- 18 Mart 2025
- 13
- 4
- 1
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canim amh kaç senin bende tüp bebrege başladım 3gunüKızlar selam beni konularımdan tanıyanlar olabilir ama tanımayanlara kısaca anlatayım 3.5 yıllık evliyim 1 bebek kaybım var.
Düşük amh olduğu için bebek hasreti çekiyorum. İlki kendiliğinden olmuştu.
Temmuz ayında Klomen+Çatlatma iğnesi olmuştum. Maalesef tutmadı.
Bu ay yine başladık.
Bugün reglin 5. günü ve Klomene start verdik. İnşallah Rabbim bu yolda uğraşanları muradına erdirsin.![]()
Merhaba canım 0.58Merhaba canim amh kaç senin bende tüp bebrege başladım 3gunü
Canım ben kan vericem demiştim sana o yüzdendir.Ben niye seni kan verdi diye hatırladım ki
Ben umutsuz vaka akşamları regl sancısı çekiyorum sabahları sıfır belirti. Bugün ki test negatif maalesef
36. Saatte ilişki öneriliyor ama tabi siz yine bu günü de değerlendirin belki daha erken çatlarMerhaba arkadaşlar bende bugün ovitrelle oldum. Saati de önemliymiş ama birşey demedi eve git iğneyi yap dedi. İğneyi oldum ne yapacağımı bilemedim. Birşeylere dikkat etmek gerekiyor mu ? Gün aşırı ilişki dedi bana bu kadar
Canım iğnenin 36. saati ilişki olması gerekiyor ama sen bugünden başlaMerhaba arkadaşlar bende bugün ovitrelle oldum. Saati de önemliymiş ama birşey demedi eve git iğneyi yap dedi. İğneyi oldum ne yapacağımı bilemedim. Birşeylere dikkat etmek gerekiyor mu ? Gün aşırı ilişki dedi bana bu kadar
GalibaCanım ben kan vericem demiştim sana o yüzdendir.Sen ne zaman kan vereceksin peki
Hayırlı haberlerini bekliyorummmGalibaAyy ben yarın olmazsam kan vericem 15. Günü olacak
0.58 sendemi tüp bebek yaptinMerhaba canım 0.58
Hayır Çatlatma İğnesi0.58 sendemi tüp bebek yaptin
Kuzum galiba ben bu ay elendimHayırlı haberlerini bekliyorummm
Canım spermin ömrü 72 saate kadar olabiliyor 1 gün öncesi olması sorun değilmerhaba herkesebende bu ay klomen kullandım ve dün ovitrelle vurundum. Doktor cuma-cumartesi ilişki önerdi. Dün akşam bu saatlerde feci bi ağrı girdi karnıma gaz sancısı gibi araştırmalarıma göre yumurtanın çatlama ağrısı olabilirmiş yeni öğrendim. Fakat dün ilişki olmadı iğneyi olmadan önceki gün oldu bugün de gece değerlendirecektik. Sizce yumurtanın ömrü dolmuş mudur hala şansım var mı? Daha önce bu şekilde iğneyi olduktan 9-10 saat sonra ağrısı olan oldu mu?
Adet mi oldun canımKuzum galiba ben bu ay elendim![]()
Evet hafif lekelenmem varAdet mi oldun canım
Üzülme Birdaha denersin. Gençsin sağlıklısın hayırlısı böyleymiş canımEvet hafif lekelenmem var![]()
Ay inşallah canlı kalmışlardırCanım spermin ömrü 72 saate kadar olabiliyor 1 gün öncesi olması sorun değil![]()
Aaaa ne güzel bende tup bebek harici olmaz denildideHayır Çatlatma İğnesi
Aynı durumdayız deseneKızlar ben regl oldum elendim bu ay. Bayramdan sonra tekrar başlicam tedaviye. Hepimizin hakkında hayırlısı