negatiften sonra pozitifse kesinliklle gebelik olabilirrBenim bugün silik çıktı test bakalım ne olucak
negatiften sonra pozitifse kesinliklle gebelik olabilirr
Canım kaç çıktı değerin? 14. gün pozitife dönen varMerhaba bende klomen kullandım 14martta ovitrelle oldum dün 12.gundu kan testi negatif çıktı dr bana kesin şu sıkıntın var da demedi pozitife döner mi
<1.20 olarak çıktıCanım kaç çıktı değerin? 14. gün pozitife dönen var
Gebelik testi ile evde davam etsen sonuçta adet olana kadar hala şans var<1.20 olarak çıktı
Geçen ay 10 gün gecikme oldu hiç ilaç kullanmamıştım erken gebelik testinde 2. Çizgi silikten daha belirgindi kan tahlili değerinde hafif yükselme oldu aile hekimi var galiba dedi ertesi gün dr uma gittim kan verdim negatif çıktı ogun adet oldum bu ay evde test yapmaya da korkar oldumGebelik testi ile evde davam etsen sonuçta adet olana kadar hala şans var
Canım bunu doktorum ile paylaş bence, yorum yapmak doğru olmazKızlar 2 ay klomen, sonra letu, bu ay da Femara kullandım ama daha önce hiç yaşamadığım şeyler oldu. Dün sol yumurtalığım ağrıdı yaklaşık 7-8 saat sürdü bu sonra ağrı rahmime geçti sıcak su torbasıyla hafifledi ama şimdi hafiften hâlâ ağrı var hareket ettiğimde. Önceki ilaçlarda böyle bi şey olmamıştı hiç. Sizce bi sorun var mıdır? Yarın kontrolüm var kist falan mı oldu acaba diye korkuyorum
Evet normal bende femara kullandım çatlama iğnesi olmadım ovulasyon testi ile çatlaması takip ettim ve gördüm şimdi beklemedeyimkızlar bende bugün klomen başladım , ama çatlatma iğnesi yapmacağını söyledi doktor normal mi ?
Bebeğim Awox beni hiç yanıltmadı, sen kan vereli 2 gün oldu demi? Adet olmamışsın bak hala umut var demiştimKızlar bugün iğnemin 15. Günü sizce birşey var mı ben çok ince bi çizgi görüyorum ama fotoda belli olmuyor pek. Testin markası awoxeandb
Canım ben kan veremedim fırsat bulup. Dün yoğun beyaz akıntım vardı. Göğüslerim hala çok açıyor dokunamıyorum. Bayram sonuna kadar olmazsam öyle vericem. Dediğin gibi adet olana kadar umut var artıkBebeğim Awox beni hiç yanıltmadı, sen kan vereli 2 gün oldu demi? Adet olmamışsın bak hala umut var demiştim![]()
Ben niye seni kan verdi diye hatırladım kiCanım ben kan veremedim fırsat bulup. Dün yoğun beyaz akıntım vardı. Göğüslerim hala çok açıyor dokunamıyorum. Bayram sonuna kadar olmazsam öyle vericem. Dediğin gibi adet olana kadar umut var artıkSende durumlar nedir?