Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen+Çatlatma iğnesi?
- Konu Sahibi Alynylmz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kiz ilaçlar ise yaramıştır insallah niye kuruntu yapıyorsun güzel devam edecek endişe etmeİnşallah canım benim Bende de belirtiler azaldı kendi kendime kuruntularım başladı acaba bir şey mi oluyor diye
- 9 Şubat 2023
- 448
- 305
- 23
İnşallah güzelce ilerler canım ben keseyi görene kadar sanırım böyle evhamlı olacağım.Kiz ilaçlar ise yaramıştır insallah niye kuruntu yapıyorsun güzel devam edecek endişe etme
İlk gebelik heyecanı mutluluğu endişesi diyelim onaİnşallah güzelce ilerler canım ben keseyi görene kadar sanırım böyle evhamlı olacağım.
- 9 Şubat 2023
- 448
- 305
- 23
Sağ ol canım Allah razı olsunDualarim sizlerle kizlar
- 9 Şubat 2023
- 448
- 305
- 23
Aynen canım kesinlikle öyle insan öyle oluyor elinde olmadanİlk gebelik heyecanı mutluluğu endişesi diyelim ona
Cok teşekkür ederim canımDualarim sizlerle kizlar
- 9 Şubat 2023
- 448
- 305
- 23
Canım rahim de sıvı birikmesi demiş ya Dr belki o atıyordur kendini hiç bilemedim valla Rabbim sakınsin inşallahBugün biraz daha sanki kanama kipembe kırmızı arasına döndü gibi kızlar. Ama hiç ağrım yok endişem çok arttı. Peçeteye siliyorum sürekli
Rica ederim kuzumCok teşekkür ederim canım
- 9 Şubat 2023
- 448
- 305
- 23
Amin canım doktora gidiyorum şimdiCanım rahim de sıvı birikmesi demiş ya Dr belki o atıyordur kendini hiç bilemedim valla Rabbim sakınsin inşallah
Allah yardımcın olsun kuzum inşallah güzel haberini ver bize deAmin canım doktora gidiyorum şimdi
- 9 Şubat 2023
- 448
- 305
- 23
Amin canım doktor gel dedi. Betahcg bakarız dediAllah yardımcın olsun kuzum inşallah güzel haberini ver bize de
Dualarim seninle canım inşallah sonucun iyi çıkarAmin canım doktor gel dedi. Betahcg bakarız dedi
- 9 Şubat 2023
- 448
- 305
- 23
- 9 Şubat 2023
- 448
- 305
- 23
Canım 617 den 848 çıktı ama artış düzenli değil bence dış gebelik olabilir gibi geliyorDualarim seninle canım inşallah sonucun iyi çıkar
- 9 Şubat 2023
- 448
- 305
- 23
Yaaa çok üzüldüm kuzum dış gebelik olan arkadaşlarım çok ağrılarının olduğunu sancıların adet ağrısından daha çok olduğunu bundan şüphelenip Dr gittiklerinde dış gebelik dediğini hatırlıyorum senin ağrın oluyor mu peki niye dış gebelik ten suphelendin.Canım 617 den 848 çıktı ama artış düzenli değil bence dış gebelik olabilir gibi geliyor
Aslında artış var ama az artmış yani düşük yapanların değerinde düşüş olmuyordu Allah tan umut kesilmez sen iki gün sonra kan ver bakalım ne olacak hayırlısı olsun inşallahDoktor düşük yapıyor olabilirsin dedi. İki gün somra tekrar kan vermemi istedi
- 9 Şubat 2023
- 448
- 305
- 23
Benim hiç ağrım yok canım benim sadece kanama var bendeYaaa çok üzüldüm kuzum dış gebelik olan arkadaşlarım çok ağrılarının olduğunu sancıların adet ağrısından daha çok olduğunu bundan şüphelenip Dr gittiklerinde dış gebelik dediğini hatırlıyorum senin ağrın oluyor mu peki niye dış gebelik ten suphelendin.